Προς το περιεχόμενο

iPhone 4 : Πρόβλημα με το σήμα και η περίεργη απάντηση της Apple

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ηταν για απλα mail πριν γινουν τα κινητα πιο δυνατα απο τα netbooks. Τωρα μια χαρα απαντας και απο το κινητο, και μια χαρα ανοιγεις pdf και .doc σε ολα τα τελευταια smartphones. Πλεον η τεχνολογια σου επιτρεπει να το κανεις αυτο, στις περισσοτερες περιπτωσεις τουλαχιστον.

Επαναλαμβάνω, αυτό θα το κάνεις ΜΟΝΟ όταν είσαι μακριά από πισι, μπορεί δε μπορεί να το κάνει το κινητό σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 586
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2) Υπάρχουν δυο τάσεις αυτή τη στιγμή. Η τάση για μεγαλύτερες επιδόσεις και η τάση για μεγαλύτερη αυτονομία. Οι αυτονομία των σύγχρονων smartphones είναι τραγική, η apple έκανε την επιλογή της. Το iPhone 4 διαφωνείς ότι αυτή τη στιγμή αποτελεί τη χρυσή τομή ταχύτητας-αυτονομίας; Μιλάμε για σχεδόν διπλάσια αυτονομία από nexus.

Το 2) τι σχεση εχει με το 3g?

Και η apple εκανε οπως λες την επιλογη της και εχει παντα απο default ενεργοποιημενο το 3g.

Απλα σε καποις ελαττωματικες συσκευες πεφτει το σημα ή χανεται το 3g και η apple σφυριζει κλεφτικα.

Να εισαι σιγουρος οτι το προβλημα θα το εχει διορθωσει στις επομενες παρτιδες, αλλωστε ειανι αρκετα απλο.

Αλλα να εισαι και παλι σχεδον σιγουρος οτι δεν θα κανει ανακληση των αποδεδειγμενα προβληματικων συσκευων.

Ετσι θα συνεχισει να αρνειται οτι υπηρχε ποτε προβλημα(παρολο που εμμεσως το παραδεχθηκε και οι επομενες συσκευες δεν θα το παρουσιαζουν) και τα διαφορα fanboys θα συνεχιζουν να λενε τα δικα τους.

Κακώς....πολύ κακώς...

Εκτιμάς, δηλαδή, ότι αν αγοράσουμε τη συσκευή κατά Σεπτέμβριο, ή όταν έρθει Ελλάδα τελικά, θα είναι διορθωμένο το πρόβλημα;

Ανησυχώ, μήπως, μερικές προβληματικές συσκευές τις ρίξουν σε αγορές, όπως η Ελλάδα....

Ο καθένας τα ζυγίζει όπως τον βολεύει, άλλος θέλει να έχει μπαταριά και ανοίγει το 3g όταν θέλει, και άλλος θέλει να το έχει ανοιχτό γιατί ο χρόνος παίζει ρόλο γιαυτόν και θέλει να κάνει την δουλειά του πιο γρήγορα. Απλά πράγματα.

Για αυτό πρέπει να κράξουμε την Apple εν προκειμένω...

Γιατί στη δεύτερη περίπτωση, αυτού που θέλει να κάνει τις δουλειές γρήγορα, τα ψιλοχοντροσκ@τωσε...:-)

+1

Ολοσωστος!

Κακώς....πολύ κακώς...

Εκτιμάς, δηλαδή, ότι αν αγοράσουμε τη συσκευή κατά Σεπτέμβριο, ή όταν έρθει Ελλάδα τελικά, θα είναι διορθωμένο το πρόβλημα;

Ανησυχώ, μήπως, μερικές προβληματικές συσκευές τις ρίξουν σε αγορές, όπως η Ελλάδα....

Δεν παιζει Σεπτεμβρη να μην εχει διορθωθει.

Το καλό, που της θέλω...!!!

Γιατί αλλιώς θα πάρω τον paredwse και θα κινηθούμε δικαστικά εναντίον της!!! :-)

Υ.Γ. Έτσι και αρνηθείς θα κατέβω με τον Κούγια!!

• Super Moderators

1. Φαίνεται να υπάρχει ένα ζήτημα με τη λήψη δικτύου, έστω και σε κάποιο αριθμό συσκευών. Εάν όντως υπάρχει, πρέπει να διορθωθεί.

2. Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη αν το ζήτημα είναι θέμα hardware ή software. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να διορθωθεί.

3. Δυστυχώς το ζήτημα αυτό δίνει αφορμή σε διάφορα funboys να βγάλουν τη χολή τους για τα προϊόντα της Apple, το πόσο χάλια είναι τα προϊόντα της, ότι είναι άχρηστη εταιρεία και λοιπές μπουρδολογίες. Επιλέγουν να αγνοούν ότι η Apple παραμένει νούμερο 1 εταιρεία σε customer satisfaction (πηγή).

4. Δεν έχω καιρό αλλά ούτε και διάθεση να 'συνομιλήσω' με μέλη που έχουν αποδείξει κατ' επανάληψη την εκ προοιμίου αρνητική τους διάθεση για την Apple και για τα προϊόντα της.

5. Ούτε έχω διάθεση να εμπλακώ με μέλη που, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, ζήτημα είναι να έχουν ασχοληθεί πάνω από 1 ημέρα με κάποιο προϊόν Apple, συμπεριλαμβανομένου του iPhone και απλώς συνηθίζουν να μπαίνουν σε κάποιο thread που ασχολείται με την Apple με μοναδικό σκοπό να τσακωθούν. Τα μέλη αυτά, συνήθως, φέρεται να κατέχουν τη μοναδική αλήθεια ενώ όσοι γράψουν έστω και δύο λέξεις θετικές για την Apple και τα προϊόντα της βαφτίζονται αυτομάτως fanboys, πρόβατα, άσχετοι ή επιδειξιομανείς.

Απλα σε καποις ελαττωματικες συσκευες πεφτει το σημα ή χανεται το 3g και η apple σφυριζει κλεφτικα.

Δε νομίζω ότι υπάρχουν καλές και ελαττωματικές συσκευές (ποτέ δεν το πίστεψα αυτό, κάτι άλλο θεωρούσα ότι έπαιζε). Έχω γράψει μερικές σελίδες πιο πριν τι ακριβώς νομίζω ότι συμβαίνει με το iPhone 4 με βάση αυτά που διάβασα. Σε όλα τα iPhone 4 υπάρχει εξασθένιση σήματος όταν τα πιάνεις όπως και σε όλα τα τηλέφωνα, απλά εδώ είναι λίγο περισσότερο, σε συνδυασμό με τη λανθασμένη εντύπωση που είχαμε μέχρι σήμερα για το τι ακριβώς σημαίνουν οι μπάρες που βλέπουμε (εξού και ο τρομερός ντόρος ότι το τηλέφωνο έχει σοβαρό σχεδιαστικό πρόβλημα και όταν το αγγίζεις το σήμα πεθαίνει,"να, δείτε, μόλις το έπιασα οι 5 μπάρες έγιναν καμία"). Το "πιάστο αλλιώς" του Jobs και η επεξήγηση που ακολούθησε ότι αυτό παρατηρείται σε όλα τα σύγχρονα τηλέφωνα είναι εντελώς σωστά... απλά ξέχασαν να μας πουν ότι το φαινόμενο είναι εντονότερο στο iPhone 4 επειδή η κεραία είναι έτσι όπως είναι. Με τα πολλά, εκεί έχω καταλήξει. :-)

2. Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη αν το ζήτημα είναι θέμα hardware ή software. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να διορθωθεί.

Όποιος το έχει ας το ανοίξει να μας πει. Κατσαβιδάκι κ.τ.λ. (:P:p:p) Αν η έξοδος από το τμήμα rf πάει στο μεταλλάκι που φαίνεται εξωτερικά, τέλος. Αυτό τα προκαλεί.

Τώρα που θα παραλάβει ο alexzzz, θα μου το στείλει να το ανοίξω.

απλά να αναφερθεί οτι στην πηγή που δίνεις

γράφει για τα pc manufactures και οχι κινητών, αν και δεν αμφιβάλω οτι και στα κινητά ψιλά θα είναι αν οχι πρώτη

Τώρα που θα παραλάβει ο alexzzz, θα μου το στείλει να το ανοίξω.

Αν το κάνει μπορεί να στο στείλω έτοιμο- ανοιγμένο ... σε κομμάτια :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...