Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη router?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα...

Στις ρυθμισεις της συνδεσης μου οταν παταω προβολη καταστασης μου γραφει ταχυτητα 100Μbit/sec .Με την αναβαθμιση του OTE στα 2 Μbps δεν θα επρεπε να εχω μεγαλυτερη ?Εχω μπερδευτει λιγο .Εχω συνδεση conn-x και το router μου ειναι αυτο απο τον OTE το οποιο το ειχα οταν η γραμμη ηταν ακομα 1Μbps.Μηπως σκεφτομαι πρεπει να αλλαξω router ...

Δημοσ.

Τα 100 Mbit/s που βλέπεις είναι η ταχύτητα της τοπικής σύνδεσης. Δηλαδή της σύνδεσης του router με τον υπολογιστή σου.

Δημοσ.

Αν παρω ενα πιο γρηγορο router επομενως δεν θα εχω μεγαλυτερη ταχυτητα?Γιατι και πριν που ηταν 1Mbps και τωρα που ειναι 2Μβps ο υπολογιστης μου διαβαζει στα 100Mbit/s .

Δημοσ.

θα στο πω χοντρικα σε σημειο που να θεωρηθει και λαθος απο τους γνωστες..

τα 100 που βλεπεις ειναι το ποσο "γρηγορη" καρτα δικτυου εχεις,δεν εχει καμια σχεση με την ταχυτητα συνδεσης σου στο ιντερνετ

Δημοσ.

Εγω θα στο πω λιανικα. Τα 100mb που βλεπεις ειναι η ταχυτητα διαμεταγωγης δεδομενων (data transfer) μεταξυ pc και router. Το 2mb ειναι η ταχυτητα του ιντερνετ, δλδ του ρουτερ σου με το υπερπεραν. Σε αυτες τις ταχυτητες οτι ρουτερ και να βαλεις οι διαφορες ειναι αμελητεες. Αν τωρα ειχες 24αρα γραμμη και κλειδωνες καμια 20ριά......... το συζηταγαμε, γιατι εκει οι μουφες φαινοντε και στο ματι ακομη

Δημοσ.
Αν τωρα ειχες 24αρα γραμμη και κλειδωνες καμια 20ριά......... το συζηταγαμε, γιατι εκει οι μουφες φαινοντε και στο ματι ακομη

Και πάλι δεν έχει διαφορά.

Και 50mbit αν κλείδωνε (αν υπήρχε τέτοια σύνδεση), πάλι δεν θα υπήρχε διαφορά.

Κάνω λάθος?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...