Προς το περιεχόμενο

ΜΟΝΟ ΣΕΞ;

Αστειάκιας

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μικρό σκατζοχοιράκι !!!

Νοιώθω να σε ερωτεύομαι.

Κι εγώ πιστεύω καλή μου κοπέλα ότι οι γυναίκες που φοράνε φούστα-ζώνη δεν είναι απαραίτητα σεξουαλικές. Σε αυτό συμφωνούμε.

ʼλλο θέλω να πω. Θέλω να πω ότι οι γυναίκες σύρονται στο παιχνίδι της σεξουαλικότητας. Κατά βάθος δεν είναι αυτό που δείχνουν. Δήθεν απελευθερωμένες και πάει λέγοντας. Λίγο Βίσυ, λίγο Στόουν και πολύ...τίποτα.

Αν νομίζεις ότι οι γυναίκες δεν προσποιούνται οργασμούς, τότε συζήτα λίγο και με άλλες γυναίκες. Ο λόγος; Ούτε εγώ μπορώ να τον καταλάβω. Μπορώ να υποθέσω μόνο. Ίσως για νοιώσουμε εμείς καλύτερα ίσως όμως και για να φανείτε εσείς σεξουαλικές, θερμές . Αν νομίζεις πάλι ότι είναι εύκολο ή παιχνιδάκι σε ένα άντρα να καταλάβει ένα προσποιούμενο οργασμό, τότε έχεις πολλά να μάθεις ακόμα ή σου «λείπουν χρόνια».

Σον άντρα είναι εμφανής η επιθυμία ενώ μια γυναίκα μπορεί και να «παίξει» τον ρόλο. Ένας άντρας που δεν φτάνει στην στύση, δεν έχει και οργασμό (ούτε βέβαια ότι η στύση θα φέρει και τον οργασμό απαραίτητα). Αλλά δεν μπορεί να προσποιηθεί. Πώς δηλαδή θα προσποιηθεί οργασμό δίχως στύση.

Οι insomniacs πιο πάνω μίλησαν για ρομαντισμό, αλλά όχι για κεριά αναμμένα και ηλιοβασιλέματα. Συμφωνώ εν μέρη. Εν μέρη όμως.

Κάποιοι πάλι είπαν ότι το «μέγεθος» δεν παίζει ρόλο.

Ας απαντήσουν οι γυναίκες σ αυτό. Με ειλικρίνεια όμως.

Μερικές φορές μου θυμίζουν τους άντρες που λένε ότι δεν παίζει ρόλο αν το στήθος μιας γυναίκας είναι μεγάλο ή όχι. Μωρέ μπορεί να μην παίζει, αλλά τι θα προτιμούσαν, ένα «γεμάτο» γυναικείο στήθος ή ένα «μπετόν αρμέ»;

Και επί τέλους όταν λεω ειλικρίνεια, εννοώ και την θέση απέναντι

Εγώ πιστεύω ότι οι άνδρες είναι σεξουαλικοί, οι γυναίκες ακολουθούν και τους μιμούνται, τις περισσότερες φορές κακέκτυπα.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

M. Aurilie...... me kaneis kai kokkinizo.... grin.gif" border="0

ta katafera .... ekana kapoion na me eroteutei...??? xixixi<p>symfonoume loipon sto thema tis sexoualikotitas... an kai to ti theorei o kathenas sexy einai kathara prosopiko thema... to kako einai oti epikratei i apopsi ola ekso gia na eisai in.... kai polla koritsia parasyronte opos les ki esi.... kai den einai krima na einai oles idies... an prosexete kapoia atoma einai idia... den exoun auto to kati to prosopiko pou exei o kathenas mas kai aresei stous allous!!! kai s'auto ftaite ligo ki eseis ta agoria ... giati eseis nomizete oti kserete ti thelete kai pos to thelete??? kai fusika den milame gia olous opos den milame kai gia oles... den mporoume olous na tous baloume sto idio tsoubali...

merikoi apo esas einai prokateilimenoi apenanti stis kopeles.... gi'auto kai otan mpika sto insomnia ... kai oxi mono... genika apofeugo na exo nick pou na dilonei oti eimai koritsi gia na diabazontai auta pou grafo anepireasta... smile.gif" border="0

(oops ksefuga ligaki... grin.gif" border="0 )<p>tora gia to thema tis prospoiisis tou orgasmou pao paso... kati parapano tha ksereis gia na to les... kai pros theou... den eipa oti mporeite ki eseis na to kanete... xaxa... opoios to kataferei tha einai aksios.... tongue.gif" border="0 <p>oso gia to megethos file mou... ti na po... an den dimiourgei problima den nomizo oti paizei rolo... min mou peis pali oti exo polla na matho... shocked.gif" border="0 kai min to sygrineis me to gynaikeio stithos... den nomizo kamia gynaika na kathete na xazeuei poso megalo einai to.... @$%^&*#! sas... !!!<p>(prepei na bgei kai ena simataki gia ta akatallila topic grin.gif" border="0 )<p>pisteueis oti den apantao eilikrina???

apla rotao etsi? rolleyes.gif" border="0

Δημοσ.

To σηματάκι να είναι σαν αυτό της τηλεόρασης smile.gif" border="0 <p>Α και κάτι άλλο φίλε μου Αυρήλιε...<p>"It's Not The Size That Counts...But It's The Motion In The Ocean!"<p>Ας με διαψεύσει η porcospino για αυτό

(Χωρίς παρεξήγηση ε wink.gif" border="0

Δημοσ.

loipon thelw na kalosorisw ton asteiakia pou akoma den graftike milaei gia sex smile.gif" border="0 (xexexe)<p>to sex einai i kinitiria dunami tis koinwnias mas eite sti zwwdi eite sti romantiki morfi tou...o vilxem raix exei grapsei ena vivlio tin "Sexoualiki epanastasi" kai eksigei pws to kalo sex odigei se mia kaliteri koinwnia kai to pws atoma me egklwvismena limpinto ginontai perithwriaka i den prosferoun arketa sto sunolo...kai oson afora to megethos fisika kai metraei (apo ena simeio kai meta mexri ena simeio pou i kopela fovatai na kanei sex mazi sou smile.gif" border="0 ) se sundiasmo vevea me tin kinisi tou okeanou pou proanafertheike grin.gif" border="0

Δημοσ.

Μικρό σκατζοχοιράκι.

Θα ήθελα να σε χαϊδέψω αλλά φοβάμαι τα αγκάθια σου!! smile.gif" border="0

Πιστεύω ότι μιλάς ειλικρινά. Μέχρι εκεί που μπορείς βέβαια

Επίσης, συμφωνώ μαζί σου για το ζήτημα του ημίγυμνου. Είναι πράγματι καλύτερο από το τελείως γυμνό. Ποιο ερεθιστικό θα έλεγα. Κι επί τέλους όχι όλα έξω βρε παιδί μου. Ας μείνει και κάτι για την αποκλειστικότητα του εκλεκτού....

Συμμερίζομαι την άποψή σου, «merikoi apo esas einai prokateilimenoi apenanti stis kopeles». Είναι αυτό που με κάνει να συμφωνώ με τον Αστειάκιας, όταν ρωτάει : «ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΣΕΞ;».

Πιστεύω ότι οι άνδρες έχουν σαν στόχο το σεξ, περισσότερο από τις γυναίκες.

Γι αυτό τον λόγο λεω εγώ στο προηγούμενο topic μου : Εγώ πιστεύω ότι οι άνδρες είναι σεξουαλικοί ενώ οι γυναίκες ακολουθούν και τους μιμούνται, τις περισσότερες φορές κακέκτυπα..

