Twisted_Wicked Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Επεσε στα χερια μου το εν λογω λαπτοπ http://www.sony.gr/product/vn-e-series/vpceb1s1e-bj και σκεφτομαι να του πατησω ενα φορματ για να ξεφορτωθω καποια vaio utils που δεν μου χρειαζονται και να το παραμετροποιησω στα μετρα μου.Επειδη εχω καιρο να ασχοληθω με λαπτοπ εχω καποιες αποριες-καθε βοηθεια ευπροσδεκτη . 1)Το λαπτοπ εχει ενα κρυφο recovery partition 14 gb.Χρειαζεται αυτο το partition και αν χρειαζεται πρεπει να υπαρχει στο λαπτοπ η μπορω να το κανω backup σε εναν εξωτερικο hdd;(Αν μπορω να το πεταξω σε εναν hdd τοτε χρειαζομαι και εναν γρηγορο και απλο τροπο ) 2)Απο τα διαφορα vaio utils που βλεπω υπαρχει καποιο αξιο αναφορας που πρεπει να κρατησω;
basilis5 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 οτι δεν σου αρεσει μπορεις απλα να το κανεις απεγκατασταση η εστω να το βαλεις να μην φορτωνει με την εκκινηση των windows. τελος με την ειδικη εφαρμογη που συνοδευει το λαπτοπ σου, μπορεις να κανεις αντιγραφα ασφαλειας της κρυφης διαμερισης σε dvd δισκακια μεσα απο ενα ευχρηστο wizard που εχει και μετα με ενα προγραμμα να σβισεις το partition αλλα εγω προσωπικα δεν στο συνηστω. τοσο πολυ χρειαζεσαι αυτα τα `14 gb; αν οχι αστο οπως ειναι για μια ωρα αναγκης
Twisted_Wicked Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Το λαπτοπ ειναι με ελληνικα 7αρια οποτε χρειαζεται αμεσο ξηλωμα γι'αυτο ρωταω και για το partition-αφου θα ξηλωθουν ολα δεν βλεπω τον λογο να κρατησω και αυτο.Απο οτι ξερω οι oem εκδοσεις σου δινουν την επιλογη γλωσσας στην αρχη αλλα η φανταστικη sony δεν δινει ουτε καν το win 7 dvd.Btw,θα υπαρξει προβλημα με το oem cd-key αν το πεταξω σε rtm εκδοση;(Εννοειται ιδια εκδοση win 7 home premium x64)
basilis5 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 η sony οπως και σχεδον ολες οι εταιριες πλεον σου δινουν την δυνατοτητα να φτιαξεις μονος σου το δισκο με τα windows7 καθως και οτι αλλο εχει φορτωμενο το λαπτοπ στην εκκινηση. οσον αφορα την γλωσσα,στην 1η εγκατασταση δεν ρωτησε τι γλωσσα θες;αναμεσα σε αγγλικα ελληνικα;συνηθως ετσι γινεται,και αμεσως μετα σβηνεται εντελως η γλωσσα που δεν διαλεξες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.