Προς το περιεχόμενο

iPhone 4 : Πρόβλημα με το σήμα και η περίεργη απάντηση της Apple

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 586
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
σαν μπισκότο oreo μου μοιάζει

ή πεινάω ή έχω ζωηρή φαντασία

Και μάλιστα τα oreo με επικάλυψη λευκής σοκολάτας!

:-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το δικό σου ακόμη;

Ωραίο είναι και με την θήκη.

όχι ρε γαμώτο... αν δεν έρθει και αύριο πάμε για Δευτέρα :cry:

Και μάλιστα τα oreo με επικάλυψη λευκής σοκολάτας!

:-)

ετς... ετς...

Η διαφορά με το να το έχεις ανενεργό, ουσιαστικά ποια είναι; Η ταχύτητα;

Και η διάρκεια της μπαταρίας φυσικά.

Nα προσθεσω οτι το 3g προσφερει και καλυτερο call quality, κατι που αγνοει ο περισσοτερος κοσμος. Μαλιστα μπορει με χαμηλοτερο σημα απο το gprs να εχει καλυτερη ποιοτητα συνομιλιας.

Nα προσθεσω οτι το 3g προσφερει και καλυτερο call quality, κατι που αγνοει ο περισσοτερος κοσμος. Μαλιστα μπορει με χαμηλοτερο σημα απο το gprs να εχει καλυτερη ποιοτητα συνομιλιας.

Υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα που έχει το 3G ανοιχτό; Οκ... (εγώ το ανοίγω μόνο για σερφάρισμα)

Υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα που έχει το 3G ανοιχτό; Οκ... (εγώ το ανοίγω μόνο για σερφάρισμα)

Εγώ... και γενικά δεν έχω παράπονο μέσα στην Καβάλα και στο σπίτι μου (15km εκτός Καβάλας)... μόνο στο γήπεδο μας δεν πιάνει ικανοποιητικά και τσατίζομαι

Ολοι ισως; Γιατι να το εχω κλειστο οταν μπαινω 100 φορες την ημερα για να παρω mail;

Πιθανότατα.

Να προσθέσω, ότι το iPhone, το έχω για τις εφαρμογές του και λίγο πολύ, οι περισσότερες, αν όχι όλες, θέλουν internet. Οπότε, στη δικιά μου περίπτωση δε νοείται ανενεργό το 3G!!!

Πάντως, πιστεύω, ότι η APPLE πρέπει να κάνει τα εξής απλά:

1) Ανάκληση των προβληματικών συσκευών (άμεσα) και αντικατάστασή τους.

2) Διόρθωση του προβλήματος για τις επόμενες παρτίδες

Ούτε το πρόβλημα είναι δύσκολο να λυθεί (από αυτά, που λένε οι ειδικότεροι), ούτε αν κάνει αντικατάσταση συσκευών για τις συσκευές, που έχουν το πρόβλημα, θα "μπει" μέσα.

Οι μεγάλες εταιρίες δεν είναι μόνο τα καλά προϊόντα τους αλλά και η συμπεριφορά τους απέναντι στο κοινό / χρήστες τους. Και στην προκειμένη περίπτωση, η APPLE είναι πολύ κοντά στο να τα σκ@τώσει.

Όμως

αν η APPLE κάνει αυτές τις κινήσεις και μετά θυμηθούμε, ότι δεν έχει ραδιόφωνο, ε είμαστε για μπάτσες!!!

Γιατί, έχει κάθε δικαίωμα να μην έχει ραδιόφωνο στη συσκευή της η APPLE και να σου λέει "Δεν έχει ραδιόφωνο, άμα δε γουστάρετε, μην το παίρνετε", αλλά δεν έχει κανένα δικαίωμα, να σου λέει "Είναι τηλέφωνο, αλλά μπορεί να έχεις dropped calls. Εκεί θέλει βρίσιμο.

Ολοι ισως; Γιατι να το εχω κλειστο οταν μπαινω 100 φορες την ημερα για να παρω mail;

Με GPRS δεν μπορείς να πάρεις τα mail σου; Γιατί εγώ μια χαρά παίρνω και στέλνω τόσο καιρό.

Εντάξει, ζούμε σε διαφορετικούς κόσμους, είναι φανερό.

Oταν παιρνεις smartphone το παιρνεις πρωτα απο ολα για την δουλεια σου. Το παιρνεις για να μπορεις να κανεις καποια πραγματα εκτος γραφειου, οπως να παρεις mails και να ανοιγεις συγκεκριμενες σελιδες. Ποσο μαλλον οταν παιρνεις ενα smartphone σαν το iphone ειναι κινητο για σερφαρισμα... Τωρα αν εσυ εχεις το 3g κλειστο ολη την ωρα, τοτε μαλλον αυτο το κινητο δεν ειναι για τις αναγκες σου. Καλυτερα να παρεις κατι φθηνοτερο...

Εγω παντως ανοιχτο το εχω.

Και επισης οποιος γνωριζω που εχει data plan , το εχει ανοιχτο. Το θεωρω τελειως αφελες να το εχεις κλειστο: για λιγο παραπανω μπαταρια, χανεις σε ποιοτητα κλησης, ενω εχεις τραγικες ταχυτητες στο internet που ακομα και για να ελεγξχεις τα εμαιλ σου σε νορμαλ χρονο (ή να δεις κατι στο maps), πρεπει να μπαινοβγαινεις στα settings.

Χωρια που μονο και μονο που ο ελεγχος εμαιλ παιρνει αισθητα παραπανω χρονο σε gprs(αρα περισσοτερη καταναλωση ενεργειας), αυτο ισοσταθμιζει καπως την μικροτερη διαρκεια μπαταριας με 3g.

Εγώ το έχω κλειστό το 3G γενικά. Email ανοίγω με wifi όπου έχω διαθέσιμο. Όταν δεν μπορώ να έχω wifi τότε ανοίγω το 3G για να δω email και να σερφάρω...

Oτας περνεις smartphone το περνεις πρωτα απο ολα για την δουλεια σου. Το περνεις για να μπορεις να κανεις καποια πραγματα εκτος γραφειου, οπως να παρεις mails και να ανοιγεις συγκεκριμενες σελιδες. Ποσο μαλλον οταν περνεις ενα smartphone σαν το iphone ειναι κινητο για σερφαρισμα... Τωρα αν εσυ εχεις το 3g κλειστο ολη την ωρα, τοτε μαλλον αυτο το κινητο δεν ειναι για τις αναγκες σου. Καλυτερα να παρεις κατι φθηνοτερο...

Το ανοίγω όταν πρέπει, το κλείνω τις υπόλοιπες ώρες. Βλέπεις, θέλω το τηλέφωνό μου να βγάζει όλη την ημέρα. Με το iPhone 4, θα είναι εφικτό. Τα android πόσες ώρες βγάζουν, αλήθεια, για να μπορούν οι χρήστες του να πουλάνε μούρη επειδή ανοίγουν τις σελίδες 1 sec γρηγορότερα; Είναι μαλάκες στην apple που υποχρόνισαν τον A4, έτσι;

edit: Δεν χρειάζεσαι να μπαινοβγαίνεις στα settings, ενα κουμπάκι στο sbsettings μου ήταν τόσο καιρό και έχω data plan.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...