epote Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2001 διαπιστώνω συνεχώς την έλλειψη παιδείας στους συνομήλικους μου (19 είμαι). Οι περισσότεροι μιλάτε με απόλυτη αδιαλακτικοτητα και εμμένετε στις απόψεις σας με νύχια και με δόντια (συμφωνείς Βοναπάρτη?) ας μην βλέπουμε τα πράγματα τόσο μονόφθαλμα. Porscopinο έχεις νομίζω την κλασική γυναικεία άποψη περί των πραγμάτων η οποία διακατέχεται από ένα ανέμελο ρομαντισμό και ονειροπόληση. Δεν είναι κακό αυτό κάθε άλλο αλλά είναι καιρός να αρχίσουμε να δεχόμαστε το γεγονός ότι ΟΛΑ δέχονται ανάλυσης και εξήγησης. Όσο μη ρομαντικό και να είναι αυτό τα αισθήματα δεν είναι τίποτα παραπάνω από χημικές αντιδράσεις. Ερχόμενος τώρα στο θέμα της συζήτησης έχω να δηλώσω ότι ο άνθρωπος είναι ένα ανώτερο θηλαστικό και ότι κάνει το κάνει για την αναπαραγωγή και την διαιώνιση του είδους οι πολυσχιδείς προσωπικότητες μας και η ανθρώπινη ποικιλομορφία είναι απλά δαρβινική εξέλιξη (το απλά με πάσα επιφύλαξη). Δυστυχώς Βοναπάρτη (εδώ ξεφεύγω λιγάκι) δεν φοβάμαι ότι θα πληγώσω παραδόσεις (εξου και πιστεύω ότι ο πατριωτισμός είναι συνήθεια των μανιακών όπως έλεγε ο αγαπημένος σου wilde) αυτό που φοβάμαι είναι η εμμονή των ανθρώπων σε παραδόσεις και η βίαιη αντίδραση τους όταν νιώθουν να πληγώνονται οι θεμελιακοί λίθοι της μίζερης ζωής τους . Ο ντιτερο έλεγε ότι με την αναγέννηση ο άνθρωπος θα ξεφύγει από την παιδική του ηλικία. Πόσο λάθος είχε. μια μάτια γύρο μας αρκεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θεωρώ τον Νίτσε μεγαλοφυή. Γιατί μπόρεσε να δει την ανθρωπότητα σε όλο της το τιποτένιο μεγαλείο. Για αυτό τον λόγο τον είπαν φασίστα και τρελό. Δεν περιμένω από κανέναν να προσπαθήσει να καταλάβει η να δεχθεί οτιδήποτε από τα παραπάνω όμως κύριοι αφήστε τις αναλύσεις και την φιλοσοφία (που τόσο έχουμε βιάσει) σε αυτούς που μπορούν
Ν._Βοναπάρτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2001 Φίλε epote, Εγώ δεν αποδέχομαι τα λόγια του Oscar Wilde το αναφέρω εξ άλλου (άλλωστε δεν ήταν του γούστου μου. Τον βρίσκω υπερφίαλο). Κάνεις λάθος, αν δεν περιμένεις κάποιος να αποδεχθεί τα λόγια σου. Εγώ τα αποδέχομαι, στο μεγαλύτερο μέρος τους. Βέβαια ο άνθρωπος μπορεί να είναι το ανώτερο θηλαστικό, αλλά ίσως είναι το μόνο που καταστρέφει με αυτό τον τρόπο (που όλοι έχουμε δει) τον κόσμο γύρω του. Ίσως είναι το μόνο που εκδίδει τα ίδια του τα παιδιά, τα βιάζει, τα σκοτώνει κλπ. Αλλά γιατί λές «αφήστε τις φιλοσοφίες σε εκείνους αφήστε τις αναλύσεις και την φιλοσοφία (που τόσο έχουμε βιάσει) σε αυτούς που μπορούν». Όλοι οι άνθρωποι φιλοσοφούν, από την στιγμή που αναρωτιούνται και αναλύουν αυτά που συμβαίνουν γύρω τους. Μπορεί να το κάνουν με τρόπο χονδροειδή ή άκομψο, ανακατεύοντας τον ιδεαλισμό με τον υλισμό, τον εμπειρισμό με τον Θεϊσμό, δίχως κανόνες, αλλά πάντως φιλοσοφούν. Ποιοι είναι «αυτοί που μπορούν». «Δεν υπάρχουν αυθεντίες» έλεγε νομίζω ο Τζον Λοκ (δεν είμαι σίγουρος). Αν στα κείμενά μου, σ αυτό το topic διέκρινες κάποιου είδους ρατσισμό απέναντι στις γυναίκες, τότε έχω να πω ότι μάλλον η διατύπωση από μέρους μου ήταν αδόκιμη ή ακόμη και