Radiatedsoul Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Eξηγησε μου πως γινεται να ειναι software. Ειναι σαν να μου λες οτι αν βγαλω το pc μου απο την πριζα με ενα patch θα μπορει να μενει ανοιχτο... Μιλαμε για κατασκευαστικο λαθος κατα το οποιο γινεται το χερι σου αγωγος και βραχυκυκλωνει την κεραια του gsm/3g με την κεραια του wifi. Το εξηγω καθαρα στο προιγουμενο ποστ μου' date=' το οποιο ειναι περιληψη του αρθρου που ποσταρε ο κιριλεμαν. Με ποιο απλα λογια ακομα να στο εξηγησω. Τις μπαρες που εχουν τα κινητα και δειχνουν το σημα τις ξερεις; Αυτες οι μπαρες δε δειχνουν αν εχεις σημα η οχι, αν θα πεσει η κληση η οχι , αν θα παρεις data η οχι. Καθε κινητο εχει ενα software μεσα και αντιλαμβανεται το σημα και το μετατρεπει σε μπαρες. Το iphone τυχαινει και ακουμπωντας σε συγκεκριμενο σημειο την κεραια επιρεαζει το σημα με τετοιο τροπο με τον οποιο οχι οτι χανεται το σημα, οχι οτι δε θα κανεις κλησεις, οχι οτι δε θα παιρνεις δεδομενα αλλα μονο κοροιδευεις το software και ριχνει τις μπαρες τις οθονης. Αλλαζοντας το software θα σου δειχνει το κινητο συνεχεια 5 μπαρες και θα εισαι ευτυχισμενος. Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Το εξηγω καθαρα στο προιγουμενο ποστ μου, το οποιο ειναι περιληψη του αρθρου που ποσταρε ο κιριλεμαν. Με ποιο απλα λογια ακομα να στο εξηγησω. Τις μπαρες που εχουν τα κινητα και δειχνουν το σημα τις ξερεις; Αυτες οι μπαρες δε δειχνουν αν εχεις σημα η οχι, αν θα πεσει η κληση η οχι , αν θα παρεις data η οχι. Καθε κινητο εχει ενα software μεσα και αντιλαμβανεται το σημα και το μετατρεπει σε μπαρες. Το iphone τυχαινει και ακουμπωντας σε συγκεκριμενο σημειο την κεραια επιρεαζει το σημα με τετοιο τροπο με τον οποιο οχι οτι χανεται το σημα, οχι οτι δε θα κανεις κλησεις, οχι οτι δε θα παιρνεις δεδομενα αλλα μονο κοροιδευεις το software και ριχνει τις μπαρες τις οθονης. Αλλαζοντας το software θα σου δειχνει το κινητο συνεχεια 5 μπαρες και θα εισαι ευτυχισμενος. Sent from my iPhone using Insomnia.app Το προβλημα δεν ηταν οτι δεν εκανεσ κλησεις αλλα το οτι εψαχνε για υπηρεσια και σου εριχνε την κληση... kirileman οταν τραβηξες τα βιντεο ηταν σε gsm ή σε 3g; Γιατι στο κινητο δεν ειδα ενδειξη 3g ανοιχτη και το προβλημα παρουσιαζεται οταν εισαι σε 3g δικτυο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 εμ είχατε ανοιχτό wifi για να μην φαίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Όταν πληρώνω έναν ζεστό μισθό για ένα κινητό θέλω αυτό όχι απλά να μην έχει κανένα πρόβλημα, αλλά να κάνει και τούμπες. Και η στάση της Apple είναι προσβλητική προς τον μεροκάματό μου, ας έδειχαν τουλάχιστον την τσίπα να πούνε "ψυχραιμία άφραγκα (πλέον) παιδια, το φτιάχνουμε asap είτε είναι hardware είτε είναι software". Με τέτοιο price tag τέτοιες κουβέντες θα έπρεπε να τις θεωρούμε απλά περιττές: δεν το αγοράζουμε μέχρι να φτιαχτεί στην εντέλεια και τέλος. Δεν λέτε να το καταλάβετε μερικοί. Απλή καταναλωτική συνείδηση λέγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kapodistrias Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Is the iPhone 4 having proximity sensor troubles? Ελα γουστάρω και άλλο πρόβλημα. Αλλαζοντας το software θα σου δειχνει το κινητο συνεχεια 5 μπαρες και θα εισαι ευτυχισμενος. Sent from my iPhone using Insomnia.app Αυτό είναι το θέμα είναι να πιάνει καλά το κινητό εν τέλει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Is the iPhone 4 having proximity sensor troubles? Ελα γουστάρω και άλλο πρόβλημα. Τον σένσορα μάλλον τον ρυθμισαν υπερβολικά ευαίσθητο. Φοβάμαι ότι διορθώνεται πανεύκολα... kirileman οταν τραβηξες τα βιντεο ηταν σε gsm ή σε 3g; Γιατι στο κινητο δεν ειδα ενδειξη 3g ανοιχτη και το προβλημα παρουσιαζεται οταν εισαι σε 3g δικτυο... Δε θυμάμαι καθόλου, ο ιδιοκτήτης του το είχε συνδέσει στο wifi του ξενοδοχείου. Αλλά τι ψάχνεις να βρεις; Για κάτι βραχυκυκλώματα δε μιλούσαμε εχθές, με κλειδιά και έτσι; sorry για το διπλό ποστ Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2010 από dimitris2006 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δε θυμάμαι καθόλου, ο ιδιοκτήτης του το είχε συνδέσει στο wifi του ξενοδοχείου. Αλλά τι ψάχνεις να βρεις; Για κάτι βραχυκυκλώματα δε μιλούσαμε εχθές, με κλειδιά και έτσι; sorry για το διπλό ποστ Τα οποια συμβαινουν οταν ειναι ενεργο το 3G και οχι το gsm μονο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 δεν μπορεί να χωνέψει ο euklidis με τίποτα ότι μπορεί να υπάρχει έστω και ένα iphone 4 το οποίο δεν έχει πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Τα οποια συμβαινουν οταν ειναι ενεργο το 3G και οχι το gsm μονο... Εγώ δεν είπα ότι δεν ήταν ανοιχτό το 3G. Έτσι και αλλιώς' date=' μιλούσαμε για βραχυκύκλωμα δυο κεραιών, η μια είναι του τηλεφώνου και η άλλη για wifi/gps/bt. Έχει δοκιμαστεί, πάντως, από τόσο κόσμο και σε 3G, edge, ότι θες. Μπορείς να ρωτήσεις όσους το έχουν, το έχει και μέλος του φόρουμ. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kapodistrias Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Τον σένσορα μάλλον τον ρυθμισαν υπερβολικά ευαίσθητο. Φοβάμαι ότι διορθώνεται πανεύκολα... Ναι δυστυχώς αλλά κάτι είναι κι αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Ναι δυστυχώς αλλά κάτι είναι κι αυτό... Να καεί το μπουρ...λο και έτσι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Εγώ δεν είπα ότι δεν ήταν ανοιχτό το 3G. Έτσι και αλλιώς, μιλούσαμε για βραχυκύκλωμα δυο κεραιών, η μια είναι του τηλεφώνου και η άλλη για wifi/gps/bt. Έχει δοκιμαστεί, πάντως, από τόσο κόσμο και σε 3G, edge, ότι θες. Μπορείς να ρωτήσεις όσους το έχουν, το έχει και μέλος του φόρουμ. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Το εφερε ο κολλητος μου απο λονδινο και το ειδα απο κοντα... πριν 2 ωρες ηταν παλι εδω και το βλεπαμε... το προβλημα υπαρχει στην συσκευη του τουλαχιστον... δεν χανει το σημα εντελως αλλα του πεφτει σε μια μπαρα μονο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Το εφερε ο κολλητος μου απο λονδινο και το ειδα απο κοντα... πριν 2 ωρες ηταν παλι εδω και το βλεπαμε... το προβλημα υπαρχει στην συσκευη του τουλαχιστον... δεν χανει το σημα εντελως αλλα του πεφτει σε μια μπαρα μονο... Τι να σου πω; Και γω τώρα μπορώ να κάνω ακριβώς το ίδιο στο 3GS. Γιατί δε διαβάζεις λίγο το άρθρο που έδωσα σε προηγούμενη σελίδα να δεις τι λέει για τις μπάρες, τι ακριβώς σημαίνουν και πως εξηγείται σε κάποια συσκευή να την "αγκαλιάζεις" και να παραμένουν 5 ενώ σε κάποια άλλη να πέφτει σε 1 (όπως του φίλου σου ίσως); Στην περιοχή που δοκιμάσατε το iphone 4 πως είναι το 3G σήμα; Πόσο δείχνουν άλλα κινητά (που και αυτό δεν είναι ασφαλές κριτήριο αλλά λέμε τώρα) και τι γίνεται αν βάλεις το χέρι στην περιοχή της κεραίας τους (που είναι υποχρεωτικά κάτω τώρα πια) ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 +1 στον euklidi Και εγω αυτο διαναζα σημβαινει σε 3g. Επισης στο gizmodo εκαναν galop και ειδαν οτι ενα 40% ειχαν προβλημα και ενα βρετανικο site εκανε galop σε 832 (give or take δεν θυμαμαι) ατομα με iphone και βρηκε ποσοστο 93%. Οποτε ναι σιγουρα υπαρχει προβλημα. Αλλωστε δεν θα εβγαζε ανακοινωση η apple εαν δεν υπηρχε θεμα. Σε αυτο που πρεπει να σταθειτε δεν οτι εαν παρετε iphone ενδεχεται να την πατισετε γιατι με ενα case (πραγματικα δεν ειναι ωραιο να το κρυψεις παντω) η με μια αντικατασταση η στην τελικη με ενα update( αδυνατω να το πιστεψω αλλα μακαρι) θα ειστε οκ, ειναι οτι η apple δεν πουλαει (ουτε ποτε πουλουσε) ενα αψεγαδιαστο προιον αλλα ενα προιον οπως οι αλλες εταιριες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 @kilerman Συμφωνα με το αρθρο, εαν παει στις 0 μπαρες και ψαχνει για υπηρεσια ενω παιρνεις τηλ δεν θα πεσει η γραμμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις