rafail1994 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Με ποιον τρόπο stressάρεις το σύστημα, πώς το ψύχεις και ποιο κουτί έχεις; με το intel burn test και το everest για 1 ώρα το κουτί μου είναι ένα vero έχει έναν 120 μπροστά πίσω και έναν 90 που έβαλα εγώ στα πλάγια cpu cooler έχω την Xigmatek HDT-S1284C και για ανεμιστήρα Noctua Fan 120mm NF-P12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Michaels_V2 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 idle θερμοκρασιες full load θερμοκρασιες το συστημα μου το βλεπετε στην υπογραφη... θερμοκρασια στο δωματιο μου 32 βαθμους με ανοιχτο εναν ανεμιστηρα που περισσοτερο ζεστο αερα βγαζει .... το ανεμιστηρακι της ψυχτρας παλι απο ενα utility της asus το fan expert το εχω σε standard αν το βαλω diasable δν κανει περισσοτερο θορυβο και τρεχει και πι γργ...αλλα δν το εχω βαλει....να το βαλω?τις θερμοκρασιες πως τις βλεπετε?η καρτα παντως οταν τρεχω το CoΗ ολα τα γραφικα τερμα ζοριζεται οταν υπαρχει πολυς στρατος και ψιλοκολαει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxs Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Οι φυσιολογικές θερμοκρασίες ποιές είναι(cpu)? Έχω ένα laptop και βρίσκεται στις ->[48-54]<- (χωρίς παιχνίδια). Είναι οκ? Ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 παιδια μπορω να εχω και γω μια γνωμη για αυτες τις θερμοκρασιες?η φωτογραφια ειναι τραβηγμενη σε full load (prime95) για μιση ωρα.τα περισσοτερα στοιχεια του pc μου φαινονται στη φωτο. εχω ενα haf 932 με h50.ευχαριστω! http://www.mediafire.com/i/?ug3h5ehs42t3u58 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μια βοηθεια παιδια.Εχω λαπτοπ compaq c700 με επεξεργαστη Mobile DualCore Intel Pentium T2410 και εχω τρελες θερμοκρασιες.Ειναι γυρω στους 60 βαθμους σε idle και οταν τον στρεσσαρα με το prime95 εφτασε μεχρι και 88 βαθμους!Τι να κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 φυσα το να φυγει η σκονη αρχικα με το στομα ή αν βρεις κανα blower, λογικα θα βγει ενα συννεφακι και τα πραγματα θα φτιαξουν αρκετα το να το ανοιξεις για να το καθαρισεις τελειως θελει δουλεια, αυτο το ημιμετρο σε μενα παντως δουλεψε και απο 90+ (μεχρι που εσβηνε στο τελος.. ) πλεον παει 75 σε full load Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randy1989 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Eγώ έχω έναν i7-950 στα 3.8GHz 1.30-1.31V με την H50. Σε idle είναι 48-50 βαθμούς και σε full load πιάνει τους 90 βαθμούς. Η θερμοκρασία δωματίου είναι 30-35 βαθμοί. Δεν με πειράζει αυτή η θερμοκρασία αλλά δεν την βρίσκω φυσιολογική την στιγμή που κάποιοι άλλοι με την ίδια ψύκτρα έχουν 10-15 βαθμούς πιο κάτω ή μπορούν να ανεβάσουν την συχνότητα στα 4GHz και το Vcore στα 1.32-1.34V και να μην περνάνε τους 90... Μπορώ να κάνω κάτι? Να πω εδώ ότι έχω αφήσει την θερμοαγώγιμη πάστα που είχε η H50 πάνω της. Αν πάρω μία άλλη θα δω διαφορές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapazo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δηλαδη εχεις βγαλει αυτη που ειχε η h50 και δεν την εχεις αντικαταστησει με αλλη ακομα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randy1989 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δηλαδη εχεις βγαλει αυτη που ειχε η h50 και δεν την εχεις αντικαταστησει με αλλη ακομα; Eίπα ότι την έχω βγάλει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapazo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 sorry ... ειδες τι κανει το βιαστικο διαβασμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 καταρχην ποιο case εχεις? σιγουρεψε αν παταει καλα η αντλια της Η50 και ριξε το vcore.εγω εχω θερμοκρασιες στους 70 βαθμους (σε full load με την h50) στα 4g και με vcore 1,275.οσο αφορα για το case που σε ρωτησα ειχα και γω ενα κουτακι πολυ στριμωγμενο με αποτελεσμα να βραζει και να αναγκαζομαι να εχω το πλαινο μονιμα ανοικτο.το αλλαξα και πηρα το 932 haf και τωρα το pc δουλευει πολυ ποιο δροσερα απο πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randy1989 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 καταρχην ποιο case εχεις? σιγουρεψε αν παταει καλα η αντλια της Η50 και ριξε το vcore.εγω εχω θερμοκρασιες στους 70 βαθμους (σε full load με την h50) στα 4g και με vcore 1,275.οσο αφορα για το case που σε ρωτησα ειχα και γω ενα κουτακι πολυ στριμωγμενο με αποτελεσμα να βραζει και να αναγκαζομαι να εχω το πλαινο μονιμα ανοικτο.το αλλαξα και πηρα το 932 haf και τωρα το pc δουλευει πολυ ποιο δροσερα απο πριν. Το Vcore πιο κάτω δεν πάει σε μένα. Δηλαδή δεν είναι σταθερός. Και αυτά στα 3.8 στα 4 θέλει 1.32/33 αλλά δεν το κάνω γιατί μετά οι θερμοκρασίες πάνε 95-96 κλπ. Το case που έχω για αυτό το pc είναι το cm 692. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herculess Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Εγώ με έναν Athlon II X3 2,9MHz έχω σε idle 29-32 και σε load με 5 ώρες BBC2 πιάνει τους 43- 44. Και όλα αυτά με μία arcting cooling freezer rev 2! δεν εχω air contition Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camouflaze Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 uptime σχεδόν 10 ώρες. Τρέχει skype, vlc, msn, thunderbird, firefox. Θερμοκρασία δωματίου γύρω στους 29 είναι και έχω cpu: 43-45 MB: 35-37 hard disks: 37 και 33 Μέσο όρο έχουμε βγάλει για να δούμε αν ήμαστε καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 καλά τι ζέστη είναι αυτή σήμερα...??? 58 σε idle.... :-( σκέφτομαι να ρίξω τα ρολόγια... σνιφ σνιφ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.