Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση τούμπανου PC με 1100€ max

Darth Revan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όχι, όχι Sidewinder!

Το έχω και στο πρώτο τρίμηνο άρχισαν να χαλάνε τα κουμπιά. Δηλαδή, δε πατιούνται αμέσως κάποια!

Δεν μπορω να σου πω κατι.Το ίδιο εχω και εγω και προβλημα δεν μου εχει βγάλει...Και η τιμη του είναι ΑΨΟΓΗ(αν αναλογιστουμε οτι στο πλαισιο κοστίζει περιπου 75€)

Δημοσ.
Δεν μπορω να σου πω κατι.Το ίδιο εχω και εγω και προβλημα δεν μου εχει βγάλει...Και η τιμη του είναι ΑΨΟΓΗ(αν αναλογιστουμε οτι στο πλαισιο κοστίζει περιπου 75€)

Τι να πω. Να πεις οτι δε το καθαριζω κιολας? Τώρα, 3 κουμπιά δε πιάνουν καλά... :-(

Δημοσ.
βασικά την ASHROCK θα έλεγα αλλά δεν μπορείς :-(, έχουν πάνω τους usb3 πράγμα που πρέπει σιγά σιγα να τα έχουμε υπόψιν μας

Και ποιος σου είπε πως δεν εχει η gigabyte?http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3420#sp

Και έχει κ sata 3;)

Δημοσ.

1.sata 2 HDD με sata 3 HDD διαφορές δεν εχουν.Οποτε δεν βρισκω τον λογο να πας στον συγκεκριμένο western digital και οχι στον F3

2.Ένα ποιοτικό τροφοδοτικό 550watt είναι υπερ αρκετο

3.Για όσα χρειάζεσαι ακομα και ένας 955 είναι αρκετός.Οποτε δεν βρισκω τον λογο να πας στον 1090Τ.Πόσο μαλλον όταν δεν σου περισσεύουν(υποθέτω πως δεν εχει στην ακρη το συγκεκριμενο ποσο) αλλα θα βάλεις δόσεις για να αγοράσεις το συστημα

4.Η asrock που σου έδειξα στην σύνθεση εχει ολα τα καλουδια πανω της με την μόνη διαφορά απο τις υπόλοιπες την Onboard καρτα γραφικών

5.Οταν διαθέτεις 1100 για αγορα ενος pc και στην συνθεση δεν συμπεριλαμβάνεται η καρτα γραφικών η οποια "απορροφά" ενα σημαντικό μερος του διαθέσιμου Budget ε θεωρω fail επιλογη το να μην εχεις βάλει εναν ssd για να δεις οντως τουμπανο pc(οπως αναφέρεις και στο τίτλο σου)

Δημοσ.

Και μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος.Αν παραγγείλω αυτες τις μνήμες που ειπε ο Leonaxe

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/OCZ-Black-Edition-AMD-Ready-4.htm

Θα μπορέσω να τις παραγγείλω απο το μαγαζί ή μόνο μέσω net?

---------- Προσθήκη στις 18:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:54 ----------

1.sata 2 HDD με sata 3 HDD διαφορές δεν εχουν.Οποτε δεν βρισκω τον λογο να πας στον συγκεκριμένο western digital και οχι στον F3

2.Ένα ποιοτικό τροφοδοτικό 550watt είναι υπερ αρκετο

3.Για όσα χρειάζεσαι ακομα και ένας 955 είναι αρκετός.Οποτε δεν βρισκω τον λογο να πας στον 1090Τ.Πόσο μαλλον όταν δεν σου περισσεύουν αλλα θα βάλεις δόσεις για να αγοράσεις το συστημα

4.Η asrock που σου έδειξα στην σύνθεση εχει ολα τα καλουδια πανω της με την μόνη διαφορά απο τις υπόλοιπες την Onboard καρτα γραφικών

5.Οταν διαθέτεις 1100 για αγορα ενος pc και στην συνθεση δεν συμπεριλαμβάνεται η καρτα γραφικών η οποια "απορροφά" ενα σημαντικό μερος του διαθέσιμου Budget ε θεωρω fail επιλογη το να μην εχεις βάλει εναν ssd

1.Αφου δεν έχει καμία διαφορά στην τιμή γιατί να μην τον πάρω?

2.Συμφώνώ αλλά εχει μικρή διαφορά απο το 650αρι κ καλό είναι να είναι futureproof.

3.K εδώ συμφωνώ αλλα έτσι λέγανε κ όταν ειχανε πρωτοβγεί οι τετραπύρηνοι,ότι κ με ενα dual εκανες δουλειά σε games.Tώρα όμως ολο κ περισσότερα εκμεταλευονται πυρήνες.Τα λεφτά υπάρχουνε κ θα το αποπληρώσω απλα θα τα πάρω τέλος καλοκαιριού κ θέλω να προλάβω την άυξηση φ.π.α.

4.Προτιμώ gigabyte σαν εταιρεία καλύτερα.

5.Δεν το βρίσκω κ τόσο απαραίτητο.Είναι πανάκριβοι προς το παρόν κ δεν κερδίζω κάτι τρελό.

Δημοσ.

2.Συμφώνώ αλλά εχει μικρή διαφορά απο το 650αρι κ καλό είναι να είναι futureproof.

3.K εδώ συμφωνώ αλλα έτσι λέγανε κ όταν ειχανε πρωτοβγεί οι τετραπύρηνοι,ότι κ με ενα dual εκανες δουλειά σε games.Tώρα όμως ολο κ περισσότερα εκμεταλευονται πυρήνες.Τα λεφτά υπάρχουνε κ θα το αποπληρώσω απλα θα τα πάρω τέλος καλοκαιριού κ θέλω να προλάβω την άυξηση φ.π.α.

5.Δεν το βρίσκω κ τόσο απαραίτητο.Είναι πανάκριβοι προς το παρόν κ δεν κερδίζω κάτι τρελό.

1.Διαφορά σε αποδοση δεν εχουν,διαφορα σε τιμη περιπου 15€(ποσο μαλλον οταν τον F3 τον βρισκεις και στα 66€ απο visionstudio οποτε μιλαμε για διαφορα τιμης 30+€)

2.Απο την στιγμη που δεν θα ασχοληθεις με CF/SLI οπως σου ειπα τα 550 ειναι υπερ υπερ αρκετα

3.Πες μου ποτε βγηκαν οι τετραπυρηνοι και ποτε αρχισαν να τους αξιοποιουν τα παιχνίδια.Αλλωστε αυτος που σου έδειξα εξαπυρηνος ειναι

4.Οκ δεκτη η προτίμηση σου απλα η asrock ειναι μια χαρά εταιρια και οι μητρικες της πολυ καλες

5.Σε θέμα Photoshop και τα λοιπα που ανεφερες με εναν ssd κερδίζει πάρα μα πάρα πολλα.....και εφοσον χωραει στο Budget....?

Δημοσ.
Και μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος.Αν παραγγείλω αυτες τις μνήμες που ειπε ο Leonaxe

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/OCZ-Black-Edition-AMD-Ready-4.htm

Θα μπορέσω να τις παραγγείλω απο το μαγαζί ή μόνο μέσω net?

---------- Προσθήκη στις 18:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:54 ----------

Έτσι νομίζεις :-)

Δημοσ.
1.Διαφορά σε αποδοση δεν εχουν,διαφορα σε τιμη περιπου 15€(ποσο μαλλον οταν τον F3 τον βρισκεις και στα 66€ απο visionstudio οποτε μιλαμε για διαφορα τιμης 30+€)

2.Απο την στιγμη που δεν θα ασχοληθεις με CF/SLI οπως σου ειπα τα 550 ειναι υπερ υπερ αρκετα

3.Πες μου ποτε βγηκαν οι τετραπυρηνοι και ποτε αρχισαν να τους αξιοποιουν τα παιχνίδια.Αλλωστε αυτος που σου έδειξα εξαπυρηνος ειναι

4.Οκ δεκτη η προτίμηση σου απλα η asrock ειναι μια χαρά εταιρια και οι μητρικες της πολυ καλες

5.Σε θέμα Photoshop και τα λοιπα που ανεφερες με εναν ssd κερδίζει πάρα μα πάρα πολλα.....και εφοσον χωραει στο Budget....?

