parsifal Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Γεια σου Evgenie. Δεν υπάρχει στα έτοιμα file extensions του vBulletin και πρέπει να προστεθεί ρητά. Στείλε ένα p.m. στον Hal9000 αν το έχεις τόσο ανάγκη, αλλιώς κάνε rename το αρχείο που θέλεις να ανεβάσεις, προσθέτοντας (όχι αντικαθιστώντας) στο τέλος επιπλέον κατάληξη π.χ. .zip και γνωστοποίησε τη μαμουνιά που έκανες στο μήνυμά σου. Μην προσθέσεις extension από image format μόνο, νομίζω ότι το forum προσπαθεί να παράγει αυτόματα thumbnail σε αυτήν την περίπτωση και θα πάρεις μήνυμα αποτυχίας.
PCharon Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Μετονόμασέ το σε zip κι ας είναι 7z, όλοι οι γνωστοί archivers θα το ανοίξουν κανονικά. Το ίδιο είχα κάνει κι εγώ σε ένα αρχείο που είχα ανεβάσει κάποτε.
Evgenios1 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Τωρα να κανω rename... Τεσπα, ειχα κανει το ιδιο ερωτημα και για το rar, και μου ειπαν οτι "μπορει να εχει ιους" αλλα το 7z; Μου κινησε τη περιεργεια .
parsifal Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δε σου είπαν ότι «μπορει να εχει ιους», αλλά ότι «πρέπει να προστατευτεί ο server». Εννοώντας, όχι ιούς, αλλά αναφερόμενοι στον αποθηκευτικό χώρο που απαιτούν τα μεγάλα TIF αρχεία για τα οποία ρώτησες. Το rename γιατί είναι πρόβλημα; Θα σου πάρει χρόνο; Πόσα attachments έχεις πια να ανεβάσεις στο post που θέλεις να κάνεις; Νομίζω 6 ή κάπου εκεί κοντά είναι το μέγιστο όριο ανά post.
Evgenios1 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Καλα τνε, μην αρπαζεσαι. Απλος μου κινησε την περιεργεια οτι ενα forum σαν αυτο(που εχει και ενα ωραιο thread) δεν υποστηριζει τα 7z. Τιποτα αλλο.
parsifal Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δεν αρπάζομαι, λύση στο πρόβλημά σου προσπαθώ να δώσω. Σου εξήγησα γιατί δεν υποστηρίζεται η επέκταση .7z από τον File Uploader του συστήματος των attachments. Να υπήρχε εξ αρχής ως δυνατότητα και να είχε εκ των υστέρων κοπεί από τον διαχειριστή, τότε θα σου έδινα ένα δίκιο στην άποψη ότι «το forum δεν υποστηρίζει τα 7z». Αλλά τώρα; Τέλος πάντων, ντρέπεσαι να στείλεις ένα p.m. στον Hal για να το ρυθμίσει (μία μικρή επέμβαση στο AdminCP του vBulletin είναι); Αν ναι, να το κάνω εγώ για σένα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.