trustfm Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 snolly meta apo ena xrono de 8a mporeis na to 3anapiaseis ? 8a to parathseis teleiws ? :?
Snolly Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Δεν μπορώ να ξέρω για μετά. Ίσως και ενδιάμεσα αν βρω χρόνο θα κάνω κάτι.
Snolly Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2003 Egw na 8ewrisw oti to project swiftavs de 8a pe8anei ? ? ? TrustFM η αλήθεια είναι πως χρόνος ελάχιστος υπάρχει αλλά το SwiftAVS θέλει ατελείωτα ξενύχτια και προσπάθεια και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι εφικτό. Ίσως αν το ξαναπιάσω και ασχολούμαι 1-2 ώρες την ημέρα να βγαίνει κάτι ανά 15θήμερο. Θα δείξει. Είναι δύσκολο να το ξαναπιάσω μετά από τόσο καιρό που το έχω αφήσει. Δεν ξέρω κατα πόσο θα ήταν εφικτό να μαζευόμαστα 2-3 προγραμματιστές (βλέπε Nitrogen) και να δουλεύαμε όλοι μαζί μέσω Sourceforge. Η βλαμένη η VB δεν έχει classes όμως και δεν ξέρω κατα πόσο θα μπορούσαμε να χωρίσουμε την δουλειά. Όλα είναι 2 τεράστια forms, τα πάντα είναι στο main και γίνετε ο χαμός. Τα έχω χωρίσει όλα σε methods είναι ευδιάκριτο το τι κάνει η κάθε μία... Αν μπορείτε δείτε τον κώδικα κι αν έχετε κάποια ιδέα για το πως μπορεί να μοιραστεί η δουλειά πείτε μου.
trustfm Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2003 katse re giati 8a me trelaneis ... re su to mono pou xreiazete na kaneis einai araia kai pou na kaneis update ta filtra kai tis entoles ... Kanw la8os ? Kai kati allo GAMA TO 2.0.8 poios to xrhsoimopoiei !!!!!!! ka8ese kai xaramizeis xrono akoma ekei ? Bale default 252 kai MONO ! Kanw la8os kapou ???? :roll:
Spyrus Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 H δουλειά μπορεί να γίνει άνετα με Source Safe. Ο κώδικας θα είναι κάπου κεντρικά και οι προγραμματιστές θα κατεβάζουν την τελευταία εκδοσή του και θα δουλεύουν με αυτή. Μπορείς να σπάσεις το πρόγραμμα σε class modules ή απλά modules.
sornok Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 profanos exei varethei to paidi pantos ego tha proteina na ginei opos proteinei o trustfm kai meta mono na asxoleitai o snolly me tin ypostoriksi kai to documenting
Snolly Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Δεν έχω βαρεθεί παιδιά απλά όταν εγώ μίλησα για development του SwiftAVS δεν μίλησα για 10 φίλτρα παραπάνω. Μίλησα για ουσιαστικές και πρωτοποριακές αλλαγές. Sornok δεν βαρέθηκα απλά το άφησα και για να το ξαναπιάσω (να θυμηθώ τι και πως σε κάθε σημείο) θα μου πάρει χρόνο και μάλιστα πολύ χρόνο. Μετά όπως λέει και ο trust δεν είναι μεγάλη υπόθεση ένα σταθερό μίκρο update.
Snolly Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 Καλησπέρα... τελικά δεν σας ξέχασα βρήκα λίγο χρόνο και ιδού νέα έκδοση... - From version 1.50 and beyond SwiftAVS will support AviSynth v2.5x ONLY. AviSynth v2.0x has been removed. If you still use this you should keep your older SwiftAVS version (prio to 1.50). - Decomb v5.10 (by Donald Graft) is being used along wilth many option that DG recommends in his manual. - UnDot and UnFilter filters have been added (by TrBarry) - SwiftAVS now loads faster and consumes less memory. - Some GUI enhancements and bugfixes. Πρέπει να κάνετε UNINSTALL οποιαδήποτε προηγούμενη έκδοση και να κάνετε DELETE το παλιό folder του SwiftAVS. Κατεβάστε και τα executables και τον κώδικα από εδώ http://sourceforge.net/projects/avisynthesizer/ Περιμένω απόψεις και ιδέες ξανά... Snolly ΥΓ: Αν κάποιος από εσάς μπορεί ας κάνει post στην αρχική σελίδα της insomnia.
giannis_l Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 προβλημα με το swiftavs 150 προσπαθω να ανοιξω φακελο d2v που εχω διμιουργησει και λαμβανω το εξης μηνημα could not load source properly you have to edit your settings manually τι πρεπει να κανω?
gdp77 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Ένα πολύ ενημερωμένο και κατα τη γνώμη μου πολύ καλό guide για dvd --> divX με χρήση SwiftAvs βρίσκεται εδώ
nonickch_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 a re snolly blepw ekanes fan base. Fae tin papara me to project fetos Ta xairetismata mou stous kammenous tou aberdeen, kai ama deis ton ektora pestou #$^@#$#$^@#$#$% ta @#%@#%$%@# ta anime na dwsei ston kyrillo.
Kontos_Harry Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 den mporw na apegkatasthsw to 1.1 kai vw ek toutoy den me afhnei na egkatasthsw to 1.5. Sto control panel den fainete to swiftavs. Oyte to idio exei unistall. Esbhsa to fakelo kai sth registry alla paparia kati blepei kai den me afhnei. Ti kanw?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.