Προς το περιεχόμενο

iPhone 4 : Πρόβλημα με το σήμα και η περίεργη απάντηση της Apple

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

να πω ότι θα το πάρεις σε χαμηλότερη τιμή γιατί έχεις δηλώσει καταστηματάρχης να πω ναι, αλλά να το πάρεις στην κανονική τιμή της αγοράς? ε αυτό μόνο επένδυση δεν είναι.

αν και φέυγουμε λίγο από αυτό που θέλω να πω....Ειδικά το iPhone δεν φημίζεται να ρίχνει τις τιμές του προηγούμενου μόλις βγει το καινούριο. Αντε να γλιτώσω κανένα 50άρι. Και θέλω να το πάρω γιατί κάνω μια δουλειά, και με αυτό θα γίνει ευκολότερη. Έχω δύο επιλογές:

- δεν το παίρνω γιατί είναι ακριβό για την τσέπη μου. Όλα καλά.

- αποφασίζω ότι με παίρνει και παίρνω είτε το καινούριο με 600, είτε βρισκω το προηγούμενο στο ebay ή σε φορουμ με 450 (δύσκολο πιό κάτω). Και έχει κατασκευαστικό ελάττωμα σαν αυτό που συζητάμε. Επειδή δεν είμαι πλόυσιος, ας πρόσεχα που η Apple μου πούλησε σκάρτο πράμα; Δηλαδή δεν φταίει, επειδή απευθύνεται σε ματζωμένους που δεν κόπηκαν και πολύ, και φταίω εγώ που την εμπιστεύτηκα και ψώνισα το πανάκριβο (και αψεγάδιαστο, όπως διαφημίζει) προϊόν της; Δεν είναι λογική αυτή, όχι για την Apple, για καμία εταιρία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 586
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αν και φέυγουμε λίγο από αυτό που θέλω να πω....Ειδικά το iPhone δεν φημίζεται να ρίχνει τις τιμές του προηγούμενου μόλις βγει το καινούριο. Αντε να γλιτώσω κανένα 50άρι. Και θέλω να το πάρω γιατί κάνω μια δουλειά, και με αυτό θα γίνει ευκολότερη. Έχω δύο επιλογές:

- δεν το παίρνω γιατί είναι ακριβό για την τσέπη μου. Όλα καλά.

- αποφασίζω ότι με παίρνει και παίρνω είτε το καινούριο με 600, είτε βρισκω το προηγούμενο στο ebay ή σε φορουμ με 450 (δύσκολο πιό κάτω). Και έχει κατασκευαστικό ελάττωμα σαν αυτό που συζητάμε. Επειδή δεν είμαι πλόυσιος, ας πρόσεχα που η Apple μου πούλησε σκάρτο πράμα; Δεν φταίει, επειδή απευθύνεται σε ματζωμένους που δεν κόπηκαν και πολύ; Δεν είναι λογική αυτή.

ναι αυτό λέω και εγώ ότι έχει κατασκευαστικό λάθος και ότι είναι υπερτιμημένο.

το θέμα όμως είναι ότι αν το πρώτο έγινε τέτοια επιτυχία στις πώλησης θα γίνει

και το επόμενο. είναι όπως οι δισκογραφικές, αν ένας καλλιτέχνης κάνει ένα καλό

cd και το αγοράσει ο κόσμος το επόμενο cd ακόμα και να βήχει σε όλα τα

κομμάτια θα κάνει μεγαλύτερη επιτυχία από το πρώτο-εξαιτίας της επιτυχίας του πρώτου-το 3cd

δεν θα έχει επιτυχία. πόσο μάλλον όταν κάτι το προπαραγγειλεις δίχως να ξέρεις τι κάνει.

Συμφωνείτε. :-)

Και επειδή όταν λες πως έχεις στα χέρια σου ένα iPhone και δεν έχει πρόβλημα σου την πέφτουν, διαβάστε και αυτό.

http://www.digitallife.gr/peri-videos-kai-review-tou-digitallifegr-sxetika-me-to-sima-tou-iphone4/

• Super Moderators
Μπραβο kirileman για το αρθρο , πολυ χρησιμο και κατατοπιστικοτατο.

Με λιγα λογια μας λενε ειδικοι επιστημονες οτι οι μπαρες του σηματος που δειχνουν τα κινητα, δεν εχουν καμια σχεση με την ποιοτητα του σηματος. Μαλιστα απο κινητο σε κινητο αλλαζουν οι μπαρες λογω διαφορετικου software και αντιληψης του σηματος της καθε συσκευης.

Και καταληγουν οτι σε καμια περιπτωση οι μπαρες στα κινητα δε μπορουν να υποδεικνυουν ελλατωμα σε hardware. Ενας απο αυτους τους επιστημονες μελετησε την κεραια του iphone και εβγαλε συμπερασμα οτι το hardware και ο τροπος ειναι μια χαρα.

Και στις τελευταιες γραμμες του αρθρου καταληγουν οτι αφου το προβλημα φυσικα δεν ειναι hardware , οι μηχανικοι της apple δουλευουν για ενα software patch που θα αλλαξει τον τροπο που το κινητο αντιλαμβανεται το σημα και το αποικονιζει με μπαρες.

