Προς το περιεχόμενο

Kατι περιεργο στα Win7

Arxontis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια μια ωραια μερα κανοντας δεξι κλικ στην επιφανεια εργασια των 7

Δημιουργια ---> εχει εξαφανιστει η επιλογη Εγγραφο Κειμενου... ετσι στα καλα καθουμενα! Πως το επαναφερω ξερει κανενας? (να πω επισης οτι δεν εχω πειραξει τιποτα απο φακελους και τα λοιπα ) καμμια ιδεα?

Δημοσ.
ρε παιδια μια ωραια μερα κανοντας δεξι κλικ στην επιφανεια εργασια των 7

Δημιουργια ---> εχει εξαφανιστει η επιλογη Εγγραφο Κειμενου... ετσι στα καλα καθουμενα! Πως το επαναφερω ξερει κανενας? (να πω επισης οτι δεν εχω πειραξει τιποτα απο φακελους και τα λοιπα ) καμμια ιδεα?

Κανε και μια επαναφορα συστηματος

Kαι ενα repair install αν δεν λειτουργησει με την επαναφορα.

Δημοσ.

http://www.askvg.com/how-to-add-remove-items-from-new-menu-in-windows/

Όχι καν του μια απολύμανση με 100% οινόπνευμα,τρίψε το καλά καλά και μετά βάλτου φωτιά.

Είπαμε καλο πράγμα το install και η επαναφορά και εγώ έχω το σύστημα μου σε ghost και οποτε έχω πρόβλημα το ξαναπερνάω εύκολα αλλα όχι και έτσι ρε παιδιά.

Δημοσ.

Όχι καν του μια απολύμανση με 100% οινόπνευμα,τρίψε το καλά καλά και μετά βάλτου φωτιά.

Είπαμε καλο πράγμα το install και η επαναφορά και εγώ έχω το σύστημα μου σε ghost και οποτε έχω πρόβλημα το ξαναπερνάω εύκολα αλλα όχι και έτσι ρε παιδιά.

εννοειτε οτι συμφωνω και στα 2 που ειπες........ αλλιως θα απαντουσα.......... βαλε dos

Δημοσ.

Οι σάλτσες του ποστ σου ηταν περιττές.

Δημοσ.

καλο το οινοπνευμα αλλα προτιμω πετρελαιο ( εινα πιο βραδύκαυστο οποτε θα χαρω τη φωτια)

Αν ειναι να κανω ολοκληρη επαναφορα συστηματος ή να εγκαταστησω νεο λειτουργικο μονο γιαυτο ε δε γαργαλιεται το αφηνω ως εχει!

Καλες οι ιδεες ευχαριστω αλλα κατι πιο χρησιμο?

(και ναι σκεφτηκα να το βαψω μπλε και να το πεταξω στο θερμαικο να γινει παπια) :D

(δοκιμασα τη διαδικασια του λινκ αλλα τζιφος)

Δημοσ.

Δοκιμασε κανα καλο σκαν με malwarebytes φιλε. Ενταξει ο derasto ειναι ωραιος τυπος οπως επισης και ο elf, μη το γαματε το θεμα. Αν μετα εισαι καθαρος γκουγκλησε, "windows 7 how to add files in right clik", ή ακολουθησε ξανα το λινκ του elf

Δημοσ.
καλο το οινοπνευμα αλλα προτιμω πετρελαιο ( εινα πιο βραδύκαυστο οποτε θα χαρω τη φωτια)

Αν ειναι να κανω ολοκληρη επαναφορα συστηματος ή να εγκαταστησω νεο λειτουργικο μονο γιαυτο ε δε γαργαλιεται το αφηνω ως εχει!

Καλες οι ιδεες ευχαριστω αλλα κατι πιο χρησιμο?

(και ναι σκεφτηκα να το βαψω μπλε και να το πεταξω στο θερμαικο να γινει παπια) :D

(δοκιμασα τη διαδικασια του λινκ αλλα τζιφος)

Εκανες τα βηματα απο το λινκ του ξωτικου και δεν λειτουργησε?

Δεν δημιουργηθηκε το αρχειο ή δημιουργηθηκε αλλα δεν ανοιγε?

Ριξε μια ματια και σε αυτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...