macabre_sunsets Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Έχω την μητρική Gigabyte GA-890GPA-UD3H με την on board ATI 4290. Παρατηρώ σε σημεία που είναι μαύρα μερικά πράσινα pixel να τρεμοπαίζουν και να είναι συνεχώς σε διαφορετικές θέσεις (κάτι σαν disco-μπάλα). Παραθέτω μια φωτογραφία από το yουtυbe: Όταν αρχίσει να παίζει το video τα pixel εξαφανίζονται. Εαν κάνω print-screen τα pixel δεν φαίνονται, για αυτό και η φωτογραφία είναι από φωτογραφική. Στο bios και στο POST τα pixel δεν υπάρχουν. Καμια ιδέα για το τι γίνεται εδώ? Η μητρική είναι 3 ημερών και το έκανε από την αρχή.
caution Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 ( γενικά στο μαύρο - ή μόνο @ youtube το βλέπεις αυτό; )
macabre_sunsets Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Γενικά στο μαύρο. Τόσο σε Windοws όσο και σε Ubuntu.
caution Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Αν είσαι σίγουρος για την οθόνη (και το καλώδιο/συνδέσεις) τότε είσαι για rma... Πωπω ξήλωμα :/
macabre_sunsets Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 α) Η οθόνη είναι κομπλέ γιατί όταν συνδέω το laptop παίζει μια χαρά. β) Αν συνδέσω το VGA αντί για το DVI δεν εμφανίζονται τα pixel (με την onboard) γ) Έβαλα μια κάρτα γραφικών nVidia (8400GS αν παίζει ρόλο) και με σύνδεση μέσω DVI πάλι δεν εμφανίζει τα pixel - Άρα και το καλώδιο είναι κομπλέ. Οπότε πάμε για RMA? Και εφόσον είναι λιγότερο από μια βδομάδα στην κατοχή μου πάμε για απευθείας αντικατάσταση ή επιδιόρθωση και άγιος ο Θεός? (Η αγορά έγινε από το πλαίσιο αν παίζει ρόλο).
macabre_sunsets Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Άντε να δούμε... Έναν υπολογιστή είπα και εγώ να πάρω και έκανε έρωτα ο Δίας :/
d3m0n Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Don't worry συμβαίνουν αυτά. Θα δικαιωθείς με την αντικατάσταση της.
macabre_sunsets Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Το ότι συμβαίνουν συμβαίνουν... και καλύτερα να συμβαίνουν στην αρχή. Αλλά δεν είναι δίκαιο... 2 υπολογιστές έχω αγοράσει καινούριους και οι 2 έβγαλαν πρόβλημα μέσα στην βδομάδα :/
liopyr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δεδομένης της ταλαιπωρίας - ξήλωνε - rma - ξαναστήνε κλπ, προσωπικά θα προτιμούσα να να βάλω μία extra κάρτα πάνω και να τελειώνω. Παίζουν στο stockhouse κάτι 8600 fanless με 11€.
macabre_sunsets Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Έχω κάρτα να του βάλω αν χρειαστεί, αλλά το θέμα είναι ότι εξ'αρχής δεν ήθελα έξτρα κάρτα. Όσο για την ταλαιπωρία τι να κάνουμε... ποιός μου λέει ότι το ένα δεν θα φέρει το άλλο και θα τα παίξει τελείως η μητρική μετά; Τουλάχιστον να μην υπάρξει ταλαιπωρία/καθυστέρηση στην αλλαγή γιατί χρειάζομαι το PC αυτόν τον καιρό.
liopyr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δεν νομίζω να σε καθυστερήσουν, το πρόβλημα είναι εμφανές.
macabre_sunsets Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Μακάρι! Μια απορία γιατί δεν έχω ξαναπάει κομμάτια πίσω... θα πάω μόνο την μητρική πίσω, σωστά? Μιας και CPU/RAM πήρα από αλλού.
macabre_sunsets Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ελπίζω να τα ξαναπούμε με χαρμόσυνα νέα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.