Hambos19 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Έχω το site http://averta.gr και ψάχνω αρθρογράφους. Γράφουμε ήδη 2 άτομα και περιμένουμε άλλα 2 όταν τελειώσουν την εξεταστική τους. Η όλη δουλειά γίνεται αφιλοκερδώς. Γράφουμε σκέψεις μας και πράγματα τα οποία τα συζητάμε μεταξύ μας, ή πράγματα τα οποία μας έκαναν εντύπωση. Όπως βλέπετε στο site δεν υπάρχουν διαφημίσεις και το κάνουμε αποκλειστικά για το χαβαλέ μας. Για αρχή τα πήγαμε πολύ καλά. Το site έχει 2μισι περίπου βδομάδες ζωή και έχουμε 2μιση χιλιάδες views. Όποιος θέλει ευχαρίστως να μπει στην αρθρογραφία. Ευχαριστω (ελπίζω να μην το πάρετε σαν spam. Δεν διαφημίζω τίποτα, ούτε το κάνω για κέρδος, και δεν το έβαλα στην κατηγορία internet γιατί πιστεύω ότι δεν πολυταιριάζει εκεί)
slygeo87 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Καλά τα λαστιχάκια της michellin είναι γαμάτα. =ρ
Hambos19 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Καλά τα λαστιχάκια της michellin είναι γαμάτα. =ρ χεχε αλλά αν πρόσεξες δεν βγαίνουν στην φόρα λόγο νομοθεσίας για εκείνα τα συρόμενα καρφιά που σκάνε τα λάστιχα
konstantina_ena Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 καλησπέρα!!!!Μου αρέσει πολύ το γράψιμο και με ενδιαφέρει πάρα πάρα πάρα πολύ!!!!σου στέλνω προσωπικό μηνυμα!!!
Hambos19 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 καλησπέρα!!!!Μου αρέσει πολύ το γράψιμο και με ενδιαφέρει πάρα πάρα πάρα πολύ!!!!σου στέλνω προσωπικό μηνυμα!!! μπορείς να μας στείλεις και mail αν θες στο [email protected] ή στο [email protected] ή στο [email protected]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.