Σ΄ αυτό τι έχεις να πεις; Ανέλυσέ το όμως. Πώς, γιατί κλπ. grin.gif" border="0 grin.gif" border="0 grin.gif" border="0

Όσο για το μέγεθος...με κάλυψε η απάντησή σου. Εύχομαι να σε δω και σε κάποιο άλλο topic. smile.gif" border="0 <p>Vasilius : "It's Not The Size That Counts...But It's The Motion In The Ocean!"

Αυτό λές εσύ κι ακούγεται ωραίο, αλλά οι γυναίκες ρωτάω εγώ , τι πιστεύουν; wink.gif" border="0

Δημοσ.

An thelete na mathete ti aisthanontai oi gynaikes mporeite na kanete ta eksis, h' kapoia apo auta:<p>1) Rotiste ti syntrofo sas.

2) Rotiste tin aderfi sas.

3) Rotiste tis files sas.

4) Rotiste ti mana sas.

5) Rotiste ti giagia sas.

6) Rotiste ti .................<p>Diladi epikoinoniste. Miliste me diathesi na akousete kai na mathete. Oxi me diathesi na peite giati, apo oti fainete, den kseroume tipota.<p>To oti einai diaforetikes den simainei oti einai katoteres...<p>Kai kati teleutaio:

kai auto to topic tinei dystyxos pros ton sexismo. Skefteite ligo giati.<p>Kai c porcospino, monadiki gynaika tou topic, otan akous na lene pos oi gynaikes den einai erotikes antedrase ligo pio entona! Eksigise giati auto einai psema.

Kai na koitas ta peoi ton andron, den einai ntropi, giati autoi pou lene oti den paizei rolo to megethos einai mikropou****

Δημοσ.

Πολλοί από τους φίλους πιο πάνω απάντησαν με αποφθέγματα σε ένα ερώτημα του Αστειάκιας που αναφερόταν στο «Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕΞ;»

Αποφθέγματα που αφορούσαν τις γυναίκες.

Υπάρχουν πάμπολλα τέτοια. Προσωπικά προτιμώ τον Oscar Wilde, όταν έλεγε:

Α) Οι καλές γυναίκες έχουν περιορισμένη άποψη της ζωής, ο ορίζοντάς τους είναι τόσο μικρός, τα ενδιαφέροντά τους ασήμαντα

και

Β) Οι γυναίκες έχουν ένα υπέροχο ένστικτο. Μπορούν να ανακαλύψουν τα πάντα, εκτός από τα προφανή.

Όχι, ότι συμφωνώ ή αποδέχομαι τα λόγια του Oscar Wilde, αλλά απλά επειδή όταν τα ξεστόμιζα στο γυμνάσιο (δεν υπήρχε λύκειο στα χρόνια μου), προκαλούσαν έντονες αντιδράσεις στο γυναικείο πληθυσμό.

Δεν είναι αυτό το θέμα.

Είναι η ζωή μόνο σεξ;

Δεν είναι. Επιτέλους όχι άλλο σεξ κύριοι. Ακόμα και Ράιχ που σ αυτόν αναφέρθηκε ο φίλος, έλεγε ότι: «Η σεξουαλική απελευθέρωση είναι ένα φιάσκο». Οι Σουηδοί που ήταν πρωτομάστορες στην σεξουαλική απελευθέρωση και δίδασκαν στα σχολεία αντίστοιχο μάθημα, αποφάσισαν να γυρίσουν ξανά στις παραδόσεις, γιατί ο θεσμός της οικογένειας έτεινε προς την χαλαρότητα.

Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα.

Καταρχήν οι διδαχές του χριστιανισμού, έντονα επηρεασμένες από τις Εβραϊκές κακομοιριασμένες παραδόσεις και τους άτεγκους νόμους, θα εμπόδιζαν κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν αλέγροι. Υπήρχε μια ελευθερία στο πώς έβλεπαν το ΣΕΞ, εκ διαμέτρου αντίθετη με εκείνη που επέβαλε (που λεει και ο φίλος Γηριόνης) ο Χριστιανισμός.

