feodor Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Ρε παιδια, εχω τον εξης κωδικα: #include <stdio.h>#include <stdlib.h> main() { FILE *infile, *outfile; char ch; infile=fopen("input.txt","r"); outfile=fopen("output.txt","w"); while ((fscanf(infile,"%c",&ch))!=EOF) { fprintf(outfile,"%c",ch); } fclose(infile); fclose(outfile); printf("print file ok\n"); system("pause"); } Mπορει να μου πει κανεις γιατι δεν δουλευει η εντολη system("pause"); ??? Διαβαζω για εξεταστικη και χρειαζομαι την εντολη system("pause") για να μεινουν "παγωμενα" τα αποτελεσματα του κωδικα ετσι ωστε να μπορω να το μελετησω. ΥΓ εχω επισυναψει τα αρχειο input και output Θενξ εκ των προτερων input.txt output.txt
parsifal Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Βάσει του κώδικα που έχεις παραθέσει, κανονικά θα έπρεπε να σου δουλεύει. Μην χολοσκάς και πολύ όμως. Το πολύ πολύ ανοίγεις ένα παράθυρο γραμμής εντολών, πηγαίνεις με τη βοήθεια της εντολής cd στον κατάλογο όπου υπάρχει το .exe αρχείο του κώδικά σου που έφτιαξε το Dev-C++ και τρέχεις το .exe από εκεί.
georgemarios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 αν, αντι για την pause, βάλεις μια getchar(), κάνει αυτο που θές;
feodor Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 σας ευχαριστω παιδια @parsifal αυτο με την εντολη cd.. το δοκιμασα εβαλα το αρχειο στο σκληρο © αλλα εκει οταν παω να κανω compile το κωδικα δεν γινεται(δεν ξερω γιατι) και αρα δεν τρεχει. Edit: εκανα κατι αλχημειες και μου τρεχει τωρα στο cmd @georgemarios στην εντολη getchar() πρεπει να βαλω τπτ μεσα στη παρενθεση;; Το πιθανοτερο να μη μου χρειαστει τωρα αλλα, ρωταω Anyway, thnx θενξ καιπαλι guys
georgemarios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 H ενtολη getchar() περιμένει να πάρει απο το πληκρολογιο ενα χαρακτήρα.... οπότε εχει κατα κάποιο τρόπο το ιδιο effect με την pause.... Αν θες, βάζεις πριν απο την getchar() και ενα printf("Press any key to terminate application...");
NewProject Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 > #include <cstdlib> #include <conio.h> ενα απο τα 2 ( αν δεν κανω λαθος , το 1ο )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.