Sudavar Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 To k-lite codec pack υποστηρίζει decoding και των δύο εδω και χρόνια. Γίνεται αυτόματα ? εγώ έχω το k-lite codec pack και σαν player χρησιμοποιώ τον Media Player Classic - Homecinema. Πρέπει να αλλάξω κάτι ?? γιατί στον player δεν βρήκα τέτοια επιλογή....
i love rock Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 δηλαδή ποια διαφορά θα παρατηρήσουμε μόνο στα hd βίντεο ;;;;;Ο kmplayer έχει και αυτός deconding ? Το πρόβλημα που είχα πάντα με τον vlc ήταν ότι όταν ήθελα να πάω σε κάποιο τυχαίο σημείο μέσα στην ταινία έτρωγε κάποια μικρά παγώματα ...Τώρα δηλαδή δεν θα τα κάνει σε mkv αρχεία ;;; .Πάντως με τον kmplayer τόσα χρόνια δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το συγκεκριμένο πρόβλημα .
efo355 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Νωρίς το θυμήθηκαν, τώρα πια όμως τους έχει ξεπεράσει ο ανταγωνισμός.
pc_admin Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 και το splash lite εχει gpu acceleretion http://mirillis.com/en/products/splash.html
i love rock Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Νωρίς το θυμήθηκαν, τώρα πια όμως τους έχει ξεπεράσει ο ανταγωνισμός. Εσύ ποιον χρησιμοποιείς και σε ποια σημεία είναι καλύτερος από τον vlc ;;;;;;
rearshooter Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 στο αποθετηριο του debian δεν ειναι ακομη βεβαια υπαρχει αποθετηριο απο τον ιδιο το Site : http://www.videolan.org/vlc/download-debian.html
pc_admin Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 οπ το splash lite δε το ήξερα.λεει τιποτα? το lite ειναι το free εχει kai to splash pro που εχει πολλα εξτρα επισης υποστηριζουν ΑΤΙ κ ΝVIDIA GPU
EddieObscurant Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Γίνεται αυτόματα ? εγώ έχω το k-lite codec pack και σαν player χρησιμοποιώ τον Media Player Classic - Homecinema. Πρέπει να αλλάξω κάτι ?? γιατί στον player δεν βρήκα τέτοια επιλογή.... Ναι μετά την εγκατάσταση θα σου βάλει τις ρυθμίσεις μόνο του. Στο τέλος της εγκατάστασης μπορεί να σου πει ότι βρήκε broken codecs και καλό ειναι να του πεις να τα σβήσει για να μην υπάρχουν conflicts. Eπειδη και ο home cinema μοιάζει, μπορείς να τον διαλέξεις κατα την εγκατάσταση του k-lite, μπορεί ήδη να μπορείς να το κάνεις. Για win vista/7 πήγαινε στα options->playback->output->direct show video επέλεξε evr custom preset, και λογικά κατα την αναπαραγωγή 1080p θα δεις το cpu usage απο 20% περιπου να μηδενίζεται (1-2% περίπου). Αν έχεις παλιότερη έκδοση , άλλες ξεχωριστές εγκαταστάσεις codecs ή win xp χρειάζεται και άλλες ρυθμίσεις που δεν τις θυμάμαι. Εγώ μετά απο format βάζω μόνο το k-lite και παίζουν όλα τα video χωρίς πρόβλημα.
kirileman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Τί κάρτα γραφικών (nvidia) θέλει; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Οποιαδηποτε με DXVA support λογικα, δηλαδη ολες απο σειρα 8xxx και πανω (εκτος των G80 based 8800GTX 768MB και 8800Ultra).
pc_admin Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 το lite ειναι το free εχει kai to splash pro που εχει πολλα εξτραεπισης υποστηριζουν ΑΤΙ κ ΝVIDIA GPU εβγαλα ενα screenshot δειτε διαφορες δεξια απο αριστερα πως φτιαχνει την εικονα το pro
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Σορρυ, αλλα για απλο playerάκι με δυνατοτητα φιλτρων sharpness και (de)noise, εγω προσωπικα δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα