liopyr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 42-45 σε idle οι 4 πυρήνες του Q6600 στα 3.6Ghz με 1.504 vcore (με λιγότερο δεν είμαι εντελώς stable). Στο Prime95 είδα μέχρι 80 βαθμούς, ενώ στα παιχνίδια είμαι κάπου στους 60. Μια χαρά τα πάει η Zalman 9700LED PS: Όταν έχω χρόνο (και τελειώσουν και οι ζέστες ) θα δοκιμάσω για τα 4Ghz να δούμε τι γίνεται εκεί πέρα! Ψιλοχλωμό σε βλέπω να φτάσεις 4GHz stable με την striker τον Q6600. (striker 680i δεν έχεις); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Τσιμπημένα idles θα έλεγα LuNaTiC - με τι ψύξη είσαι; ( υπήρχε και άλλος 940 ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Τσιμπημένα idles θα έλεγα LuNaTiC - με τι ψύξη είσαι; ( υπήρχε και άλλος 940 ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 true black push n pull me silenx 120αρηδες ....λενε οτι εχουν 90cfm ...o giovanni και η ψυχη τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Ρίξ' της κανένα washer mod και φρέσκια πάστα και βλέπεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Ψιλοχλωμό σε βλέπω να φτάσεις 4GHz stable με την striker τον Q6600.(striker 680i δεν έχεις); Gigabyte EP45-UD3LR . Κι εγώ χλωμό το κόβω από το ρεύμα που ρίχνω για να είμαι stable στα 3.6Ghz (είμαι βέβαια και με κάτι τελειωμένες 800άρες μνήμες που είναι ευαίσθητες), αν πάω στα 3.8 καλά θα είμαστε. Από χειμώνα όμως που θα έχουν πέσει οι ζέστες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Ρίξ' της κανένα washer mod και φρέσκια πάστα και βλέπεις... η καταραμενη version για amd ... ουτε σε αφηνει να επιλεξεις διαταξη...(οριζοντια η καθετα...) αλλα και στο μεταλικο που μπαινει το modακι εχει μια τρυπιτσα και κουμπονει μεσα το σιδερακι με αποτελεσμα αν βαλω κατι γινεται πολυ ασταθες και τρομερα δυσκολο στο βιδωμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 ουτε σε αφηνει να επιλεξεις διαταξη...(οριζοντια η καθετα...) http://www.eworld.com.gr/front/details/616 αλλα και στο μεταλικο που μπαινει το modακι εχει μια τρυπιτσα και κουμπονει μεσα το σιδερακι με αποτελεσμα αν βαλω κατι γινεται πολυ ασταθες και τρομερα δυσκολο στο βιδωμα... http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3040027&postcount=33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 http://www.eworld.com.gr/front/details/616 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3040027&postcount=33 Πολύ σωστός ο παίχτης !!! Ερώτηση νο1 ... Δεν έχω βάλει ούτε τώρα backplate ...είναι πραγματικά ΤΟΟΟΣΟ χρήσιμο? Θα είναι φασαρία να ξεμοντάρω τα πάντα τώρα γι αυτό σε ρωτάω ! Ερώτηση νο2 ... Αν ΠΑΡΑσφήξω τις βίδες... δεν υπάρχει περίπτωση να ραγίσω/σπάσω το cpu ή κανα socket ξερω γω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 1) Το πρώτο το πρότεινα για σε αφήνει να αλλάξεις και προσανατολισμό στην ψήκτρα - το backplate είναι ίδιο με το εργοστασιακό της μητρικής σου 2) Είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις ζημιά στο ΑM2+/AM3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Εβαλα μια Xilence Silver Trim τις κακιας ωρας μαλλον ειναι που βρηκα εδω...διοτι ολα τα καταστηματα των Ιωαννινων δεν ΕΧΟΥΝ ...και πολλα απο αυτα ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ τι ναι αυτο το πραμα που τους ζητουσα... Εβαλα και κατι μικρες ροδελιτσες για το mod ... οτι ειχα τελως παντων...θα δω και το βραδυ τεμπς με μια πρωτη εκτιμηση πρεπει να εχω πεσει 2-4 βαθμους σε load και κατι περισσοτερο σε idle... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N3M3SiS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 μια που αναφερατε για φορα της ψυκτρας, εχω στο pc της υπογραφης την noctua 14. δεν την εχω τοποθετησει ακομα, θα το κανω μολις γυρισω απο διακοπες, προς το παρον ειναι σπιτι αραχτη. Το θεμα ειναι, δεδομενου και του κουτιου, να βαλω τους ανεμιστηρες να πετανε τον αερα εξω απο την πισω μερια του κουτιου ή να τους βαλω να πετανε απο την πανω μερια του κουτιου ? Προς το παρον η διαταξη που ειναι οι ανεμιστηρες ειναι ως εξης: 200χιλ μπροστα να πεταει μεσα 200χιλ πανω να πεταει εξω 200χιλ στο πλαινο καπακι να πεταει μεσα 140χιλ πισω να πεταει εξω 140χιλ κατω να πεταει μεσα Εχω την εντυπωση, χωρις να ειμαι βεβαιος πως καλυτερο flow θα εχω αμα τους βαλω να κοιτανε την πισω μερια του κουτιου αλλα επειδη ο πλαινος και ο πανω ειναι 200αρηδες σκεφτομαι αν θα ειναι καλυτερα να πετανε οι ανεμιστηρες της ψυκτρας πανω τον ζεστο αερα και να τον βγαζει απο το κουτι ο 200αρης. Τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 ( ας κοιτάει προς το exhaust με τα περισσότερα cfm ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N3M3SiS Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Ετσι σιγουρα προτιμοτερη λυση ειναι να κοιτανε πανω που ειναι ο 200αρης με 110cfm. Ο πισω εχει 69cfm. Εγω απλα βαζω και τον παραγοντα του γενικοτερου airflow μεσα στο κουτι. Γιατι οπως και να το κανεις, αερακι ειναι αυτο, οπου το πανε τα φουρφουρια παει. Βασικα οπως λενε μια δοκιμη θα μας πεισει. Θα τον βαλω και απτις 2 και οπου εχω χαμηλοτερες θερμοκρασιες στο κουτι το αφηνω. Απλα βαριεμαι τα βαλε βγαλε ολη την ωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Athlon X2 6000+ με την MiniTyphoon. Σε idle καπου 40 βαθμους και full load 53-55 ΜΑΧ (χωρις A/C). Οταν το εχω ενεργοποιημενο καπου 8-10 βαθμους πιο κατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.