Είπαμε θέλω απο πλαίσιο μόνο

2.Μπορεί αργότερα να βάλω μια καλύτερη κάρτα γραφικών κ να αφήσω την gtx 260 για τα physx

3.Σύμφωνοι απλά απο ότι είδα ειναι καλύτερος ο black edition κ με oc πάει στον θεό!

4.Μπορεί όντως να είναι έτσι αλλα θέλω gigabyte

5.Δεν θα το χρησιμοποιήσω κ τρελά το photoshop.Για καμία επεξεργασία για δικές μου φωτογραφίες το θέλω.Πιστεύω πως είναι πολλά τα λεφτά ακόμα για ssd

Δημοσ.
Όχι, όχι Sidewinder!

Το έχω και στο πρώτο τρίμηνο άρχισαν να χαλάνε τα κουμπιά. Δηλαδή, δε πατιούνται αμέσως κάποια!

Εγγυηση δεν εχει?

Δημοσ.

Να ξερεις παντως οτι το multi-gpu δεν αξιζει ουτε στο ελαχιστο ειναι μουφα οσο δεν παει και δεν

αξιοποιειτε καθολου οποτε καλυτερα να μεινεις με 1καρτα

Στα λεω αυτα γιατι εχω 2η καρτα για dedicated physX και σου υπογραφω πως ειναι η μεγαλυτερη πατατα

που εχω δει οσα χρονια ασχολουμε με pc

Δημοσ.
Να ξερεις παντως οτι το multi-gpu δεν αξιζει ουτε στο ελαχιστο ειναι μουφα οσο δεν παει και δεν

αξιοποιειτε καθολου οποτε καλυτερα να μεινεις με 1καρτα

Στα λεω αυτα γιατι εχω 2η καρτα για dedicated physX και σου υπογραφω πως ειναι η μεγαλυτερη πατατα

που εχω δει οσα χρονια ασχολουμε με pc

Ναι κ εμένα μου φαίνεται μούφα το physx!Κάτι ακόμα θέλω να ρωτήσω.Ποιά cpu cooler να βάλω?Η coolermaster hyper 212 plus δεν υπάρχει κ θα την φέρουνε τέλος ιουλίου!:P:p

Η scythe mugen είναι καλή?http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Scythe-Mugen-2-Rev-B-Cpu-Cooler-SCMG-2100.htm

Καμία άλλη αξιόλογη?

Επίσης απο μνήμες δεν έχει καμία απο αυτές που έλεγα κ προτείνατε!Οπότε λέω για αυτές εδώ:http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-XMS3-4GB-DDR3-1600-Ram-Kit-PC3-12800-7-8-7-20-CMX4GX3M2A1600C7.htm

---------- Προσθήκη στις 20:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:32 ----------

Ναι κ εμένα μου φαίνεται μούφα το physx!Κάτι ακόμα θέλω να ρωτήσω.Ποιά cpu cooler να βάλω?Η coolermaster hyper 212 plus δεν υπάρχει κ θα την φέρουνε τέλος ιουλίου!:P:p

Η scythe mugen είναι καλή?http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Scythe-Mugen-2-Rev-B-Cpu-Cooler-SCMG-2100.htm

Καμία άλλη αξιόλογη?

Επίσης απο μνήμες δεν έχει καμία απο αυτές που έλεγα κ προτείνατε!Οπότε λέω για αυτές εδώ:http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-XMS3-4GB-DDR3-1600-Ram-Kit-PC3-12800-7-8-7-20-CMX4GX3M2A1600C7.htm

Κανεις;:rolleyes:

Δημοσ.

Καλή επιλογή, αν θές βάλε δίσκο SSD (Intel κατά προτίμηση) για να "πετάει" το pc σου.

Και Motherboard... δες καλύτερα σε Asus, αν θες τη γνώμη μου.

Δημοσ.
Καλή επιλογή, αν θές βάλε δίσκο SSD (Intel κατά προτίμηση) για να "πετάει" το pc σου.

Και Motherboard... δες καλύτερα σε Asus, αν θες τη γνώμη μου.

Ποιά Asus συνονόματε?Ssd δεν ψήνομαι είπαμε ακόμα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...