alt10 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Καλησπερα , ψαχνω για μια διαφημηση που αφορα την 3η ηλικια και νομιζω αρχιζε να παιζει μεσα Ιουνιου. Εχει μια γιαγια και ενα παιδακι. Δεν την εχω δει ποτε αλλα επειδη θελω να δω κατι σχετικα με την παραγωγη αν ηταν ευκολο καποιος που την εχει δει να μου πει περιπου την ωρα και το καναλι για να μπορεσω να την δω ή ακομα καλυτερα αν υπαρχει σε καποιο αρχειο .Η παραγωγος εταιρια ειναι η CINEGRAM και στο site κατω κατω μπορειτε να δειτε και την κατηγορια. Δεκτη καθε πληροφορια Ευχαριστω Προκαταβολικα.
katergaris79 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Η μόνη που μου ήρθε στο μυαλό διαβάζοντας το μήνυμά σου, είναι μια διαφήμιση που παίζει τώρα τελευταία για την τρίτη ηλικία και λέει "Τρίτη και καλύτερη". Είναι κάποιο πρόγραμμα του Δήμου της Αθήνας και το μόνο που βρήκα σχετικό online είναι αυτό: http://www.athina984.gr/node/102691 Αφορά σε κάποια εκδήλωση που έχει ήδη γίνει.
alt10 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 κατι αλλο που να απεικονιζει και την διαφημιση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.