Ετσι μετα το patch οπως και να το κρατας θα δειχνει 5 μπαρες, και αντε γεια

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Αν θυμάσαι αυτό το έκανα συνέχεια παλιότερα τα κινητά της ΝΟΚΙΑ που επίτηδες έδειχναν παραπάνω γραμμές στο σήμα για να ...αισθάνεσαι καλύτερα! :P

δεν μπορεί να χωνέψει ο euklidis με τίποτα ότι μπορεί να υπάρχει έστω και ένα iphone 4 το οποίο δεν έχει πρόβλημα...

Αστειεύεσαι! Αφού όλα είναι "πρβληματικά", τέλος!

Άντε ακόμη να το παραλάβεις εσύ? Αν ακούσω και από σένα πως όλα είναι οκ, με το που θα γυρίσω από τις διακοπές του Ιουλίου θα παραγγείλω και το δικό μου!

B)

Συμφωνείτε. :-)

Και επειδή όταν λες πως έχεις στα χέρια σου ένα iPhone και δεν έχει πρόβλημα σου την πέφτουν, διαβάστε και αυτό.

http://www.digitallife.gr/peri-videos-kai-review-tou-digitallifegr-sxetika-me-to-sima-tou-iphone4/

Μα δεν χρειαζεται να τους πληρωσουν αρκει να ειναι φανατικοι αγοραστες τους... Αντε τωρα να κανεις τον billbanos να σου πει κακη κουβεντα για το iphone. Ε ακομα και στα χερια σου να σκαει δεν υπαρχει περιπτωση. Τωρα λεει οτι το κανουν ολα τα κινητα και ποσο μαλλον τα νοκια. Ειχα νοκια απο το 5110 μεχρι πριν 2 χρονια. 5110,8210,6210,7650 κτλ κτλ κτλ... Ποτε μα ποτε δεν παρατηρησα απωλεια σηματος λογο κρατηματος. Ε ο βασιλης βρηκε :P και στηχοιμα οτι οταν αποκτησει το iphone 4 δεν θα εχει προβλημα ο ιδιος :P

• Super Moderators
Μα δεν χρειαζεται να τους πληρωσουν αρκει να ειναι φανατικοι αγοραστες τους... Αντε τωρα να κανεις τον billbanos να σου πει κακη κουβεντα για το iphone. Ε ακομα και στα χερια σου να σκαει δεν υπαρχει περιπτωση. Τωρα λεει οτι το κανουν ολα τα κινητα και ποσο μαλλον τα νοκια. Ειχα νοκια απο το 5110 μεχρι πριν 2 χρονια. 5110,8210,6210,7650 κτλ κτλ κτλ... Ποτε μα ποτε δεν παρατηρησα απωλεια σηματος λογο κρατηματος. Ε ο βασιλης βρηκε :P και στηχοιμα οτι οταν αποκτησει το iphone 4 δεν θα εχει προβλημα ο ιδιος :P

Όταν αυθυποβάλεις τον εαυτό σου σε ορισμένα πράγματα, δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσεις ή να διαβάσεις με ψυχραιμία όσα σου γράφουν οι άλλοι! Αν με παρακολουθούσες σωστά θα έβλεπες πως έχω και παράπονα για το iphone και θα ήθελα αρκετά πράγματα ακόμη που μου λείπουν!

Συνεπώς δεν έχει κανέα νόημα να σε πείσω για το αντίθετο! Απλά πρόσεξε γιατί το επόμενο στάδιο θα είναι να ...ανατινάξεις μόνος σου ένα iphone για να μας πείσεις μετά πως έσκασε λόγω αδυναμίας της apple στο σχεδιασμό του!

:-):devil:B)

Άντε ακόμη να το παραλάβεις εσύ? Αν ακούσω και από σένα πως όλα είναι οκ, με το που θα γυρίσω από τις διακοπές του Ιουλίου θα παραγγείλω και το δικό μου!

B)

Είναι που μου κάνουν εξυπηρέτηση και δεν μου πήγαινε να γίνω "κακός" για την αποστολή... άστα...

Διαβάζοντας κάποια σχόλια από το forum Μaclife.Gr και βλέποντας αντίστοιχα βίντεο, από Έλληνες, που το έχουν στα χέρια τους, αρχίζω να σιγουρεύομαι, ότι υπάρχει πρόβλημα...

Ελπίζω, ό,τι κι αν είναι να λυθεί...

εγω απο οτι εχω καταλαβει το προβλημα υπαρχει σε ΟΛΕΣ τις συσκευες, ειναι θεμα hardware και γινεται αντιληπτο σε περιοχες με χαμηλο 3g reception.....απο τα διαφορα reviews που διαβασα αυτα τα συμπερασματα εχω βγαλει

Όποιος θέλει να δουλέψει στην Apple, ας κάνει μια αίτηση,

Διαθέσιμες θέσεις:

Antenna engineers

Πηγή: Engadget

Σύνδεσμος: http://www.engadget.com/2010/06/30/apple-hiring-iphone-antenna-engineers-for-some-reason/

Κι εδώ κολλάει...Τυχαίο;;;;;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...