tr3quart1sta Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Γεια σας guys. Προφανώς το θέμα περί απώλειας λίπους έχει ειπωθεί ξανά και ξανά και ίσως σας ακούγεται κάπως βαρετό. Φυσικά προτού προβώ στην δημιουργία του thread έκανα την αναζήτησή μου και βρήκα 2 θεματάκια που συνδέονται άμεσα με το δικό μου αλλά δεν το καλύπτουν. Παράθεση σχετικών θεμάτων για απώλεια λίπους και γυμναστική: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=333056&highlight=%CE%91%CF%80%CF%8E%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1+%CE%9B%CE%AF%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%82 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=169206&highlight=%CE%91%CF%80%CF%8E%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1+%CE%9B%CE%AF%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%82 Αυτό που θέλω είναι το εξής: Τέλειωσα με τις Πανελλήνιες και έχω όλη την ημέρα μου ελεύθερη. Έβαλα σαν στόχο να αποκτήσω επιτέλους το six pack που πάντα ήθελα δίνοντας όλες μου τις δυνάμεις (πνευματικές και σωματικές) στην αερόβια προπόνηση. Καταρχήν είμαι 1.80 σε ύψος και ζυγίζω 68 κιλά.Κάνω από Δευτέρα-Παρασκευή κάθε βδομάδα 1 ώρα ελλειπτικό παίζοντας με το επίπεδο των καρδιακών μου παλμών (διαλλειματική προπόνηση) , δηλαδή κάθε τόσο σπριντάρω και έπειτα συνεχίζω να τρέχω σε μεσσαίο επίπεδο έτσι ώστε να υπάρχει η μέγιστη απώλεια θερμίδων (έχοντας ξεκινήσει από τις 16 Ιουνίου 2010). Υπάρχουν 2 τρόποι για να κάψεις λίπος τρέχοντας: είτε τρέχοντας στο 50-60% των μέγιστων καρδιακών σου παλμών για μεγάλο χρονικό διάστημα έτσι ώστε ο οργανισμός να αρχίσει να στοχεύει στις αποθήκες λίπους στο σώμα ή μέσω της διαλλειματικής προπόνησης όπου λόγω της έντασης ο οργανισμός καίει σε μικρό χρονικό διάστημα τις αποθήκες υδατανθράκων του και έπειτα μεταβαίνει στο λίπος. Παρακάτω σας θέτω τις απορίες και τις παρατηρήσεις μου και αυτό που θέλω τελικά είναι να μου προτείνετε το δυσκολότερο δυνατό πρόγραμμα το οποίο όμως θα δώσει τρομερά αποτελέσματα μέχρι τέλη καλοκαιριού. 1)Εγώ ουσιαστικά αυτό που κάνω είναι διαλλειματική προπόνηση σε μεγάλη διάρκεια για την μέγιστη κατανάλωση θερμίδων, το μηχάνημα σε 1 ώρα γράφει 500 θερμίδες οι οποίες δεν είναι οι πραγματικές αλλά σίγουρα καίω 350-400. Όμως η μέγιστη απώλεια λίπους συνεπάγεται το ζητούμενο στην προπόνηση να είναι η μέγιστη κατανάλωση θερμίδων ή όχι? Επίσης να αναφέρω ότι δεν κάνω καθόλου βάρη. Είναι λάθος αυτό, με απομακρύνει από τον στόχο μου? 2)Όσον αφορά την διατροφή προσωπικά πιστεύω το εξής: διατροφή 50%- γυμναστική 50% και νομίζω ότι και ο έμπειρος Fidelio θα συμφωνήσει μαζί μου. Γενικά αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι είναι προτιμότερο να χάνεις θερμίδες μέσω της προπόνησής σου και όχι κόβωντάς τες από την διατροφή. Για αυτό τον λόγο ο Fidelio επέμενε (σε ένα από τα παρατιθέμενα threads) ότι όσο σημαντική είναι η διατροφή άλλο τόσο είναι και η προπόνηση για τον απλό λόγο ότι ανάλογα με την διατροφή σου διαμορφώνεις και την προπόνηση. Πολύ bodybuilders άσχετα με το ότι παίρνουν ένα σωρό χημικά παρασκευάσματα και συμπληρώματα δουλεύουν πολύ σκληρά στο γυμνσστήριο. Για την ακριβεία φτάνουν σε τέτοιο επίπεδο τον μεταβολισμό τους που μπορούν να τρώνε κάθε μέρα πίτσες και να πίνουν μπίρα και όμως σωματικά να παραμένουν αψεγάδιαστοι. Τυχαίο? Δεν νομίζω! Καίνε τόσο πολλές θερμίδες μέσω της προπόνησής τους, ο βασικός μεταβολικός τους ρυθμός αυξάνεται (οι θερμίδες που καίμε όταν δεν κάνουμε τίποτα και κοιμόμαστε) που τελικά για να διατηρήσουν το επίπεδό τους πρέπει να καταναλώνουν εξίσου πολλές θερμίδες μέσω της διατροφής τους και έτσι "ξεφεύγουν" από κάθε είδους junk food. (Για όσους επιθυμούν να καταλάβουν από που προέρχονται ορισμένα από τα επιχειρήματά μου μπορούν να ανατρέξουν στο βιβλίο Burn Fat Feed Muscle του Tom Venuto του οποίου η φωτογραφία βρίσκεται στο τέλος και όπως θα δείτε δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με το λίπος). 3)Επειδή ακριβώς έχω όλη την μέρα διαθέσιμη κάθε μέρα για ακόμα πιο γρήγορα αποτελέσματα ποια είναι η γνώμη σας για τις διπλές προπονήσεις, δηλαδή πας το πρωί γυμναστήριο, τρως καλά και κοιμάσαι καλά το μεσημέρι και έπειτα επαναλαμβάνεις το ίδιο μοτίβο και το απόγευμα. Κατανοώ ότι οι διπλές χρησιμοποιούνται κυρίως μόνο από πρωταθλητές και υπάρχει και το σημείο όπου όταν έχεις πολύ όρεξη κάνεις το λάθος και υπεργυμνάζεσαι, δεν αφήνεις χρόνο στο σώμα σου να αναπαυτεί και τελίκα πετυχαίνεις το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκεις. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που πρέπει να γυμνάζομαι για να μπορέσει το σώμα μου να αντέξει τις διπλές προπονήσεις ή αν αφοσιωθώ απόλυτα σε γυμναστική και διατροφή μπορώ να τις ξεκινήσω και από αύριο? 4)Όταν φτάσω στο απόγειο της προπόνησής μου (προς το τέλος δηλαδή) έχω αποφασίσει να χρησιμοποιήσω ίσα ίσα για ένα 2μηνο λιποδιαλύτες απλά για αυτή την μικρή λεπτομέρεια που μπορούν να δώσουν. Το θέμα είναι μπορείς να γίνεις σαν ένα όπως τα παρακάτω παλικάρια χωρίς να χρειαστεί να χαθείς σε έναν κόσμο συμπληρωμάτων και γυμναστικής και αυτό το σώμα να το έχεις για όλη σου την ζωή? Συγκεκριμένα μπορείς να φτάσεις το λίπος σου σε επίπεδα της τάξης του 3 και 4% και αν μπορείς, είναι για το σώμα υγιές να διατηρείς το λίπος σε τόσο χαμηλά επίπεδα? Tom Venuto: Sofotasios (Έλληνας πρωταθλητής Fitness σε πανευρωπαϊκό επίπεδο) : 1 ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ!! θα κανεις το μεγιστο 5,6 την βδομαδα Η ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ!! 