Radiatedsoul Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Jobs responds to frustrated customer: "Calm down... It is just a phone." Οτι δηλαδη ο steve.. απανταει σε emails πελατων.. οκ Μηπως απανταει και στο τηλεφωνο? Να τον ρωτησω γιατι αργει να μου ερθει το δικο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Για το συγκεκριμένο δεν ξέρω, αλλά ότι έχει απαντήσει πολλές φορές στο παρελθόν ισχύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Smaug Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Καλά, εντάξει. Ό,τι να'ναι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο! Η πλαστοπροσωπεία και η πλαστογραφία γνωρίζεις βέβαια ότι είναι ποινικά αδικήματα. Επίσης γνωρίζεις τι έγινε με το χαμένο iPhone, και πόσο σοβαρά πέρνει η Apple ζητήματα που μπορούν να αλλάξουν το προφίλ της εταιρίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Apple PR: Latest Steve Jobs Email Exchange is Fake http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=957803 Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panospc Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δεν είναι τυχαίο όμως που όλες οι φωτό έχουν το λευκό iphone! Στο μαύρο νομίζω θα φαίνεται ακόμη πιο χάλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Απλά τέλειο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Καλά άπαιχτο με την άσπρη θήκη! Εγώ πάντως μίλησα με κολλητό μου στην Αγγλία που το πήρε και μου είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με το σήμα όπως και να το κρατάει με 3G ανοιχτό ή και κλειστό! Μετά από αυτό σήμερα το πρωί έκανα την παραγγελία μου από apple store uk και περιμένω shipping σε 3 weeks στον κολλητό μου και αυτός θα μου στο στείλει με courier καπάκια! Κόστος 605 ευρώ από το store + ότι μεταφορικά θα έχει από courier... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Η πλαστοπροσωπεία και η πλαστογραφία γνωρίζεις βέβαια ότι είναι ποινικά αδικήματα. Επίσης γνωρίζεις τι έγινε με το χαμένο iPhone' date=' και πόσο σοβαρά πέρνει η Apple ζητήματα που μπορούν να αλλάξουν το προφίλ της εταιρίας.[/quote'] Κάτι άλλο; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Λοιπόν, έφτασε σήμερα και το δικό μου iPhone 4, όταν έχω ενεργοποιημένο το 3G και πιάσω το γνωστό σημείο τότε πέφτει το σήμα και με αλλάζει από 3G σε gprs με full σήμα όμως. Επειδή εδώ που μένω δεν έχει και καλό σήμα 3G η Wind θα δοκιμάσω και κάπου που πιάνει καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Λοιπόν, έφτασε σήμερα και το δικό μου iPhone 4, όταν έχω ενεργοποιημένο το 3G και πιάσω το γνωστό σημείο τότε πέφτει το σήμα και με αλλάζει από 3G σε gprs με full σήμα όμως. Επειδή εδώ που μένω δεν έχει και καλό σήμα 3G η Wind θα δοκιμάσω και κάπου που πιάνει καλύτερα. Όταν έχεις κλειστό το 3G έχεις πρόβλημα με το σήμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Κανένα πρόβλημα, προσωπικά ελάχιστες φορές έχω ανοιχτό το 3G δεν με ενοχλεί και τόσο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι πρόβλημα και ότι δεν πρέπει να φτιαχτεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Εγώ, προσωπικά, έχω μονίμως ανοιχτό το 3G. Η διαφορά με το να το έχεις ανενεργό, ουσιαστικά ποια είναι; Η ταχύτητα; Πρέπει να φτιαχθεί, οπωσδήποτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Η διαφορά με το να το έχεις ανενεργό, ουσιαστικά ποια είναι; Η ταχύτητα; Και η διάρκεια της μπαταρίας φυσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Χμ, δεν μου αρέσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 σαν μπισκότο oreo μου μοιάζει ή πεινάω ή έχω ζωηρή φαντασία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις