Προς το περιεχόμενο

Entry σε Django - MySQL

gitz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας χρησιμοποιώ Django σε database MySQL για web framework... Επειδή το Django χρησιμοποιεί python νόμιζα ότι θα ήταν εύκολο να δημιουργήσω αυτό που θέλω... Αλλά είναι τελείως διαφορετικό από την απλή python που ήξερα... Θέλω να προσθέσω κάποια πεδία "Entry" στην σελίδα... αλλά ότι και να κάνω δεν μπορώ να βρω τι να κανω... Αν ξέρει κάποιος κάτι σχετικό ας μου απαντήσει...

Δημοσ.
Γεια σας χρησιμοποιώ Django σε database MySQL για web framework... Επειδή το Django χρησιμοποιεί python νόμιζα ότι θα ήταν εύκολο να δημιουργήσω αυτό που θέλω... Αλλά είναι τελείως διαφορετικό από την απλή python που ήξερα... Θέλω να προσθέσω κάποια πεδία "Entry" στην σελίδα... αλλά ότι και να κάνω δεν μπορώ να βρω τι να κανω... Αν ξέρει κάποιος κάτι σχετικό ας μου απαντήσει...

Τι να σου πω ησουν σαφεστατος!:mad:

Αν θες καποιος να βοηθησει δωσε τι κωδικα εχεις φτιαξει μεχρι στιγμης και τι ακριβως δεν σου δουλευει. Βημα βημα θα το λυσεις αλλα απο καπου πρεπει να ξεκινησεις. Πραγματικα πιστευεις οτι με αυτο που ρωτας θα δου σωσει καποιος μια μαγικη ετοιμη λυση? Αν ειναι δυνατον!

Δημοσ.

έχεις ένα δίκιο... απλά δεν είναι ένα κομμάτι κώδικα σαν την python αλλά πολλά αρχεία όπως: manage.py, settings.py, init.py, urls.py, views.py κτλ... το μόνο που έχω καταφέρει μέχρι τώρα είναι αυτό που "κοροΐδευα" τόσο καιρό, το να εμφανιστεί το string "Hello World"... αυτό έγινε με τo να προσθέσω στο αρχείο views.py τα:

from django.http import HttpResponse

def hello(request):

return HttpResponse("Hello World")

και στο αρχείο urls.py τα:

from mysite.views import *

urlpatterns = patterns('',

('^hello/$', hello),

)

και στη συνέχεια, αφού κάνω run τον server, να ανοίξω τον browser στην σελίδα http://127.0.0.1:8000/hello/ και έτσι το εμφανίζει...

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να βάλω κάποια κενά entry fields και κάποια labels στη σελίδα αυτή...

Το πρόβλημα είναι ότι έχω οργώσει όλο το internet και δεν έχω βρει κάποιο tutorial ώστε να με βοηθήσει να φτιάξω αυτό που θέλω...

Δημοσ.

Επι της ουσιας δεν μπορω να σε βοηθησω αλλα προσωπικα οτι εχει σχεση με βασεις δεδομενων το κανω σε php mysql. Εχει απειρα παραδειγματα στο διαδικτυο ειναι απλη γρηγορη και γιατι δεν τη δοκιμαζεις?

Δημοσ.

φίλε έχεις απόλυτο δίκιο απλά κ εγώ ακολουθώ εντολές...δηλαδή αυτοί που μ είπαν να το κάνω, το θέλουν να γίνει με αυτόν τον τρόπο... ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...