2 ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΕΣ!! με σωστη και υγειινη διατροφη εισαι υπερκαλυμενος 3 ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ!! οσο πιο αργα χασεις λιπος/παρεις μυς τοσο το καλυτερο. το σωμα σου ετσι θα προσαρμοστει πιο ευκολα και επισης οσο πιο γρηγορα χανεις τοσο πιο γρηγορα παιρνεις και το αντιστροφο 4 θα πρεπει να αρχισεις και βαρη για ολο το σωμα αν εχεις τετοιους στοχους. φανταζεσαι να εχεις 6pack και πλαδαρα χερια ξυλακια... 5 εισαι ηδη αρκετα αδυνατος. εχεις Δεικτη μαζας σωματος 21 οπου το κανονικο ειναι 20 εως 25 προσεχε μην πεσεις κατω απο 20 δλδ κατω απο 60 κιλα γιατι θα εισαι λιποβαρης το οποιο ειναι επισης κακο για την υγεια
freedubus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Παλιά όταν έκανα πρωταθλητισμό είχα φτάσει 12% σωματικό λίπος. Πώς σας φαίνεται;
Massiv0r Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Παλιά όταν έκανα πρωταθλητισμό είχα φτάσει 12% σωματικό λίπος. Πώς σας φαίνεται; Πρωταθλητισμο μπυρας εκανες ? 88% μπυρα δεν μου ακουγεται και παραξενο
umaga Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 επισεις να τρως μπριζολες, κοτοπουλο, γαλοπουλα,ψαρια πλουσια σε ω3, ψομι ολικης αλεσης, να πινεις πολυ νερο.......
freedubus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Πρωταθλητισμο μπυρας εκανες ? 88% μπυρα δεν μου ακουγεται και παραξενο 'Οχι, πριν 5 χρόνια την είχα δεί φίτ. Γυμναστήριο και μπάσκετ 4-5 φορές την εβδομάδα και προσεγμένη διατροφή (έπινα αλκοόλ μόνο τις Παρασκευές, φαγητό μου 'στελνε η μάνα μου) σε συνδυασμό με υψηλή μυικότητα εκ φύσεως. Κι όλα αυτά σε 6-7 μήνες. Τα είχαν παίξει όλοι στο γυμναστήριο. Βέβαια αυτό κράτησε 1-1,5 χρόνο, μετά σοβαρεύτηκα και επανήλθα στα φυσιολογικά κουραδομπόντι επίπεδα.
Morticia Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Σαν τη δεύτερη φωτογραφία έχει γίνει ένας φίλος μου μετά από 6 μήνες οικοδομή. Δεν κάνω πλάκα. Τον ρωτάνε σε ποιο γυμναστήριο πάει.
sno0py Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 καλα τα λενε οι περισσοτεροι αλλα να προσθεσω και κατι πολλοι που ασχολουνται σε υψηλο επιπεδο και κατεβαινουν σε αγωνες κλπ περα το οτι ο καθενας ασχολειται 10 χρονια το λιγοτερο και η ζωη τους συναναστρεφεται μονο στο φαινεστε και οχι στο ειναι, εχουν κανει τις μικρο επεμβασεις τους(πχ λιπογλυπτικη στην κοιλια) χωρια το τι παιρνουν. Και οντως εισαι πολυ λιγα κιλα για το υψος σου επιβαλεται χτισιμο μυικης μαζας και μετα βλεπουμε για six pack. Μην μπαινεις στο τρυπακι να φτιαξεις σωμα παραλιας.
