geioannou Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 εχω καταλυξει στιν παρακατω καρτα. θα ηθελα την γνωμη σας εαν την ξερει κανεις και βεβαια γιατι ειναι 2 τεμαχια? αυτο που ειναι η βαση τι ακριβος κανει. ξερει κανεις ? http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Network-Cards/Wireless-Network-Cards/TP-Link-TL-WN821NC-Wireless-USB-Adapter-N-300Mbps-MIMO.htm
firewalker Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Η 721Ν που έχω εγώ καλή είναι. Το δεύτερο κομμάτι είναι απλά μία βάση. Εντελώς παθητικό στοιχείο. Κάνει την κάρτα να στέκεται κατακόρυφα σε κάποιο γραφείο π.χ.
ρεσπεψτ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 αυτην εχω κι εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος!!!! το αλλο ειναι βαση εν θες δν τ χρησιμοποιεις
geioannou Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 συνδεετε δηλαδη η βαση με τον υπολογιστη ? παντος αφου μου λετε οτι λειτουργει καλα λεω να την αγορασω σημερα....
gesamgr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 δηλαδη αυτο αντι router για συνδεση με κινητα,pda,tablets κλπ?
tolis_01 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 συνδεετε δηλαδη η βαση με τον υπολογιστη ? Η βάση είναι ουσιαστικά μια ομορφούλικη επέκταση usb, για να έχεις το στικάκι πάνω στο γραφείο και να μην σου τρώει χώρο από πίσω (αν είναι χοντρό θα καλύπτε και την διπλανή θύρα usb).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.