Προς το περιεχόμενο

Low profile cooler για htpc

roybatty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρα από την Scythe Shuriken Rev.B,έχετε υπ'οψην σας κάποια αξιοπρεπή ψύκτρα για ΑΜ3 που να χωράει σε SFF case? Συγκεκριμένα,το κουτί είναι αυτό:

http://www.silverstonetek.com/products/p_contents.php?pno=SG01-F&area=usa

To budget είναι μέχρι 40 ευρώ.

Δημοσ.

Δεν την απορρίπτω την shuriken.Απλώς θέλω να ακούσω απόψεις για το τι επιλογές έχω σε αυτά τα χρήματα.

Δημοσ.

Δυστυχώς με 8 εκατοστά limitation στο ύψος του cooler του επεξεργαστή δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Εννοώντας ότι δεν υπάρχουν πολλές και καλές λύσεις low profile ψύξης στην Ελλάδα για να πάρεις και άλλες γνώμες.

Πάντως αν ο επεξεργαστής σου είναι Athlon X2 - X3 - X4 (max 95W TDP) δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα ψύξης του με την shuriken rev.B και έχεις και περιθώρια να κλοκάρεις άνετα με καλές θερμοκρασίες. Άν όμως έχεις phenom X4 BE (125W TDP), τότε η shuriken δεν θα την παλέψει για επαρκή ψύξη και o/c του cpu.

Σε κάθε πρρίπτωση είναι μια αξιοπρεπής σε επιδόσεις και αθόρυβη ψύκτρα στη λειτουργία της. Αν λοιπόν δεν ανήκεις στην 2η περίπτωση που σου παρέθεσα πάρτην χωρίς επιφυλάξεις, θα μείνεις ικανοποιημένος. :-)

---------- Προσθήκη στις 16:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:10 ----------

Πάντως υπάρχει και η Big Shuriken με 120άρη fan αντί 100άρη που έχει η rev. B.

η συγκεκριμένη είναι πιο κοντή αλλά πιο φαρδιά, 5 ευρώ ακριβότερη (28 ευρώ) και πιστευω πως τα πάει καλύτερα με τους phenom X4 απο θέμα ψύξης. Κοίτα μόνο μη σε περιορίζει στις μνήμες, καθώς λόγω του πλάτους μπορεί να βρίσκουν τα heatsinks που προεξέχουν στις μνήμες σου και να πρέπει να καταργήσεις ένα -δύο slots κοντά στον επεξεργαστή.

Ένα review με QX6850 130W TDP.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.Στα 95W είμαι,οπότε μάλλον θα επιλέξω την shuriken.Στα 25 ευρώ δε νομίζω να βρω κάτι καλύτερο για την περίπτωσή μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...