evabb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Σαν τη δεύτερη φωτογραφία έχει γίνει ένας φίλος μου μετά από 6 μήνες οικοδομή.Δεν κάνω πλάκα. Τον ρωτάνε σε ποιο γυμναστήριο πάει. χωρις πλακα, καθε φορα που κανω μεγαλη μετακομισει και κουβαλαω επι μερες βαρια πραματα και συναρμολογο επιπλα κανω τρελα μπρατσα. πετρες σε χαλαρη κατασταση και δυναμη φουλ σηκωνα συρταριες για πλακα, οσοι με βλεπαν παθεναν σοκ
2Black Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 +1 το 'χεις πάρει και λίγο λάθος το όλο θέμα. ..και όλα αυτα για να βρεις γκόμενα? body builder και πιτσες?ναι οκ...το μονο που εχω να σου πω οτι τελευταιες ημερες αγωνων και το νερο σχεδον απουσιαζει για να "στεγνωσουν" και να φαινονται οι μυς Κανείς bodybuilder δε τρωει καθε μερα πιτσα και μπύρα κάπου κάνεις λάθος. Αρχικα εχει παρει λαθος το ολο θεμα.Δευτερον δεν εχεις ψαχτει πολυ κ πιστευεις πραγματα ευκολα.(50-50 γυμναστικη-διατροφη,γελασα λιγο.Πιο πολυ ομως στις πιτσες κ τους ΒΒ ηταν ωραιο ανεκδοτακι) Τριτον,Το ποζεριλικι μας εχει φαει.(Γιατι αυτο θες...Κοιτας το δεντρο κ χανεις το δασος...) Τεταρτον,σου εχει γινει εμμονη και αυτο ειναι τελειος λαθος. Που ακριβώς κάνω το λάθος? Εμμονή με το σώμα είναι όταν θέλεις να γίνεις τέλειος, το οποίο και ποτέ δεν το καταφέρνεις μιας και τελειότητα δεν υπάρχει στην πραγματικότητα παρά μόνο στην φαντασία μας. Στόχος μου δεν είναι να γίνω τέλειος (συνεπώς δεν έχω εμμονή με το σώμα μου), απλά θέλω να γίνω πολύ καλός, αλλά όχι τέλειος. Όσον αφορά το γιατί, δεν το κάνω ούτε για τις γκόμενες, ούτε για τον θαυμασμό γνωστών-φίλων. Το κάνω επειδή αυτά τα ερεθίσματα έχω δεχτεί από μικρός και συνεχίζω να τα ακολουθώ στην ζωή μου. Μεγάλωσα με το τρέξιμο στο στάδιο, αγαπώ την υγειινή διατροφή και το σώμα μου όμως μην κάνετε τον λάθος παραλληλισμό με τον ναρκισσισμό. Απλά μου αρέσει να φροντίζω τον εαυτό μου (προσέχω για να έχω). Πάνω απ'όλα το κάνω επειδή το θέλω και για αυτό τον λόγο και μόνο παραθέτω το παρακάτω ποστ που για εμένα είναι άψογο και καλά θα κάνετε να του δώσετε προσοχή: Δε νομίζω πως οι υποκειμενικές γνώμες για τη "ζωή" θα βοηθήσουν το νηματοθέτη να πετύχει το σκοπό του. Ο καθένας ικανοποιείται από τη ζωή με το δικό του τρόπο. Αφού είναι διατεθειμένος να διαθέσει όλες τις ψυχικές και σωματικές του δυνάμεις για να επιτύχει αυτό που οραματίστηκε χρειάζεται σεβασμό και την κατάλληλη βοήθεια κάποιου που γνωρίζει. Παραδέχομαι ότι το 50% διατροφή-50% γυμναστική είναι μια λάθος υπόθεση. Παρόλα αυτά υπάρχουν 2 άτομα που υποστηρίζουν κάποια από τα λεγόμενά μου: Ακολούθα τη μέθοδο του Tom Venuto είναι από τις λιγότερο επιβλαβής για τον οργανισμό γιατί δε βασίζεται σε εκείνα τα μεγαλα κουτιά με σκόνη που κοσμούν τα ράφια των fitness stores. Ναι μπορείς να