Xorxhs! Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Προκειται να παρω στεγαστικο δανειο 80.000 ευρω και θα ηθελα να ρωτησω δεδομενης των σημερινων συγκυριων, τι θα επιλεγατε? Σταθερο ή κυμαινομενο επιτοκιο και απο ποια τραπεζα? Ενδεικτικα να αναφερω οτι στην Εθνικη το κυμαινομενο σημερα ειναι στα 4.12% ενω το σταθερο στα 5.6%.
cb_papi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Θα σου πρότεινα σταθερό για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Xorxhs! Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Τι επαγγέλεσαι; δεν εχω προβλημα εισοδηματος για ενα τετοιο ποσο.
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 δεν εχω προβλημα εισοδηματος για ενα τετοιο ποσο. Εγώ θα έπαιρνα κυμαινόμενο τότε. Το ποσό είναι σχετικά μικρό και θα ήθελα να έχω την ευελιξία να το εξοφλήσω νωρίτερα αν μπορώ. Βέβαια, ψάξε αναλυτικά σε όσο το δυνατόν περισσότερες τράπεζες μπορείς για να πάρεις προσφορές. Μπορεί να συναντήσεις σημαντικές διαφορές.
jimarass Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Γίνεται να πάρω δάνειο για αγορά και ανέργεση κατοικίας η οποία θα ανήκει εξολοκλήρου στους γονείς μου, με υποθήκη ένα ακίνητο που έχει μεταβιβαστεί σε εμένα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Γίνεται να πάρω δάνειο για αγορά και ανέργεση κατοικίας η οποία θα ανήκει εξολοκλήρου στους γονείς μου, με υποθήκη ένα ακίνητο που έχει μεταβιβαστεί σε εμένα? Δανειο με υποθηκη κατι που ανηκει σε σενα ναι , αλλα οχι στεγαστικο δανειο αφου δεν θα σου ανηκει το νεο κτιριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.