Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
To k-lite codec pack υποστηρίζει decoding και των δύο εδω και χρόνια.

Γίνεται αυτόματα ? εγώ έχω το k-lite codec pack και σαν player χρησιμοποιώ τον Media Player Classic - Homecinema. Πρέπει να αλλάξω κάτι ?? γιατί στον player δεν βρήκα τέτοια επιλογή....

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δηλαδή ποια διαφορά θα παρατηρήσουμε μόνο στα hd βίντεο ;;;;;Ο kmplayer έχει και αυτός deconding ? Το πρόβλημα που είχα πάντα με τον vlc ήταν ότι όταν ήθελα να πάω σε κάποιο τυχαίο σημείο μέσα στην ταινία έτρωγε κάποια μικρά παγώματα ...Τώρα δηλαδή δεν θα τα κάνει σε mkv αρχεία ;;; .Πάντως με τον kmplayer τόσα χρόνια δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το συγκεκριμένο πρόβλημα .

Δημοσ.

Νωρίς το θυμήθηκαν, τώρα πια όμως τους έχει ξεπεράσει ο ανταγωνισμός.

Δημοσ.
Νωρίς το θυμήθηκαν, τώρα πια όμως τους έχει ξεπεράσει ο ανταγωνισμός.

Εσύ ποιον χρησιμοποιείς και σε ποια σημεία είναι καλύτερος από τον vlc ;;;;;;

Δημοσ.
οπ το splash lite δε το ήξερα.

λεει τιποτα?

το lite ειναι το free εχει kai to splash pro που εχει πολλα εξτρα

επισης υποστηριζουν ΑΤΙ κ ΝVIDIA GPU

Δημοσ.
Γίνεται αυτόματα ? εγώ έχω το k-lite codec pack και σαν player χρησιμοποιώ τον Media Player Classic - Homecinema. Πρέπει να αλλάξω κάτι ?? γιατί στον player δεν βρήκα τέτοια επιλογή....

Ναι μετά την εγκατάσταση θα σου βάλει τις ρυθμίσεις μόνο του. Στο τέλος της εγκατάστασης μπορεί να σου πει ότι βρήκε broken codecs και καλό ειναι να του πεις να τα σβήσει για να μην υπάρχουν conflicts.

Eπειδη και ο home cinema μοιάζει, μπορείς να τον διαλέξεις κατα την εγκατάσταση του k-lite, μπορεί ήδη να μπορείς να το κάνεις. Για win vista/7 πήγαινε στα options->playback->output->direct show video επέλεξε evr custom preset, και λογικά κατα την αναπαραγωγή 1080p θα δεις το cpu usage απο 20% περιπου να μηδενίζεται (1-2% περίπου). Αν έχεις παλιότερη έκδοση , άλλες ξεχωριστές εγκαταστάσεις codecs ή win xp χρειάζεται και άλλες ρυθμίσεις που δεν τις θυμάμαι. Εγώ μετά απο format βάζω μόνο το k-lite και παίζουν όλα τα video χωρίς πρόβλημα.

• Moderators
Δημοσ.

Οποιαδηποτε με DXVA support λογικα, δηλαδη ολες απο σειρα 8xxx και πανω (εκτος των G80 based 8800GTX 768MB και 8800Ultra).

Δημοσ.
το lite ειναι το free εχει kai to splash pro που εχει πολλα εξτρα

επισης υποστηριζουν ΑΤΙ κ ΝVIDIA GPU

post-23533-129063101808_thumb.jpg

εβγαλα ενα screenshot δειτε διαφορες δεξια απο αριστερα πως φτιαχνει την εικονα το pro

• Moderators
Δημοσ.

Σορρυ, αλλα για απλο playerάκι με δυνατοτητα φιλτρων sharpness και (de)noise, εγω προσωπικα δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...