Προς το περιεχόμενο

Αγορά wifi ρουτερ με μεγάλη εμβελια ;

Koyklos7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, το πρόβλημα μου είναι ότι ψάχνω ένα τροπο για να υπάρχει wifi σε 3 ορόφους.

Βέβαια ένα wifi modem\router στο σπίτι με δυσκολία φτάνει τον δεύτερο .. όροφο. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν υπάρχει ένα καλό μοντεμ με πολύ μεγάλη εμβελια... Η να μου προτείνετε κάποιο άλλο τροπο που έχετε δοκιμάσει σε κάποια τέτοια περίπτωση .. Απλός το μοντέμ δεν θέλω να κάνει αποσυνδεσης .. Παλιά είχα αγοράσει ένα μοντέμ wifi τις Belkin και απο την πρώτη μέρα που το πείρ όλο αποσύνδεση κάνει καθε τόσο ,και καθε περίπου μισάωρο 40 λεπτό σβήνει το λαμπάκια και θέλει restart. Αυτό δεν έχω καταλάβει αν διορθώνεται η είναι κάποια λάθος ρύθμιση..

Δημοσ.

den htan λαθος ρυθμιση.μπορει να εχεις παραξενη γραμμη μπορει να ετυχε και το ρουτερ.β.ποια ειναι τα στατιστικα της γραμμης σου.β.σε 3 οροφους το ξεχνας με οτιδηποτε ρουτερ .δεν παιζει να φτασεις τοσους οροφους εκτος αν το σπιτι ειναι απο χαρτι.τα; 100 Mw που βγαζουν τα απλα ρουτερ δεν φτανουν για 3 οροφους και ας βαλεις μεγαλυτερη κεραια.για να φτασεις παραπανω οροφους θα ηταν καλο καποιο access point Οχι adsl modem/router το οποιο να επαιζε στα 300 mw και αντοιστοιχα και στο pc σου με μια καλυτερη καρτα πχ των 500 Mw.αλλιως πας σε repeater.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...