localy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 εχω σε ενα μηχανημα ubuntu 10.04 και εχω ρυθμισει να μπαινω με remote απο ενα αλλο μηχανημα με windows xp.τσεκαρα την απομακρυσμενη διαχειριση και οταν παω να μπω με το real vnc μπαινει συνδεεται αλλα βλεπω εικονα τις αλλαγες που κανω στο ubuntu μονο στην εικονα του.δηλαδη δεν βλεπω στo μηχανημα των windows τις αλλαγες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaos_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Μήπως έχεις compiz στο ubuntu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
localy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 oxi ειχα αλλα το εκανα disable συνδεομαι κανονικα αλλα δεν βλεπω στο pc μου τι αλλαγες κανω, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaos_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Εγώ όταν βάζω vnc δε βλέπω τις αλλαγές στα παράθυρα λόγω του compiz, αλλά αυτές γίνονται. Το metacity --replace απενεργοποιεί το compiz και λειτουργεί το vnc, αλλά δε μπορώ να το κάνω απομακρυσμένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.