είσαι φέτες και να τρως κάθε μέρα πίτσες και να πίνεις μπύρες αλλά μια αιματολογική τα δείχνει όλα. Όσον αφορά το ποσοστό, εμπειρικά θα έλεγα 90% διατροφή και 10% προπόνηση. και όσοι μη πιστοί μπορούν να ανατρέξουν στο αξιόλογο βιβλίο του Tom Venuto-BFFM. Αυτά όσον αφορά το θεωρητικό μέρος. Περνώντας στο σημαντικότερο, πρακτικό μέρος να πω ότι ζω στο Ηράκλειο Κρήτης και μπορώ να σας παρουσιάσω με βάση τον τόπο μου και τα πρόσωπα που γνωρίζω πάμπολλα ζωντανά παραδείγματα που δεν αποτελούν εξαιρέσεις αλλά τον κανόνα. Bodybuilders και αθλητές στους οποίους απλά δεν υπάρχει περιορισμός στην διατροφή. Προσοχή, δεν αναφέρομαι στην προετοιμασία πριν από αγώνες αλλά ούτε και σε καθημερινή, απρόσεχτη διατροφή. Απλά, αναφέρομαι σε άτομα τα οποία ακολουθούν σωστή διατροφή, γυμνάζονται αρκετά και συγχρόνως όταν το θέλουν μπορούν και "χτυπάνε" ένα σουβλάκι στο τέλος της εβδομάδας (επειδή έτσι τους την εδωσε) χωρίς να έχουν επιπτώσεις. θα πρεπει να αρχισεις και βαρη για ολο το σωμα αν εχεις τετοιους στοχους εισαι ηδη αρκετα αδυνατος οντως εισαι πολυ λιγα κιλα για το υψος σου επιβαλεται χτισιμο μυικης μαζας και μετα βλεπουμε για six pack. Δεν ξέρω αν διαβάσετε προσεκτικά όλο το θέμα στην αρχή (το οποίο είναι ξεκάθαρο στα ζητούμενά του) αλλα αυτό το οποίο θέλω είναι ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή έστω ιδέες για να φτιάξω ένα πλάνο το οποίο θα ακολουθώ πιστά κάθε εβδομάδα. Μου λέτε π.χ. ότι πρέπει να κάνω βάρη, γίνετε όμως πιο συγκεκριμένοι. Δηλαδή τι ασκήσεις χρειάζεται να κάνω πάντα σε συνάρτηση με τον στόχο μου, πόσα σετ, επαναλήψεις κτλ. Επίσης το είδος της αερόβιας που κάνω (1 ώρα ελλειπτικό ) είναι καλό? Χρειάζεται βελτίωση, ποικιλία ή μήπως μείωση? Να αναφερθεί ότι είμαι 68 κιλά γυμνασμένος, με λίπος γύρω στο 11 με 12% και προτού προβώ στην αύξηση της μυϊκής μου μάζας στόχος μου είναι να μειώσω όσο το δυνατόν περισσότερο το λίπος μου έτσι ώστε να μην βάλω κιλά και μετά επειδή θέλω γράμμωση να αναγκαστώ πάλι να χάσω μερικά στην διαδικασία. 3% λίπος να το διατηρήσεις για μια ζωή.. Μόνο μοναχός σε κάποιο μοναστήρι στο θιβετ. Ποια είναι η γνώμη σου για αυτό το βίντεο? Παίρνοντας και ένα πιο κοντινό, ελληνικό παράδειγμα: Βασίλης Μπουζιάνας, 61 χρονών και απλά δες τι σώμα έχει και είναι 61 έτσι. Είναι δυνατόν σε τέτοια ηλικία να παίρνει αναβολικά (όπως μπορεί να ισχυριστούν μερικοί) και ο οργανισμός του να τα αντέχει? Μάλλον όχι, αλλά η σκληρή δουλειά και ο κόπος δεκαετιών τελικά αποδίδει. Και τέτοιοι άνθρωποι μόνο θαυμασμό, σεβασμό και μια γενικότερη θετική αύρα και στάση προς την ζωή μπορούν να σου προκαλέσουν. Υστερόγραφο: Μα καλά χάθηκαν όλοι οι γυμναστές και οι πορωμένοι με την γυμναστική? Fidelio που βρίσκεσαι? Χρειαζόμαστε ενισχύσεις για αυτό το θέμα!
