Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 586
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Καλά, εντάξει. Ό,τι να'ναι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο!

Η πλαστοπροσωπεία και η πλαστογραφία γνωρίζεις βέβαια ότι είναι ποινικά αδικήματα. Επίσης γνωρίζεις τι έγινε με το χαμένο iPhone, και πόσο σοβαρά πέρνει η Apple ζητήματα που μπορούν να αλλάξουν το προφίλ της εταιρίας.

Δημοσ.
Δεν είναι τυχαίο όμως που όλες οι φωτό έχουν το λευκό iphone! Στο μαύρο νομίζω θα φαίνεται ακόμη πιο χάλια...

B)

Screen%20shot%202010-06-28%20at%207.12.23%20PM.png

Screen%20shot%202010-06-28%20at%206.51.56%20PM.png

Screen%20shot%202010-06-28%20at%206.51.40%20PM.png

Δημοσ.

Καλά άπαιχτο με την άσπρη θήκη! Εγώ πάντως μίλησα με κολλητό μου στην Αγγλία που το πήρε και μου είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με το σήμα όπως και να το κρατάει με 3G ανοιχτό ή και κλειστό! Μετά από αυτό σήμερα το πρωί έκανα την παραγγελία μου από apple store uk και περιμένω shipping σε 3 weeks στον κολλητό μου και αυτός θα μου στο στείλει με courier καπάκια! Κόστος 605 ευρώ από το store + ότι μεταφορικά θα έχει από courier...

Δημοσ.

Η πλαστοπροσωπεία και η πλαστογραφία γνωρίζεις βέβαια ότι είναι ποινικά αδικήματα. Επίσης γνωρίζεις τι έγινε με το χαμένο iPhone' date=' και πόσο σοβαρά πέρνει η Apple ζητήματα που μπορούν να αλλάξουν το προφίλ της εταιρίας.[/quote']

Κάτι άλλο;

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Λοιπόν, έφτασε σήμερα και το δικό μου iPhone 4, όταν έχω ενεργοποιημένο το 3G και πιάσω το γνωστό σημείο τότε πέφτει το σήμα και με αλλάζει από 3G σε gprs με full σήμα όμως. Επειδή εδώ που μένω δεν έχει και καλό σήμα 3G η Wind θα δοκιμάσω και κάπου που πιάνει καλύτερα.

Δημοσ.
Λοιπόν, έφτασε σήμερα και το δικό μου iPhone 4, όταν έχω ενεργοποιημένο το 3G και πιάσω το γνωστό σημείο τότε πέφτει το σήμα και με αλλάζει από 3G σε gprs με full σήμα όμως. Επειδή εδώ που μένω δεν έχει και καλό σήμα 3G η Wind θα δοκιμάσω και κάπου που πιάνει καλύτερα.

Όταν έχεις κλειστό το 3G έχεις πρόβλημα με το σήμα?

Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα, προσωπικά ελάχιστες φορές έχω ανοιχτό το 3G δεν με ενοχλεί και τόσο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι πρόβλημα και ότι δεν πρέπει να φτιαχτεί.

Δημοσ.

Εγώ, προσωπικά, έχω μονίμως ανοιχτό το 3G.

Η διαφορά με το να το έχεις ανενεργό, ουσιαστικά ποια είναι; Η ταχύτητα;

Πρέπει να φτιαχθεί, οπωσδήποτε... :-(

Δημοσ.
Η διαφορά με το να το έχεις ανενεργό, ουσιαστικά ποια είναι; Η ταχύτητα;

Και η διάρκεια της μπαταρίας φυσικά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...