αποτυχημένη, γιατί δεν είχα τέτοια πρόθεση. Παρόλα αυτά, χωρίς να μάχομαι «μουλαρωμένος» με νύχια και δόντια όπως λες, εξακολουθώ να πιστεύω, οτι ο χριστιανισμός έπαιξε βασικό ρόλο στο «θάψιμο» των γυναικών. «Εις την γυναίκα δεν επιτρέπω να διδάσκει ή να εξουσιάζει τον άνδρα, αλλά να κάθεται ήσυχη. Διότι ο Αδάμ πλάσθηκε πρώτος και η Εύα κατόπιν και δεν απατήθηκε ο Αδάμ, αλλά η γυναίκα απατήθηκε και έτσι έγινε (ο άνδρας) παραβάτης» (Παύλος, Προς Τιμοθ. β 12-14). Δεν συμφωνώ με τα λόγια του Παύλου, τα βρίσκω το λιγότερο τιποτένια. Σέβομαι τις απόψεις σου και υποκλίνομαι, χωρίς απαραίτητα να τις αποδέχομαι (όλες). Είναι καλύτερα να λέμε ξάστερα αυτό που πιστεύομε από το να σκιαμαχούμε.<p>Υ.Γ Ο Νίτσε, που ανέφερες ανήκει στους αμοραλιστές φιλοσόφους, δεν ξέρω αυτό πόσο σε ικανοποιεί. Ακόμη και να σε ικανοποιεί, είναι μια θέση, απόλυτα σεβαστή. Είσαι έτοιμος όμως να δήξεις διαλλακτικότητα αν χρειαστεί;
porcospino Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2001 elpizo na min pareksigithika...<p>ego apla leo auta pou pisteuo kai me ton tropo pou mou aresei na ta ekfraso... den prospatho na filosofiso oute na epivalo se kanenan tis apopseis mou... sizitisi kanoume... kai tin kanoume opos mporoume... den eimaste filosofoi oute eidikoi... anthropoi eimaste kai leme auta pou zoume me ton tropo pou ta bionoume...<p>oute ego pisteuo oti ola prepei na ta blepoume romantika oraia kai me xruso perityligma ... apla einai kapoia themata pou prepei na eimaste perissotero romantikoi kai na afinomaste stis katastaseis... gnomi mou... <p>kai krima pou den blepo alli kopela na apantaei... <p>a! kai mia pou mou dinete i eukairia... na zitiso sygnomi apo ton M.Aurilio kai mprosta se olous sas... an pistepse oti afisa sto proigoumeno post mou na ennoeithei oti peiraxtika gia kati... i oti pistepsa oti yponnoei kati gia emena... !!! sorry file mou... den ithela na ginei kati tetoio ... apla sto olo klima pou milousame piga na se peirakso...
SpY Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2001 "Kai na koitas ta peoi ton andron, den einai ntropi, giati autoi pou lene oti den paizei rolo to megethos einai mikropou**** "<p>Loipon na xsekatharisoume orismena pragmata.O kolpos twn gynaikwn einai apo 8-10cm kai o mesos oros twn antrwn einai 16cm opws katalavenete den iparxei provlima.To zitima den einai to mikos opos lene oi sexologoi alla i diametros. Auta gia na mathenoun osoi den xseroun kai na thimountai oi palioi [*]-= SpY =-
Nemo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2001 Alitheia gnorizete posa eidi thilastikon zeygaronounkata voulisi,kai mono gia diaskedasi ektos tis ___diadikasias anapargogis tou eidous ____ ? mono 2 apo oti xero o homo sapiens( i afentia mas), kai ta delfinia . telika den einai kai toso asxima na eisai protevon thilastiko.<p>telika ontos It's Not The Size That Counts...But It's The Motion In The Ocean!"<p>[ 15-12-2001: Message edited by: nemo ]</p>
hunters Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2001 o erotas einai i sfodri epithymia toy sex. etsi nomizo pantos ego.
