mythoc Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μετά απο 2 ώρες άγριου gaming:X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkoum Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μετά απο 2 ώρες άγριου gaming:X καλα πως γινεται και εχει η cpu 35 βαθμους εμενα χωρις gaming ειναι στους 41 χωρις air condition ανοικτο με air condition ανοικτο παει στους 33 βαθμους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mythoc Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 καλα πως γινεται και εχει η cpu 35 βαθμους εμενα χωρις gaming ειναι στους 41 χωρις air condition ανοικτο με air condition ανοικτο παει στους 33 βαθμους το MAX κοίτα δεν έχω καν a/c σε μη gaming καταστάσεις 30-36 έχω. gaming 44-49 Έπρεπε να πάρω το h50 γμτ.. 20 ευρό διαφορά είχε :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkoum Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 το MAX κοίτα δεν έχω καν a/c σε μη gaming καταστάσεις 30-36 έχω. gaming 44-49 Έπρεπε να πάρω το h50 γμτ.. 20 ευρό διαφορά είχε :S ok λεω και γω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Να τος ο Q μου εντελος idle... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 βλεπω στην υπογραφη σου οτι εχεις h50 αρα γιατι μας ζηλευεις δεν καταλαβα γιατι ακόμη και η H50 δυσκολεύεται πολύ να κρατήσει τον 920 κάτω από τους 80 σε full με ΗΤ on και oc στα 3800 - 4000 Σε idle δεν το συζητάμε και εγώ κάπου στους 30 - 35 βαθμους είμαι με A/C off!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Να τος ο Q μου εντελος idle... Ρε έχεις αυτό το VID και τον έχεις ακόμα stock; Να και ο δικός μου σε idle. Χωρίς A/C, θερμοκρασία δωματίου 25°C, στα 3.8 με 1,28V(άτιμη μπανάνα) και ψύχεται από μία s1284. Σε gaming δεν ξεπερνάει τους ~62°C μέσο όρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Να σου πω την αληθεια η ψυχτρα μου δε βοηθαει και πολυ (scythe samurai-z ) οποτε τον αφηνω ετσι γιατι τον φοβαμαι... τον ειχα παει 3.6 το χειμωνα και βαραγε κατι 70ρες και δε μου αρεσε μιας και 71.4 ειναι το max που δινει η intel... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koystado Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 να και οι δικες μου θερμοκρασιες (η ψύκτρα ειναι η scythe yasya περιπού 10 βαθμούς κάτω από την stock ψυκτρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyranous Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Intel Core 2 Duo E6600 O/C σε 2.88GHz, idle:43C full DX11 game very high settings: 63C Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyranous Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Intel Core 2 Duo E6600 O/C σε 2.88GHz, idle:43C full DX11 game very high settings: 63C Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Να τος ο Q μου εντελος idle... να κι ο δικος μου idle επισης. Στα ιδια ειμαστε.Τι ψύκτρα εχεις? (οχι πως σε ιδλε παιζει κανα ρολο...) Ρε έχεις αυτό το VID και τον έχεις ακόμα stock; Ωχ ωχ ωχ ωχ.. ετοιμάσου για O/C. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 να κι ο δικος μου idle επισης. Στα ιδια ειμαστε.Τι ψύκτρα εχεις? (οχι πως σε ιδλε παιζει κανα ρολο...) Ωχ ωχ ωχ ωχ.. ετοιμάσου για O/C. Scythe samurai-z... εσυ με τι εισαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Ποιος ο λόγος που ανεβάζετε τις idle θερμοκρασίες σας οι περισσότεροι; Για να γίνει σωστά το εγχείρημα, προϋποθέσεις είναι δύο. LinX (με μέγιστο problem size και full available ram stress). Realtemp. Good luck. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Ποιος ο λόγος που ανεβάζετε τις idle θερμοκρασίες σας οι περισσότεροι; Για να γίνει σωστά το εγχείρημα, προϋποθέσεις είναι δύο. LinX (με μέγιστο problem size και full available ram stress). Realtemp. Good luck. Θελουμε προφανως να δουμε ποιος την εχει πιο...δροσερη:lol: Πλακα κάνω,εχεις απολυτο δικιο... Απλως πρεπει να βρουμε ολοι ενα κοινο σημειο αναφορας (ενννοω προγραμμα,οπως αυτα που ανεφερες). Γραψε ακριβως τι ρυθμισεις να χρησιμοποιησουμε...περα απτο problems size. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.