kurkosdr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Update: H νεα εκδοση VLC 1.1.1 που ερχεται σε λιγες μερες θα υποστηριζει GPU acceleration σε ATI (πρέπει να βαλετε τον catalyst 10.7), συν διαφορα fixes για την εκδοση MacOS X. Οσο το γιατι ο mpchc υποστηριζει DXVA2 ακομα και με παλιους drivers, και ο VLC οχι, οπως ειπε πιο πανω ο parsifal, ο VLC χρησιμοποιει διαφορετικο τροπο για να κανει το DXVA2. Πολυ απλά επειδη κανεις αλλος player δεν χρησιμοποιει αυτη τη μεθοδο, κανεις εκει στην ΑΤΙ δεν ειδε το bug που υπαρχει οταν χρησιμοποιειται αυτη η μεθοδος, και αρα κανεις δεν το διορθωσε.
cshark Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Σορρυ, αλλα για απλο playerάκι με δυνατοτητα φιλτρων sharpness και (de)noise, εγω προσωπικα δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωσω. Λογικό μου ακούγεται απο τη στιγμή που με ένα media player και ενα klite μπορουν να παίξουν τα πάντα. Όσον αφορά τις ΑΤΙ, ο media player μια χαρά την κανει την δουλεια με το DXVA. Απλώς το ενεργοποιείς στα internal codecs για H.264, ενώ στο output επιλέγεις VMR-9 και μετα enable subtitles για να παιζουν και αυτοι(σε xp). Απ ότι βλέπω παίζει hardwareacc και σε wmv. Αυτά σε laptop με radeon HD 2400 και core duo sta 1.4 (πριν λίγο καιρό δεν πιστευα οτι η μπακατέλα αυτή θα επαιζε μια χαρα full HD ). Στις nvidia τα πραματα ειναι απλα απλώς βάζοντας ενα coreavc η το καινουριο vlc.
kurkosdr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Λογικό μου ακούγεται απο τη στιγμή που με ένα media player και ενα klite μπορουν να παίξουν τα πάντα. Όσον αφορά τις ΑΤΙ, ο media player μια χαρά την κανει την δουλεια με το DXVA Ειπαμε ο VLC χρησιμοποιει διαφορετικη μεθοδο για να κανει το DXVA απο τα αλλα. Η εκδοση catalyst 10.7 που κυκλοφορησε χθες σε συνδιασμο με τον νεο VLC 1.1.1 πλεον εχει υποστηριξη GPU support και για ΑΤΙ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα