glaer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Εχω προβλημα με το ποντικι του laptop μου(HP Pavilion dv6000)...Εδω και 3-4 μερες οταν μου κανουν Update τα Windows μετα δεν λειτουργει το ποντικι και μετα απο καμια ωρα δεν δουλευει και το πληκτρολογιο Προσπαθησα να βαλω καινουριους drivers για το ποντικι (το προγραμμα που χρησιμοποιει ειναι Synaptics) αλλα οταν παει να κανει επανεκινηση για να τελειωσει την ενημερωση των drivers λεει οτι δεν γινεται εγκατασταση των drivers και ξανακανει επανεκινηση και ακυρωνει την εγκατασταση!και ο μονος τροπος να ξαναδουλεψει το ποντικι κ το πληκτρολογιο ειναι να κανω επαναφορα συστηματος σε ημερομηνια πριν το Windows Update το οποιο ομως ξαναγινεται οταν κλεισω τον υπολογιστη οποτε πρεπει παλι να κανω επαναφορα συστηματος και ουτω καθ εξης. Τι προτεινετε να κανω? Ευχαριστω
umaga Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 παντος μπορεις να ρυθμισεις το windows update να μην γινεται αυτοματα
Sant Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 κάνε απεγκατάσταση των εγκατεστημένων drivers ποντικιού και touch pad. αμέσως κάνε επανεκκίνηση. εκτέλεσε μετά την επανεκκίνηση το windows update.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.