tr3quart1sta Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δεν ξέρω αν διαβάσετε προσεκτικά όλο το θέμα στην αρχή (το οποίο είναι ξεκάθαρο στα ζητούμενά του) αλλα αυτό το οποίο θέλω είναι ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή έστω ιδέες για να φτιάξω ένα πλάνο το οποίο θα ακολουθώ πιστά κάθε εβδομάδα. Μου λέτε π.χ. ότι πρέπει να κάνω βάρη, γίνετε όμως πιο συγκεκριμένοι. Δηλαδή τι ασκήσεις χρειάζεται να κάνω πάντα σε συνάρτηση με τον στόχο μου, πόσα σετ, επαναλήψεις κτλ. Επίσης το είδος της αερόβιας που κάνω (1 ώρα ελλειπτικό ) είναι καλό? Χρειάζεται βελτίωση, ποικιλία ή μήπως μείωση? Να αναφερθεί ότι είμαι 68 κιλά γυμνασμένος, με λίπος γύρω στο 11 με 12% και προτού προβώ στην αύξηση της μυϊκής μου μάζας στόχος μου είναι να μειώσω όσο το δυνατόν περισσότερο το λίπος μου έτσι ώστε να μην βάλω κιλά και μετά επειδή θέλω γράμμωση να αναγκαστώ πάλι να χάσω μερικά στην διαδικασία. στο αεροβιο εχεις ενα σωρο επιλογες οπως διαδρομος, κωπηλατικο, step, ελλειπτικο, ποδηλατο κλπ ... καλο θα ηταν να υπαρχει ποικιλια... προγραμμα για βαρη θα βρεις στο γυμναστηριο η απο καποιο γυμναστη... το προγραμμα θα αλλαζει καθως ανεβαινεις επιπεδο .... δεν βλεπω λογο να χασεις πρωτα το λιπος και μετα να αρχισεις βαρη... ξεκινα απο τωρα και κανε ταυτοχρονα αεροβιο και βαρη... τα κιλα που θα βαλεις θα ειναι μυς και οχι λιπος και μαλιστα προσθετοντας τα βαρη στο ηδη υπαρχον προγραμμα σου θα καψεις ακομα περισσοτερο λιπος
2Black Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 προγραμμα για βαρη θα βρεις στο γυμναστηριο η απο καποιο γυμναστη... το προγραμμα θα αλλαζει καθως ανεβαινεις επιπεδο .... δεν βλεπω λογο να χασεις πρωτα το λιπος και μετα να αρχισεις βαρη... ξεκινα απο τωρα και κανε ταυτοχρονα αεροβιο και βαρη... τα κιλα που θα βαλεις θα ειναι μυς και οχι λιπος και μαλιστα προσθετοντας τα βαρη στο ηδη υπαρχον προγραμμα σου θα καψεις ακομα περισσοτερο λιπος Δημιούργησα το παρών thread επειδή ακριβώς ζητάω από εσάς ένα προτεινόμενο πλάνο γυμναστικής και όχι από έναν γυμναστή. Προφανώς ο γυμναστής σαν γνώστης του αντικειμένου του μπορεί να με κατατοπίσει καλύτερα αλλά στο δικό μου γυμναστήριο καλώς ή κακώς αυτό δεν ισχύει και για αυτό τον λόγο ζητάω λίγες ιδέες από εσάς. Ανέβασα 2 φωτογραφίες του σωματός μου. Είναι εμφανές ότι όπως πολλοί αναφέρατε πρέπει να αυξήσω την μυϊκή μου μάζα. Παρόλα αυτά επειδή βρίσκομαι πολύ κοντά στον στόχο μου θέλω πρώτα να κάψω όσο το δυνατόν περισσότερο λίπος και μετά να βάλω κιλά. Για να καταλάβω για να καεί το λίπος πάνω από τους μυς πρέπει να κάνεις πολλές επαναλήψεις και λίγα σετ? Περιμένω σχόλια και ιδέες.
