alexzzz Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Βρε μόνο σε αυτό το τόπικ να μπει η apple θα υπερκαλύψει τις θέσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Βρε μόνο σε αυτό το τόπικ να μπει η apple θα υπερκαλύψει τις θέσεις... +1 Επιτέλους λίγο καλό χιούμορ σε αυτό το νήμα Λοιπόν, όσοι γκρινιάζετε για το σήμα, που όπως πάει το πράγμα καλά κάνετε, θα ετοιμάσετε τις αιτήσεις σας;;; Υ.Γ. Που να δεις, όταν βγάλει η Apple, θέσεις εργασίας για FM Radio Engineers ( ε; ), πόσες αιτήσεις από μέλη του Insomnia, θα κατακλείσουν το γραφείο προσωπικού της Apple! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Όποιος θέλει να δουλέψει στην Apple, ας κάνει μια αίτηση, Διαθέσιμες θέσεις: Antenna engineers Πηγή: Engadget Σύνδεσμος: http://www.engadget.com/2010/06/30/apple-hiring-iphone-antenna-engineers-for-some-reason/ Κι εδώ κολλάει...Τυχαίο;;;;;; Έχει καταντήσει αστείο πλεον να βλέπω τα "λαγωνικά" (δεν εννοώ εσένα προφανώς) να προσπαθούν να βγάλουν αποκαλύψεις και αποδείξεις με το παραμικρό! Άντε τώρα να δουν και αγγελία για καφεντζή στην Apple και να πουν μετά πως το επόμενο iphone θα φτιάχνει και ...καφέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Εγώ, προσωπικά, θέλω να αγοράσω το iPhone 4, αλλά τα οικονομικά μου δεν την πολυπαλεύουν. Οπότε, μου φταίει και το πρόβλημα της κεραίας και η έλλειψη ραδιοφώνου και όλα!!! Αν είχα τα λεφτά, μάλλον δε θα μου έφταιγε τίποτα! Ίσως πάρω πρώτα το bumper!!! Ontopic πάλι: ε ας το φτιάξουν να τελειώνουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Όποιος θέλει να δουλέψει στην Apple, ας κάνει μια αίτηση, Διαθέσιμες θέσεις: Antenna engineers Πηγή: Engadget Σύνδεσμος: http://www.engadget.com/2010/06/30/apple-hiring-iphone-antenna-engineers-for-some-reason/ Κι εδώ κολλάει...Τυχαίο;;;;;; Δουλευα παλιοτερα στην rainbow Δεν θελω να ξαπαω... χαχαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgkatzi Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Έχω πεθάνει.......:lol::lol::lol::lol::lol::lol: χαχαχαχαχα λέμε έλιωσα!!!! Υπερβολικό αλλά όπως πίσω από κάθε σάτιρα κρύβεται μια τεράστια δόση αλήθειας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μετά από αυτά που διαβάζω το θέμα με το σήμα είναι όταν είναι ανοιχτό το 3g? Όταν δεν έχουμε 3g δεν υπάρχει πρόβλημα? Αν είναι έτσι χεστήκ@με...Εγώ δεν δουλεύω με ανοιχτό 3g. Μόνο όταν θέλω κάτι το ανοιγω και μετά το ξανακλείνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μετά από αυτά που διαβάζω το θέμα με το σήμα είναι όταν είναι ανοιχτό το 3g? Όταν δεν έχουμε 3g δεν υπάρχει πρόβλημα? Αν είναι έτσι χεστήκ@με...Εγώ δεν δουλεύω με ανοιχτό 3g. Μόνο όταν θέλω κάτι το ανοιγω και μετά το ξανακλείνω... Περνεις ενα κινητο για Internet και εχεις κλειστο το 3G; xaxaxaax Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Περνεις ενα κινητο για Internet και εχεις κλειστο το 3G; xaxaxaax 1) όταν σερφάρεις δεν το πιάνεις όπως όταν μιλάς 1) πριν από λίγο το έκανα πάλι στο 3GS και φυσικά το (εικονιζόμενο) σήμα καταποντίστηκε (κολλημένος στην εθνική' date=' τη μια φορά δεν έπεσε ούτε μια γραμμή και τη δεύτερη λίγο πιο κάτω έπεσε). Μέχρι να δω συγκριτικό στο ίδιο δίκτυο 3G του iphone 4 με άλλο κινητό (3GS, nexus, οτιδήποτε) , δεν πιστεύω τίποτα. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Το θέμα είναι πολύ απλό. Αν οι έξοδοι των rf modules πάνε κατευθείαν πάνω σε μεταλλικά μέρη που μπορεί να τα αγγίξει άνθρωπος ή άλλα αγώγιμα αντικείμενα υπάρχει θέμα. Είναι απόλυτα λογικό να επηρεάζεται η εκπομπή και λήψη σήματος (προς το καλύτερο ή το χειρότερο). Σε οποιαδήποτε συσκευή. Είτε είναι κινητό είτε cb κ.τ.λ. Το πως επεξεργάζεται το λογισμικό από τις αλλαγές αυτές είναι ένα θέμα. Π.χ. μπορεί το λογισμικό της Apple να παθαίνει ταραχή και να τα μπουρδουκλώνει ενώ δεν υπάρχει λόγος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 1) όταν σερφάρεις δεν το πιάνεις όπως όταν μιλάς Τι θελεις να πεις με αυτο? Το γνωριζουμε οτι το προβλημα εμφανιζεται οταν το πιανεις οπως μιλας και μπορει να χαθει αισθητα ή τελειως το σημα. Ανυπομονω να δω videακι kirileman απο το τωρινο σου iphone που οταν το πιανεις οπως επιασαν το iphone4 τα παιδια στο maclife, επεσε το σημααπο 5 μπαρες σε 1 και μολις το αφησαν ξαναπηγε στις 5. Εικαζω οτι δεν θα δουμε... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Xw7twQcrCLI&feature=player_embedded[/ame] Εντωμεταξυ εδω λινκ με αποψεις συντακτων του μεγαλυτερου ισως τεχνολογικου site (που ειναι μαλιστα και λιγο apple fanboys με την καλη την εννοια) που επαναλαμβανουν οτι το προβλημα υπαρχει σε μερικα (οχι ολα) απο τα iphone 4 που εχουν: http://www.engadget.com/2010/06/30/does-trimming-the-iphone-4s-micro-sim-fix-the-antenna-issue-pr/ We tried it on a few of our particularly bad iPhone 4s -- the ones that consistently demonstrate the issue Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Ανυπομονω να δω videακι kirileman απο το τωρινο σου iphone που οταν το πιανεις οπως επιασαν το iphone4 τα παιδια στο maclife' date=' επεσε το σημααπο 5 μπαρες σε 1 και μολις το αφησαν ξαναπηγε στις 5. Εικαζω οτι δεν θα δουμε... [/quote'] Νομίζεις ότι θα μπαίνω συνέχεια σε αυτή τη διαδικασία για τον κάθε κακόπιστο και πονηρό εδώ μέσα; Όταν το κάνω τι θα πεις; Εικάζω ότι θα βρεις κάτι άλλο να πεις... Αν θες βίντεο, YouTube, εκεί που βρίσκετε και τα άλλα. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) http://www.engadget.com/2010/06/30/iphone-4s-antenna-problem-looks-worse-than-it-is-but-its-stil/ http://www.anandtech.com/show/3794/the-iphone-4-review/2 Εντάξει τώρα??? Συμπέρασμα (όπως το έχω πει άλλωστε αλλά λίγοι το καταλάβαν...): Πιάνοντας το τηλέφωνο από την πλευρά της κεραίας είναι λογικό να έχεις μια μικρή απώλεια στο σήμα! Απλά αν είσαι σε περιοχή με καλή κάλυψη δεν θα το καταλάβεις καν γιατί δεν θα μειωθούν οι μπάρες, ενώ αν είσαι σε περιοχή που έχει λιγότερες γραμμές στην ένδειξη σήματος, θα προσέξεις τη μείωση. Επίσης στο Nexus One αυτό το φαινόμενο είναι επίσης εμφανές αλλά δεν είδα να φωνάζει κανείς (+ το ότι ποτέ δεν μου δημιούργησε πρόβλημα μιας και το έχω και σας το έχω πει πως κάνει το ίδιο με το iphone!) Συνεπώς για μένα αρκεί μια αλλαγή στο software για να είναι λιγότερο "ευαίσθητη" η ένδειξη σήματος για να ηρεμήσουν και αυτοί που τρομοκρατούνται όταν μειώνονται οι ...γραμμούλες! Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2010 από billdanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 http://www.engadget.com/2010/06/30/iphone-4s-antenna-problem-looks-worse-than-it-is-but-its-stil/ http://www.anandtech.com/show/3794/the-iphone-4-review/2 Εντάξει τώρα??? Συμπέρασμα (όπως το έχω πει άλλωστε αλλά λίγοι το καταλάβαν...): Πιάνοντας το τηλέφωνο από την πλευρά της κεραίας είναι λογικό να έχεις μια μικρή απώλεια στο σήμα! Απλά αν είσαι σε περιοχή με καλή κάλυψη δεν θα το καταλάβεις καν γιατί δεν θα μειωθούν οι μπάρες, ενώ αν είσαι σε περιοχή που έχει λιγότερες γραμμές στην ένδειξη σήματος, θα προσέξεις τη μείωση. Επίσης στο Nexus One αυτό το φαινόμενο είναι επίσης εμφανές αλλά δεν είδα να φωνάζει κανείς (+ το ότι ποτέ δεν μου δημιούργησε πρόβλημα μιας και το έχω και σας το έχω πει πως κάνει το ίδιο με το iphone!) Συνεπώς για μένα αρκεί μια αλλαγή στο software για να είναι λιγότερο "ευαίσθητη" η ένδειξη σήματος για να ηρεμήσουν και αυτοί που τρομοκρατούνται όταν μειώνονται οι ...γραμμούλες! Ρε bill να σου πω κατι; Δεν εχεις μονο εσυ κινητο, ολοι εχουμε αλλα μονο εσυ βλεπεις τετοιες απωλειες. Σημα δεν κανει κανενα αλλο κινητο οπως και αν το πιασεις... Με 0 σημα στην συσκευη κληση δεν κανεις ουτε σερφαρεις. Αν ειχε σημα απλα ηταν χαμηλο θα τα εκανες ολα αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Ρε bill να σου πω κατι; Δεν εχεις μονο εσυ κινητο, ολοι εχουμε αλλα μονο εσυ βλεπεις τετοιες απωλειες. Σημα δεν κανει κανενα αλλο κινητο οπως και αν το πιασεις... Με 0 σημα στην συσκευη κληση δεν κανεις ουτε σερφαρεις. Αν ειχε σημα απλα ηταν χαμηλο θα τα εκανες ολα αυτα. Εξακολουθείς να μην διαβάζεις τίποτα ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις