RcManiac Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Εγώ θα κάνω stress test με το occt και θα ανεβάσω ... Με ποιο πρόγραμμα βγάζουμε φωτό ?(επιφάνεια εργασίας)
alexioualexios Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 αν και νομίζω ότι είναι ψιλοάκυρο το τεστ...
phanispal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Με το Prt Scn, επικόλληση στη ζωγραφική, αποθήκευση σε .jpeg και ανέβασμα στο http://www.imageshack.us.
alexioualexios Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Εγώ θα κάνω stress test με το occt και θα ανεβάσω ... Με ποιο πρόγραμμα βγάζουμε φωτό ?(επιφάνεια εργασίας) πατάς CTRL + PRT SCREEN. μετά ανοίγεις την ζωγραφίκη και επιλέγεις επικόλληση. Τώρα ή αποθηκεύεις αυτό που έχεις σαν jpg και κάνεις περικοπή μόνο το μέγεθος που θες.... ή την ώρα που έχεις ανοικτή την Ζωγραφική ξανά επιλέγεις την περιοχή που θες, επιλέγεις αντιγραφή, κάνεις δημιουργία (Αρχείο-->Δημιουργία) και μετά επικόλληση και στο τέλος αποθήκευση.
qsis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 πατάς CTRL + PRT SCREEN. δε χρειαζεται το ctrl , μονο το αλλο για καποιο λογο κι εγω στην αρχη πατουσα και ctrl ραδιοαρβυλα στα λαπτοπ θες fn + prt screen ---------- Προσθήκη στις 16:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:17 ---------- Εγώ θα κάνω stress test με το occt και θα ανεβάσω ... Με ποιο πρόγραμμα βγάζουμε φωτό ?(επιφάνεια εργασίας) το occt σου κρατει φωτογραφιες με γραφηματα, οποτε χωσε απευθειας μια απο αυτες, βαλε του πιο ζεστου πυρηνα σου αλλα βαλε να κανει linpack, το απλo occt δε ζεσταινει εξισου πολυ (5-6 βαθμους διαφορα ανετα) γενικα ο,τι εχει linpack ζεσταινει περισσοτερο απο ολα (linx , intel burn )
nick#18 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Ποιος ο λόγος που ανεβάζετε τις idle θερμοκρασίες σας οι περισσότεροι; Για να γίνει σωστά το εγχείρημα, προϋποθέσεις είναι δύο. LinX (με μέγιστο problem size και full available ram stress). Realtemp. Good luck. Να σου πω ενα thread με idle θερμοκρασιες μπορει να φανει χρησιμο σε καποιον ο οποιος ψαχνετε αν εχει σωστη θερμοκρασια... Εγω οταν ειδα σχεδον 40 σε idle μου φανηκε παραξενο 1η φορα... νομιζα πως θα ηταν πιο "κρυος" και ψαχνομουν...
kanesaxo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Oριστε. Πολυ λαιτ ομως το ΛΙΝχ,καμμια σχεση με λινπακ στο οποιο ημουν σχεδον 20 βαθμους πανω.(μαλλον βλακειες λεω,γιατι τωρα που τρεχω στο λινπακ,κυμαινομαι στα ιδια.Προφανως κανει τρελη διαφορα το αιρκοντισιον που χω ανοικτο...Τα +20 τα εβλεπα με τρελη θερμοκρασια δωματιου) ΝΑ προσθσω πως εχω megahalems με εναν xigmatek 120ρη κοινό.
liopyr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Oριστε. Πολυ λαιτ ομως το ΛΙΝχ,καμμια σχεση με λινπακ στο οποιο ημουν σχεδον 20 βαθμους πανω. Και το linX linpack είναι στην ουσία. Αυτό είναι το maximum problem size που μπορεί να δεχθεί;
kanesaxo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Και το linX linpack είναι στην ουσία.Αυτό είναι το maximum problem size που μπορεί να δεχθεί; Ετρεξα και το occt linpack,κι ακριβως τα ιδια. Συνεπως δεν ξανακλεινω το A/C :-D:-D Ναι,του εθετα το μαξ το οποιο ειναι 20.000 αλλα με περιοριζε η μνημη και το αφηνε στη τιμη που βλεπεις. (ισως αν κανω ρισταρτ και εχω ολη την διαθεσιμη μνημη ελευθερη,να αυξηθει το μαξ problem size.Το πισι ειναι ονλαιν 24/7)
qsis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 με a/c τερμα πριν απο λιγο.. περισσοτερη μνημη δε παιζει , σπανια εχει πανω απο 3 gb διαθεσιμα
liopyr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Εγώ τις παραπάνω θερμοκρασίες σχεδόν τις έχω σε stock συχνότητες με a/c .. Στα 4GHz 75ρίζει, αλλά σίγουρα θα παίζουν ρόλο τα 8GB ram = huge problem size, και το MCP του nforce που βράζει ανέκαθεν...
rafail1994 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 idle θερμοκρασιες full load θερμοκρασιες καλες θα ελεγα:-D:-D
papajohnnnn Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 παιδια κι εγω πρεπει να το ξεσκονισω επειγοντως.Εχω σε idle 53C :/ με overclock στα 3,2 με ρευμα στα 150++
StoR@GE Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 παιδια για μενα τι λετε ενταξει ειναι?(μετα απο 2ωρο στο internet) Stock Cooler!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.