slygeo87 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Ποιό λίπος ρε αδερφέ; Μια χαρά σωματάκι έχεις.
sno0py Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Απο τις φοτος και μονο βλεπω οτι δεν εχεις αναγκη απο καψιμο λιπους εισαι σε καλα επιπεδα εισαι και πιο αδυνατος με βαση το υψος σου οποτε θες απο εδω και περα σωματικη ασκηση με βαρη για να αναδειχτει το σωμα σου. Τωρα για προγραμματα και τι το τι θα ακολουθησεις εχεις τοσα πολλα να ακουσεις και τοσες πολλες αποψεις που στο τελος θα κουραστεις και θα ξενερωσεις ο καθενας θα λεει το κοντο του και το μακρυ μια κ εδω στην Ελλαδα η ημιμαθεια ειναι κατι σαν την απολυτη γνωση και οποιος την εχει μπορει να μιλαει σαν αυθεντειας. Βρες ενα ατομο που εμπιστευεσαι που ειναι χρονια στον χωρο ψαχνεται, εχει κανει σωστη δουλεια στο σωμα του μενωντας καθαρος να σε συμβουλεψει. Τελος πιο εφικτο ειναι να αποκτησεις πρωτα τον ογκο και μετα να γραμωσεις παρα το αντιθετο απο οσα εχω δει.
RottenLungs Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δεν θέλω να γίνω κακός αλλα δεν σου απαντάνε αυτοί που ξέρουν απο γυμναστική γιατι πολύ απλά η περίπτωσή σου θυμίζει τις ανορεκτικές, οι οποίες βλέπουν στον καθρέφτη τους οτι έχουν λίπος ενώ είναι πετσί και κόκκαλο (στην κυριολεξία). Τι να πεί κανείς... Πάντως αν η προσπάθειά αποσκοπεί στο να φαίνεσαι σαν άρρωστος, λογικά στον σωστό δρόμο βρίσκεσαι. Καλή επιτυχεία... Υ.Γ. Χωρίς παρεξήγηση
kgkatzi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημιούργησα το παρών thread επειδή ακριβώς ζητάω από εσάς ένα προτεινόμενο πλάνο γυμναστικής και όχι από έναν γυμναστή. Προφανώς ο γυμναστής σαν γνώστης του αντικειμένου του μπορεί να με κατατοπίσει καλύτερα αλλά στο δικό μου γυμναστήριο καλώς ή κακώς αυτό δεν ισχύει και για αυτό τον λόγο ζητάω λίγες ιδέες από εσάς. Ανέβασα 2 φωτογραφίες του σωματός μου. Είναι εμφανές ότι όπως πολλοί αναφέρατε πρέπει να αυξήσω την μυϊκή μου μάζα. Παρόλα αυτά επειδή βρίσκομαι πολύ κοντά στον στόχο μου θέλω πρώτα να κάψω όσο το δυνατόν περισσότερο λίπος και μετά να βάλω κιλά. Για να καταλάβω για να καεί το λίπος πάνω από τους μυς πρέπει να κάνεις πολλές επαναλήψεις και λίγα σετ? Περιμένω σχόλια και ιδέες. Εντάξει μια χαρά σώμα έχεις και δεν βλέπω από που μπορείς να χάσεις λίπος...Αν θες κοίτα κανένα menshealth.gr ή com αν και δεν είναι και τρομερά αξιόπιστα αλλά θα πάρεις μια ιδέα...Επίσης γυναίκες θέλουν ο άντρας να έχει και λίγο τσιτσί πάνω του, ίσα ίσα για να μην νιώθουν μοσχάρες δίπλα του. Επίσης καλό είναι να κλείνεις το καπάκι της τουαλέτας γιατί δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξουν τα κωλοβακτηρίδια όταν τραβάς το καζανάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.