Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση τούμπανου PC με 1100€ max

Darth Revan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!Σκοπέυω να αγοράσω το pc που θα δείτε.Όλα απο πλαίσιο επειδή θα το πάρω με δόσεις!Καμια παρατήρηση αν έχετε να κάνετε!Το pc θα είναι για gaming,internet,λίγο photoshop,καμια επεξεργασία video,ταινίες full HD.

post-71883-129063101278_thumb.jpg

Δημοσ.
Δεν θα μπορεσεις να κανεις τίποτα απο αυτα που θες αν δεν βαλεις και κάρτα γραφικων :P

Έχω ήδη μια Evga GTX 260 216 :devil:;)

Δημοσ.
με τους τοκους ποσο σου βγαινει συνολικα;

Οι τόκοι που ρώτησα για 1100€ με 24 δόσεις είναι κάπου 60€.

OK...

Τροφοδοτικό δεν βαζεις κανενα 800Watt+?

Τι δισκεττα τι την θες?

Τι να το κάνω το 800watt?Δεν σκοπέυω να κάνω cf!Ήδη κ τα 650 πολλά είναι!

Δημοσ.

Εφόσον ξέρεις και μόνος σου ότι είναι πολύ γιατί δε βάζεις κάποιο μικρότερο; Και ρεύμα θα γλυτώσεις και λιγότερα θα δώσεις. :P

Δημοσ.

Δηλ εγω που αγορασα external floppy usb,πρεπει να με κρεμασετε!

Για να το θελει ο φιλος,προφανως του χρειαζεται...;)

Δημοσ.

FLOPPY????????????????? Πλάκα με κάνετε? έχω να δω 1,44MB απο τότε που με θυμάμαι

καλή η σύνθεση αλλα πιστεύω θα ήταν καλύτερα να έβαζες την ASHROCK ή την ASUS και RAM στα 1600MHz που δεν θα φτάσουν καν τα 1100 ευρώ

Δημοσ.
Δηλ εγω που αγορασα external floppy usb,πρεπει να με κρεμασετε!

Για να το θελει ο φιλος,προφανως του χρειαζεται...;)

Σωστός ο φίλος!

FLOPPY????????????????? Πλάκα με κάνετε? έχω να δω 1,44MB απο τότε που με θυμάμαι

καλή η σύνθεση αλλα πιστεύω θα ήταν καλύτερα να έβαζες την ASHROCK ή την ASUS και RAM στα 1600MHz που δεν θα φτάσουν καν τα 1100 ευρώ

Γιατί την Asus ή την asrock?Αυτές τις μνήμες ήθελα αλλά ειναι μέσω internet κ θα το πάρω με δόσεις:rolleyes:

Δημοσ.
Σ

Γιατί την Asus ή την asrock?Αυτές τις μνήμες ήθελα αλλά ειναι μέσω internet κ θα το πάρω με δόσεις:rolleyes:

βασικά την ASHROCK θα έλεγα αλλά δεν μπορείς :-(, έχουν πάνω τους usb3 πράγμα που πρέπει σιγά σιγα να τα έχουμε υπόψιν μας

Δημοσ.
Απο την σύνθεση λείπει το πληκτρολόγιο και το ποντίκι.Α και το floppy disk

Για gaming πάντως πολύ καλες επιλογές είναι

MS SIDEWINDER X6 KEYBOARD DSP 31.41€

Logitech mouse Wired laser G50048.69€

Όχι, όχι Sidewinder!

Το έχω και στο πρώτο τρίμηνο άρχισαν να χαλάνε τα κουμπιά. Δηλαδή, δε πατιούνται αμέσως κάποια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...