Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασίες επεξεργαστών

dkoum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκεφτικα να ανοιξω αυτο το θεμα τωρα για το καλοκαιρι για να καταγραψουμε τις θερμοκρασιες των επεξεργαστων

εμενα ο δικος μου amd 965 @3,8 με την coolermaster v8 εχει 38 βαθμους χωρις air condition ανοικτο

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μιας και το χω προχειρο απο διπλανο ποστ και τωρα καθομαι στο λαπτοπ για να σου πω τι γινεται αυτη τη στιγμη, ενα καλοκαιρινο intel burn (5 λουπες οπως φαινεται και στο διαγραμμα του cpu usage) απο τις προηγουμενες μερες που ειχε ζεστη, αλλα απογευματακι

iddle ο πιο ζεστος πυρηνας ηταν στους 43 αν θυμαμαι καλα

βεβαια εχω και μετριο airflow στο κουτι μου, με 2 ανεμιστηρες ουσιαστικα τη παλευω (ο chassis ειναι ενας μικρος 92αρης στο πλαι που φυσαει και καλα τους σκληρους) , αλλα η κατασταση παλευεται, καλυτερα ομως με a/c οταν εχει πολλη ζεστη, αλλιως λαπτοπ που δεν καιει και πολυ ρευμα :P

idtc.png

Δημοσ.

εγω idle ειχα 43 βαθμους αλλα σημερα ξεσκονισα ολο το κουτι ψηκτρα επεξεργαστη καρτα γραφικων

οποτε επεσαν οι θερμοκρασιες idle

ατιμο πραμα η σκονη

Δημοσ.

ναι ειναι πολυ υπουλη :devil: και το κακο ειναι οτι αμα μπουκωσουν τα fins της ψυκτρας με σκονη σου βγαινει η παναγια να τη βγαλεις, η υπολοιπη φευγει ευκολα με swiffer και ενα επαγγελματικο πιστολακι που εχει η αδερφη μου το οποιο ειναι αρκετα δυνατο (με κρυο αερα εννοειται) :P

επαγγελματικες λυσεις :lol:

καθαρισμα το πολυ πανω στο μηνα , πρεπει να το κανεις αν δε θες να μαζευεις αραχνες

με κλιματιστικο εχω χαλαρα κατω απο 40 σε ολους τους πυρηνες (εως και 33 αμα το βαλω τερμα), με εξαιρεση τον #3 που ειναι ο ζεστος μου και ειναι ολη την ωρα κοντα στους 40, κατω απο 38 δε νομιζω να τον εχω δει

σε full load βεβαια , που ειναι και το σημαντικο, ολοι πανε στα ιδια

Δημοσ.

Ε8400 @ 450*9 με 1.15V και 52°C με το OCCT και 60°C με IntelBurnTest (maximum), με ~25°C στο δωμάτιο.

Στα 500*9 με 1.36V βάλτε +10°C.

Με την Megahalems και push-pull με Slipstream τα άνωθεν.

Δημοσ.

Επειδή είστε όλοι «προκλητικοί» με τις χαμηλές θερμοκρασίες σας καλοκαιριάτικα :P, ορίστε:

Ο αισθητήρας του Samsung είναι λαλημένος, έχει ~+5-10C. Όλα είναι σε idle. Θερμοκρασία δωματίου 29C.

C2D 6600@3GHz

post-16437-129063101937_thumb.png

Δημοσ.
Μετά απο αρκετές ώρες internet browsing, iphone syncing (τπτ δλδ)...

http://img526.imageshack.us/img526/57/94326213.jpg

Συνήθως idle έχω 30, full load σπάνια πατάω 50.

Σας μισώ, σας ζηλεύω και σας σιχαίνομαι εσας τους amdακιδες με τις χαμηλότατες θερμοκρασίες!!! :P:p:p

Αρε Intel καιγόμαστε (στην κυριολεξία) με τις θερμάστρες σου!!! :mad::mad:

Δημοσ.
Σας μισώ, σας ζηλεύω και σας σιχαίνομαι εσας τους amdακιδες με τις χαμηλότατες θερμοκρασίες!!! :P:p:p

:devil:χιχιχι :devil:

Δημοσ.

για να μας μισησεις παραπανω οριστε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
για να μας μισησεις παραπανω οριστε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτά τωρα είναι full ή idle...?? γτ αν είναι idle δεν ενθουσιάζομαι!! :P

Δημοσ.
Αυτά τωρα είναι full ή idle...?? γτ αν είναι idle δεν ενθουσιάζομαι!! :P

βλεπω στην υπογραφη σου οτι εχεις h50 αρα γιατι μας ζηλευεις δεν καταλαβα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...