Αλλά όπως και να έχει ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΕΞ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

Πιστεύεται εσείς ότι θα μπορέσουν ποτέ να ταυτιστούν οι απόψεις των ανδρών και των γυναικών στο θέμα του σεξ; Όχι βέβαια, έτσι δεν είναι.

Ποιος από του δυο θα μπορούσε να μιλήσει ειλικρινά για το σεξ. Ακόμα και καλυπτόμενοι πίσω από τα nicknames, πάντα δεν νοιώθετε, ένα μικρό κόμπο στον λαιμό. Πάντα δεν θα θέλετε οι απόψεις σας να είναι αρεστές και να μην θίγουν παραδόσεις του λαού ή της οικογένειας.

Οι άνδρες δεν θα θέλατε να είχατε σεξουαλικές εμπειρίες με συνεχώς διαφορετικές γυναίκες; Ποιος ή τι σας εμποδίζει όμως να το παραδεχθείτε;

Οι παραδόσεις; Ποιες παραδόσεις όμως , των χριστιανών ελλήνων ή των αρχαίων ελλήνων. Η θρησκεία; Για σκεφτείτε το καλλίτερα.

Θα μου πουν κάποιοι: «Η ΑΓΑΠΗ».

Ελάτε τώρα. Γνωρίζεται πολύ καλά ότι υπάρχουν άπειρα αποφθέγματα περί Αγάπης κι Έρωτα...που αντιμετωπίζουν αυτό το ενδεχόμενο (!).

Δημοσ.

Oxi filaraki, kiallo sex, poly sex, oso perossotero ginete!!!<p>Einai iatrika apodedeigmeno oti oi anorgasmikoi anthropoi ypoferoun apo katathlipseis kai alles neurologikes pathiseis...<p>Kai einai krima na min apoktoume empeiries...<p>Isos to oti oi anthropoi den exoun polles sexoualikes empeiries na einai h aitia tou oti oi oikogeneies dialiontai... Giati psaxnontai se lathos epoxi, eno tha eprepe na eixan psaxtei sta niata tous...<p>An thes ti gnomi mou, latreuo tis gynaikes! Kai otan tous deixneis ti latreia sou sto antapodidoun kai eisai eutyxismenos...<p>P.S. To "καλλίτερα" grafete simera "καλύτερα". An thes na xrisimopoieis tis lekseis ton progonon sou tote giati den grafeis sta arxaia ellinika? Kai episis an thes na tous mimise, diavase to Symposio tou Platona, parata tis gynaikes kai... wink.gif" border="0 (Panta fylika e?)

Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα φίλε wwwtasos.

Το καλλίτερα εγώ το προτιμώ έτσι, ορμώμενος από τον ορθογράφο του WORD (είμαι φρικτά ανορθόγραφος) κι επειδή στα χρόνια του σχολείου, έτσι το γνώρισα το «καλλίτερα». όσο για το συμπόσιο του Πλάτωνα, το έχω διαβάσει. Ο Πλάτωνας δεν είχε και μεγάλη εκτίμηση στις γυναίκες. Έλεγε ότι «όταν πεθαίνει κάποιος άνθρωπος και η ψυχή του πρέπει να υποβιβαστεί, γεννιέται ξανά σαν γυναίκα ή στην χειρότερη περίπτωση σαν ζώο»

Εξ άλλου πρόθεσή μου δεν είναι να μιμηθώ κανέναν. Επίσης το P.S γράφεται Υ.Γ, διαφορετικά γράψε αγγλικά. (Πάντα φιλικά!!) smile.gif" border="0

Αντί όμως να απαντάς στις προσωπικές μου απόψεις, πάρε θέση στα τόσα ερωτήματα που έθεσαν οι φίλοι πιο πάνω στα topic. Τόσα ερωτήματα τέθηκαν κι εσύ έμεινες στο ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΕΞ; (Πάντα φιλικά!!!)