BlizardBill Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2001 Paidia gia na akrivobogoume i sfodri epithimia gia sex legete kapsa(gia na min to po allios) kai einai allo apo auto pou lene erota. Opos kai ta zoa otan doun thiliko stin epoxi tou etsi kai o anthropos exei epithimia gia sex otan proklithei toulaxiston apo mia gineka.Sinenooumaste etsi? Tora an o athropos exei ftiaxei mia oraia istoria oste auti tin kapsa pou niothei na tin pei erota, i an einai mia pragmatiki antidrasi tou organismou opos px i agapi pou niothei emfita i mana gia to paidi tis einai to thema sizitisis.
Αστειάκιας Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2001 Εντάξει μεγάλε BlizardBill Μπορείς να το πεις και φουσκοδενδριές αμα θές, αλλά ρε παιδί μου δεν είμαστε και ζώα να έχουμε οίστρο ακατανίκητο. Πολλά πράγματα έφτιαξε ο άνθρωπος ντυμένα με ωραία λόγια, αλλά από κάτω υπήρχε το ζωώδες ένστικτό του. Αυτό λεω κι εγώ.
BlizardBill Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2001 Ok asteiakia alla min ipotimas tis fouskodentries... Fantasou na eixes 6-7 mines na kaneis sex kai na erxotan mia gineka na se xaideuei kai prokalei gia na kanete sex(Opos to thiliko zoo me ti mirodia) kai pes mou an to katanikas... Mono to oti olo sex blepoume kai den mas ftanei kathos kai to oti kapoioi kanoun exiriri allagis filou ,gia na kanoun kalitera sex, exoume isxirotato ...oistro... To oti xreisimopoioume ti logiki kai to anthropino mialo gia na to sigratisoume einai sigouro. An apo ti logiki vgenei kai auto pou leme erota, i einai kai enstikto (ormones klp) einai sizitisimo. Oti apo ta dio na simbenei , dixnei mia diafora anamesa se sex kai erota. To oti exoun sxesi den to amfisbito. All to oti to paidi agapaei tin mana tou apo Thelisi na zisei , den prepei na mas kanei na leme i agapi einai i iperboliki thelisi gia zoi, toulaxiston me tropo perifronitiko. An exeis to tharos pes den iparxei erotas, exoume oistro kai prospathoume na to kripsoume.(edo den tha diafoniso)
lalaki_2 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2001 kat'arxas tha milhso gia to post tou insomniac billdanos sthn arxh:more to xreiazontai ta p#*#*#ka gia na saxoun.mas exoun kanei thn zoh mas kolash.kai tora sto thema an kai eimai ligo mikros gia na ksero tha ithela na po thn gnomh mou apo ayta pou exo zhsei,synanthsei,dei mexri shmera pisteyo loipon oti to sex opos leei kai o hunter einai h kataliksh tou erota.den pisteyo oti einai kati kako otan to kanei kapoios opos tha eprepe apla yparxoun kapoioi anthropoi pisteyo pou exoun isos"xalasei" thn morfh tou sex kai thn onomasia tou kai shmera oloi to leme g#*##i!!!!!!!!!! kai opos oloi kseroume den yparxoun ponhres lekseis alla ponhra myala kai ponhroi antropoi!!!!!! <p>[ 22-12-2001: Message edited by: lalaki 2 ]</p>
rantan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2001 "Opos kai ta zoa otan doun thiliko stin epoxi tou etsi kai o anthropos exei epithimia gia sex .."<p>Lete na exoume kai emeis epoxes zeugaromatos?Lolol
nonickch_ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2002 O an8rwpos den einai kai stin koryfi tou monimou zeugarwmatos. Einai polla alla eidi pou zeugarwnoun FOR LIFE! An sas pei kapoios/kapoia oti exei kanei sex mono me ena atomo stin zwi tou, to antra/gynaika tou/tis ti 8a tou/tis peite?<p>Pikraaaaaaaaa....... <p>Pwww kai autos o bilxelm raix pire apo ton froyd kai arxise na 3efeugei, orogoni? eleos. Ase pou to "akou an8rwpako" 3efeugei apisteuta.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.