Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Windows και Lenovo 550

georginiogr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια φίλη έχει ένα Lenovo 550 με προεγκατεστημένα τα Windows Vista home basic. Επειδή κόλλησε μερικές δεκάδες ιούς χρειάζεται φορματ. Το πρόβλημα είναι οτι το συγκεκριμενο λαπ τοπ το πηρε δίχως το cd των windows. Πως μπορω να του κάνω φορματ δίχως cd? Μπορώ να κατεβασω απο microsoft ένα αντίγραφο και να δώσω το κλειδι που έχει κάτω? Δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κανω. Στο κάτω μέρος απο το σασι του έχει τον κωδικο των windows. Για βοηθατε ρε παιδια!!!!

Δημοσ.
Δεν νομιζω οτι γινεται.Εκτος και αν σας ειχαν δωσει ενα dvd με το λειτουργικο. Γιατι δεν της βαζεις linux?

Θα το έκανα, αλλα έιναι αρχάρια και έχει συνηθίσει με παντζούρια.

Dvd με λειτουργικό,γιοκ. Δεν μπορεί, κάποια λύση θα υπάρχει αφου έχει το κλειδί στο σασι.

Δημοσ.

Δεν εχεις παρα να στειλεις ενα email στην Microsoft και θα σου εξηγησουν μπορει μαλιστα να σου απαντησουν αυθημερον.Οσο για την συνηθεια ,ολα μπορουν να αλλαξουν.Υπαρχουν διανομες που τα εχουν ολα προεγκατεστημενα,τα παντα.Εγω σε συμβουλευω να δοκιμασεις.

Δημοσ.

Το δικό μου το lenovo τουλάχιστον έχει ένα κρυφό partition. Πατώντας το κουμπί που δείχνει ένα βαλιτσάκι με ένα εργαλείο κατά τη διάρκεια που δείχνει το bios στο boot up, μπαίνεις σε ένα μενου που μπορείς να εγκαταστήσεις τα windows εξ' αρχής απ' αυτό το partition. (ενεργοποιούνται μόνα τους κλπ.)

Δημοσ.

Οπως τα λεει ο cb_papi ειναι τα πράματα!

Τα τελευταία χρονιά κοντά στα 3-5 περίπου οι κατασκευαστές δεν βάζουν ποια cd ή dvd κοντα .. αλλα εχουν ενα κρυφό partition με ακέραιο το λειτουργικό και οταν χρειαστεί φορματ ,κάνουν ενα ωραιότατο restore στην 1η αρχική κατάσταση οπως οταν το πρωτο άναψες!

Δημοσ.

Εφοσον δεν ειχε dvd, τοτε σιγουρα βρισκονται σε κρυφο partition. Ψαξε στο νετ να δεις πως θα κανεις boot απο εκει.

Αν δεν βγαλεις ακρη, κοιτα το κλειδι που εχεις σε ποια εκδοση αντιστοιχει, και κατεβασε την απο public torrent. Κατα την εγκατασταση, περασε το αυθεντικο κλειδι που εχεις

Δημοσ.
Εφοσον δεν ειχε dvd, τοτε σιγουρα βρισκονται σε κρυφο partition. Ψαξε στο νετ να δεις πως θα κανεις boot απο εκει.

Αν δεν βγαλεις ακρη, κοιτα το κλειδι που εχεις σε ποια εκδοση αντιστοιχει, και κατεβασε την απο public torrent. Κατα την εγκατασταση, περασε το αυθεντικο κλειδι που εχεις

Αυτό θα κάνω τώρα.... θα δοκιμάσω να βάλω το γνήσιο κλειδί σε εκδοση που κατεβάζω απο τορεντ.... για να δουμε αν θα το δεχτεί.

Δημοσ.

Ωραία...εκανα ενεργοποίηση με το νόμιμο κλειδί που έχω και ενεργοποιήθηκαν. Το προβλημα που εχω τωρα ειναι οτι η εκδοση που εχω ειναι με αγγλικη γλώσσα. Πως μπορω να το γυρίσω στα ελληνικά?

Δημοσ.

μπορεις να κατεβασεις και την ελληνικη γλωσσα πακετο απο το windows update, λογικα πρεπει να ειναι κοντα στο gigabyte κατεβασμα.

Δημοσ.
Μαλλον οχι.

Ποια εκδοση windows εχεις;

Vista home basic

---------- Προσθήκη στις 16:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:02 ----------

Το πρόβλημα λύθηκε. Κατέβασα και εγκατέστησα και τη γλώσσα και όλα καλά. :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...