Λες ότι λατρεύεις τις γυναίκες. Αν ορμώμενος από τα λόγια του Oscar Wilde, πιστεύεις ότι εγώ υποστηρίζω το αντίθετο, διάβασε καλύτερα το post μου. (Πάντα φιλικά!!!!) smile.gif" border="0

Εγώ δεν μίλησα για αποχή κι έχεις μεγάλο δίκιο σε όσα λες για τους για ανοργασμικούς ανθρώπους. Εγώ δεν έθεσα το ερώτημα : Οι άνδρες δεν θα θέλατε να είχατε σεξουαλικές εμπειρίες με συνεχώς διαφορετικές γυναίκες;.(πάντα φιλικά !!!!!) smile.gif" border="0 <p>Υ.Γ. Δεν ήξερα ότι οι Αρχαίοι Έλληνες, είναι μόνο δικοί μου πρόγονοι... confused.gif" border="0

Δημοσ.

"Kai na koitas ta peoi ton andron, den einai ntropi, giati autoi pou lene oti den paizei rolo to megethos einai mikropou**** "<p>-------------------------------------------------

Eeeeep........oxi kai mikrop****.......etsi?

Prosekse ti les file!

Proswpika eipa thn gnwmh mou...mporei na mhn exw arketh empeiria,alla oxi kai mikrop****....!!!

Δημοσ.

"Gia na agapisei o antras tin ginaika prepei auti na ton agapisei ligo kai na ton katalavei poli,gia na agapisei i ginaika ton antra prepei autos na tin agapisei poli kai na tin katalavei ligo."

Δημοσ.

Ego ena exw na pw.Otan eisai erwteumenos kaneis erwta kai otan oxi kaneis apla sex tpt allo!An ypirxe mono sex tote tha eixame afanistei san eidos giati pisteuw oti i agapi metraei panw ap ola , giati an den yparxei agapi polla lathi ginontai eidika sto thema to sexualiko. Kante erwta tha elega ego kai oxi sex! (kai na to paradexomai eimai romantikos , auto omws mexri twra den exei apodeixtei kai poly kalo! tongue.gif" border="0 )

Δημοσ.

bre paidia....

den mporoume na ta analusoume ola ...

ta aisthimata bionontai... den sizitiountai.. otan prospatheis na ta analuseis me tin logiki xaneis tin ousia...

oso gia tin diafora sex-erota.... den einai lathos na nomizoume oti me tin kopela pou agapame kanoume mono erota ki oxi sex...???

den ksero... san mikri pou eimai ... tongue.gif" border="0 ... rotao... !!!<p>bre pos sas exei mpei oti metraei toooso poli to megethos??? den ksero bre paidia... mipos katalathos gennithika gunaika...!!! den milao gia akraies katastaseis opos leei kai kapoios pio pano... grin.gif" border="0 <p>kai min tous bazoume olous kai oles se ena tsoubali... oute oloi oi antres einai sexoualikoi... oute oles oi gynaikes prospoiounte kala???? ante min ta paro... opos mou proteine kai o wwwtasos... xixixi<p>M.Aurilie.... ti einai auta pou les....??? grin.gif" border="0

kai aleitheia se poio topic theleis na me deis???

xixixi....<p>simfono me auto pou leei o wwwtasos... bre paidia den dagonoume... miliste mas... einai oraio na sizitas... gia ola.... eidika mesa se mia sxesi einai oraio na kserei o enas ti thelei o allos...

eimaste apo ton idio planiti kai an den mas milisete den tha katalavoume pote ti thelete... kai to antitheto fusika...<p>kai bre paidia ... ti kako einai auto me ta apofthegmata??? i zoi den grafete bre... oute mathainete mesa apo ta biblia... (ma ti leo... ???) xixixi grin.gif" border="0 <p>eiste kai poloi pou na ta valo mazi sas??? rolleyes.gif" border="0

kai min fovaste na eiste romantikoi bre... aresei... wink.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...