andreasdion Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Καλησπερα... χρησιμοποιω ενα προγραμμα το οποιο τρεχει πανω στο access 97 .. εκανα μια αναβαθμιση στη μνημη RAM και εκει που ειχα 2x256 sta 533 mhz εβαλα μια στα 2 gb.... οταν παω να ανοιξω το προγραμμα με το που παει να φορτωσει το access μου λεει οτι "η μνημη εξαντληθηκε" προσπαθησα να απεγκαταστησω τα office na ta ξαναεγκαταστησω αλλα μου λεει οτι θελει το συγκεκριμενο cd που τα εγκατεστησα για να γινει απεγκατασταση το οποιο δεν το εχω.... καμια ιδεα τι μπορω κανω??? καιγομαι ειναι το pc της εργασιας μου και εχω πολλα στοιχεια στο προγραμμα... winlift λεγεται!
TheELF Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μάλλον ο PC είναι ολίγον παλιός και δεν σηκώνει 2GB μνήμη,το πρόγραμμα αυτήν την στιγμή δουλεύει σωστά; αν ναι, μην το πειράζεις κιόλας δεν έχει να κάνει με την μνήμη.Δες πρώτα αν φαίνεται όλη η μνήμη στο BIOS και βλέπουμε.
andreasdion Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 το \pc καινοyργιο σχετικα...4ετιασ 5αετιασ... τι ραμ τη Bλεπει στο βιοσ ολη κανονικα... και στις ιδιοτητες του υπολογιστη τη βλεπει... το προγραμμα δεν ανοιγει αφου δεν ανοιγει το access
bnvdarklord Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Παιζει να φταιει που ειναι παλιό το office ? Αν βαλεις μια πιο καινουργια εκδοση θα τρέχει κανονικα και ας ειναι φτιαγμενο σε access 97 παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.