jk Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 όλη η παλάμη του είναι από την δεξιά μεριά του κινητού όπως το κοιτάει και δεν ακουμπούν τα δάχτυλα από την άλλη μεριά. Ok το είδα αλλά αυτό δεν αποσαφηνίζει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Τωρα να πω οτι τα ελεγα; Φυσικα εκτος απο το να ακομπας εκεινο το σημειο απαγορευεται να γυρνας καιτ ο κινητο πλαγια γιατι παλι κανει επαφι με το μεσα της παλαμης. χαχαχχαχα. Το πηρε ο κολλητος μου χτες στο λονδινο. Ναι λεει φαινεται στηβαρη συσκευη και ακομα την τεσταρει. Λειπουν παντως καποια πραγματακια απο πανω ακομα. Καλη σαν συσκευη, αλλα οχι αρκετα καλη για τα λεφτα της κατα την γνωμη μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Η πλάκα θα είναι που θα το διορθώσει σε λίγο με software update και τέλος. Βραχυκυκλώνουν οι δύο κεραίες; Ωραία, όταν γίνεται χρήση της μιας (π.χ. είσαι σε κλήση) απενεργοποιούμε τελείως την άλλη. Και η ακόμα μεγαλύτερη πλάκα είναι ατάκες τύπου «δε γίνεται κινητό των 600€ να έχει τέτοια προβλήματα». Ναι, λες και των άλλων εταιρειών με τα αντίστοιχα προβλήματα είναι φθηνότερα. Εκτός κι αν το Nexus πουλιέται με 100€ δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Η πλάκα θα είναι που θα το διορθώσει σε λίγο με software update και τέλος. Βραχυκυκλώνουν οι δύο κεραίες; Ωραία, όταν γίνεται χρήση της μιας (π.χ. είσαι σε κλήση) απενεργοποιούμε τελείως την άλλη. Και η ακόμα μεγαλύτερη πλάκα είναι ατάκες τύπου «δε γίνεται κινητό των 600€ να έχει τέτοια προβλήματα». Ναι, λες και των άλλων εταιρειών με τα αντίστοιχα προβλήματα είναι φθηνότερα. Εκτός κι αν το Nexus πουλιέται με 100€ δηλαδή. Εχει τετοια προβληματα το Nexus one και δεν το ειδα; Τι λογικη ειναι αυτη; Δηλαδη αν εχω το wifi ανοιχτο και σερφαρω δεν θα εχω σημα και δεν θα μπορει να με παρει ο αλλος τηλεφωνο; Ελεος, τι αλλο θα ακουσουμε; Καποια πραγματα δεν φτιαχνουν με software. Και φυσικα δεν γινεται συσκευη 630 ευρω να εχει τοσο μεγαλη πατατα. Υποθετω πως το ιδιο γινεται αν ακουμπησει και μεταλλο αντι για το χερι πανω στην επαφη. Δηλαδη αν το εχεις διπλα στα κλειδια σου και ακουμπησουν πανω δεν μπορει κανεις να σε παρει τηλεφωνο... Και οταν τα λεω με λενε τρολ μετα Α το αλλο που μου ειπαν ειναι οτι retina τα σπαει αλλα οι περισσοτερες εφαρμογες ειναι γραμμενες για τις παλαιοτερες συσκευες και pixeliaζουν ουτως η αλλος ασχετα αν εχεις retina η οχι. Μονο στις σελιδες φαινονται νορμαλ... Αλλιως ειναι μια κοινη οθονη iphone 3G. Θα ειχε γελίο παντως αν γινουν μαζικες επιστροφες στη συσκευη, αφου ειναι ελατωματικη απο την αγορα της... Εκει να δεις γελιο που θα πεσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverthunder Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 το πρόβλημα με ηλεκτρονικές συσκευές που προσφατα κυκλοφόρησαν και είναι ελλατωματικές δεν είναι καινούριο ρε παιδιά. παραδείγματα xbox360 red ring of death, ps3 slim error code me yellow light, psp button problem (square) κλπ και γενικά με οτι άλλο πρωτοκυκλοφορεί ( λειτουργικά) το θέμα είναι να μην τρέχεις να πάρεις το προιον πρώτος αλλά να περιμένεις να κυκλοφορεί για λίγο καιρό ωστε πιθανά προβλήματα να έχουν λυθεί, πατσαριστεί κοκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 [ame] [/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Mαλλον η apple δεν κανει αυτα τα τεστ απο οτι φαινεται, καθως και πολλα αλλα. Σημερα παντως επαιξα με nexus one, αρκετα γρηγορο και γενικα πολυ καλο, οχι καλυτερο ομως απο το desire που επισης ειδα σημερα... Με 131 ευρω λιγοτερα το desire νομιζω ειναι καλυτερη αγορα απο οτι φαινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ocSe7en Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Και η ακόμα μεγαλύτερη πλάκα είναι ατάκες τύπου «δε γίνεται κινητό των 600€ να έχει τέτοια προβλήματα». Όχι φίλε μου δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη από κανένα. Απλά επειδή το iphone είναι μια δημοφιλής συσκευή παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις το θέμα. Τα media που τώρα κριτικάρουν την Apple για τα λάθη της, "χθες" και "αύριο" έκαναν και θα κάνουν τρελή διαφήμιση στην Apple. Έτσι είναι αυτά. Και σίγουρα έχει ποιο πολύ πλάκα όταν σαν λύση σου προτείνουν την αποφυγή κρατήματος της συσκευής από το συγκεκριμένο σημείο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Έτσι μπράβο τηλέφωνο που δε κάνει κλήσεις μπράβο αγοράστε το. Κανά αμάξι που πηγαίνει μόνο σπρόχνωντας υπάρχει; Εχω βαρεθεί μωρέ να πατάω το γκάζι μονοτονία.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 εχουν παρει φωτια τα φορουμ με αυτο το θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Κάτι μου λέει ότι σε 2 μήνες θα έχει ξεχαστεί και όλοι θα μιλούν κανονικά με το καινούριο τους iPhone (χωρίς θήκη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zodiac22 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 3gs και τα μυαλά στα κάγγελα Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Κάτι μου λέει ότι σε 2 μήνες θα έχει ξεχαστεί και όλοι θα μιλούν κανονικά με το καινούριο τους iPhone (χωρίς θήκη). Εγώ ευελπιστώ να το κάνω από βδομάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Περιμένω το δικό σου φιντμπακ και αγοράζω χεχεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Πρέπει να τα αλλάξει όλα τα προβληματικά iphonia η Apple. Δεν ξέρω και κατά πόσο είναι νόμιμο να πουλάει κάτι που γνώριζε (αν γνώριζε) ότι έχει ελάττωμα και αν ο χρήστης δικαιούται επιστροφή χρημάτων. Στον alexzzz πρέπει να στείλουν 2! Ένα με πρόβλημα στην οθόνη και ένα με πρόβλημα στην κεραία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις