Luciddream Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 20 λεπτά gaming (mass effect 2) και blue screen... δεν έχω ιδέα τι φταίει αλλα υποθέτω κάτι ψήνεται... έκανα ένα καθάρισμα στις σκόνες και τον έριξα στα 3.2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Ε, έχε κάποιο πρόγραμμα ανοιχτό στο background να παρακολουθείς θερμοκρασίες να δεις τι φταίει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Ε, έχε κάποιο πρόγραμμα ανοιχτό στο background να παρακολουθείς θερμοκρασίες να δεις τι φταίει. εε είχα αλλα απο την στιγμή που έφαγε blue screen το χασα η κάρτα γραφικών δεν ήταν σίγουρα γιατι έτρεχε το ανεμιστηράκι στα 60%. η αλήθεια είναι οτι είχε μαζέψει και πολύ σκόνη η ψύκτρα, και το ανεμηστηράκι του northbridge είχε ξεκολήσει τα καθάρισα και αυτά τα έφτιαξα και τα έριξα στα 3.2 είναι κομπλέ και έπαιζα όλο το βράδυ χωρίς το παραμικρό θέμα(max cpu 60)... δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιξε, μπορει να έτυχε κίολας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slidar Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 amd phenom 9650 quad core σε φουλ γκαζια τωρα καλοκαιρι ειμαι στους 49-50 βαθμους. καλα ειναι? Ψυκτρα πανω εχει την στοκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Και μένα ήρθε η ώρα να ρίξω το OC . Από τα 4.2Ghz τον έριξα στα 3.9 (μαζί και τα ρεύματα) γιατί βαρούσε ωραία νούμερα (είχα δει και 87 βαθμούς σε παιχνίδι). Είναι βέβαια και το δωμάτιό μου κόλαση (δωμάτιο σε ταράτσα που το βαράει όλη την ώρα ο ήλιος). Ναι μεν δεν είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα ή hard crash αλλά έρχεται ο Αύγουστος οπότε καλύτερα είναι να τρέχει πιο λάσκα το PC για την ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.