Προς το περιεχόμενο

iPhone 4 : Πρόβλημα με το σήμα και η περίεργη απάντηση της Apple

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η ΑΤ&Τ στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει πολύ κακές κριτικές για το σήμα και την κάλυψη του δικτύου της.

Οπότε ναι, συγκρίνεται άνετα με την Cosmote, την Vodafone GR και την Wind.

Είσαι off topic.

Τι σχέση έχει το πόσο καλή είναι μια εταιρία, με το πρόβλημα του iPhone4;

Δεν μιλάμε για μια δυο γραμμές αλλά ότι χάνει τελείως επαφή το κινητό όταν το κρατάς και ενώνονται οι δυο κεραίες, ενώ όταν το αφήνεις το σήμα επανέρχεται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 586
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Από την αρχή έγραψα πως αυτό συνέβαινε και συμβαίνει και σε άλλα κινητά καθώς και στα προηγούμενα iphones! Και πως αυτό δεν είναι λάθος που ξέφυγε από την Apple όπως πολλοί ήθελαν να το εμφανίσουν!

Για τα προηγουμενα iphones , η apple δεν εχει βγαλει ανακοινωση πως για να μην χανουν το σημα τους , απλα αγοραστε τους ενα bumper! ;)

Κοινως , τα προηγουμενα iphones δεν εχουν διαφορετικη συμπεριφορα ως προς την ληψη αναλογα με το αν φορανε bumper case ή οχι.

Στο iphone 4 , η apple παραδεχτηκε ακριβως αυτο: πως μπορει να υπαρχει διαφορετικη συμπεριφορα ως προς την ληψη αναλογα με το αν φορανε bumper case ή οχι.

Και οτι ουσιαστικα δεν εχει σχεση με το κρατημα/καλυψη της κεραιας, αλλα με την επαφη του χεριου με την κεραια, που δεν μπορει να συμβει σε αλλα κινητα ή στα προηγουμενα iphone.

Από την αρχή έγραψα πως αυτό συνέβαινε και συμβαίνει και σε άλλα κινητά καθώς και στα προηγούμενα iphones! Και πως αυτό δεν είναι λάθος που ξέφυγε από την Apple όπως πολλοί ήθελαν να το εμφανίσουν!

Απλά Ελληνικά!

Η ανακοίνωση της Apple δεν είπε πουθενά πως υπάρχει κατασκευαστικό πρόβλημα ή για βραχυκυκλώματα και άλλα σενάρια...

B)

Εγω γιατι δεν εχω δει κανενα αλλο κινητο να χανει το σημα του οταν το πιανεις; Εχεις καταλαβει τι γινεται η λες οτι να'ναι; Το προβλημα δεν ειναι οτι πιανεις την κεραια, το προβλημα ειναι στο οτι κανεις κυκλωμα μεταξυ της κεραιας του wifi και του τηλεφωνου. Κανενα αλλο κινητο δεν εχει ξεσκεπαστες τις κεραιες, και οσο και να χτυπιεσαι, κανενα αλλο κινητο δεν χανει εντελως το σημα του οταν το πιανεις εκει που ειναι η κεραια... Αλλα φυσικα οπως ειπε και ο Jobs στην παρουσιαση του iphone οι κεραιες του ειναι τιγκα στο innovation...

1. Δεν καταλαβαίνω τι είναι το ιφον.

2. Προσωπικά δεν έχω γράψει τίποτα για το engadget.com ή το φερόμενο πρόβλημα του iPhone 4.

Μάλιστα. Τελικά υπάρχει πρόβλημα με το δίκτυο της AT&T;

Και απλώς είναι 8 μηνών η ειδησιογραφία οπότε προφανώς γνωρίζεις ότι τα όποια προβλήματα έχουν λυθεί. ΟΚ. :-)

1 ) iphone=ιφον (ελληνιστή)

σαφώς και υπάρχουν προβλήματα του τύπου έπεσε μια κεραία και δεν υπάρχει σήμα

αυτό όμως δεν παγιώνει την έννοια ότι η Χ περιοχή δεν έχει σήμα.

Και η συνέντευξη του Steve Jobs στο D8 - All Things Digital, όπου αναφέρεται εκ νέου το πρόβλημα του δικτύου της AT&T; Δόθηκε την 1η Ιουνίου 2010. Είναι κι αυτή παλιά; :-)

Μάλλον εννοείς Job's Steve γιατί μόνο αυτός κάνει τέτοιες βρομοδουλειές.

• Super Moderators
Είσαι off topic.

Τι σχέση έχει το πόσο καλή είναι μια εταιρία, με το πρόβλημα του iPhone4;

[...]

Κάνε έναν κόπο να διαβάσεις το μήνυμα στο οποίο απαντώ πριν μου γράψεις ότι είμαι offtopic. ;)

1 ) iphone=ιφον (ελληνιστή)

Μάλιστα, καινούργια γλώσσα... Ελληνικά πάντως ΔΕΝ είναι. Ούτε ελληνιστί.

σαφώς και υπάρχουν προβλήματα του τύπου έπεσε μια κεραία και δεν υπάρχει σήμα

αυτό όμως δεν παγιώνει την έννοια ότι η Χ περιοχή δεν έχει σήμα.

Διάβασε σε παρακαλώ τα links που έχω παραθέσει πριν γράψεις. Είναι κρίμα να εκτίθεσαι έτσι.

Μάλλον εννοείς Job's Steve γιατί μόνο αυτός κάνει τέτοιες βρομοδουλειές.

Αυτά είναι επιχειρήματα. Και αυτή είναι και η δέουσα σοβαρότητα. :-)

• Super Moderators
Για τα προηγουμενα iphones η apple δεν εχει βγαλει ανακοινωση πως για να μην χανει το σημα τους απλα αγοραστε ενα bumper! ;)

Κοινως , τα προηγουμενα iphones δεν εχουν διαφορετικη συμπεριφορα ως προς την ληψη αναλογα με το αν φορανε bumper case ή οχι.

Στο iphone 4 , η apple παραδεχτηκε ακριβως αυτο: διαφορετικη συμπεριφορα ως προς την ληψη αναλογα με το αν φορανε bumper case ή οχι

Από τη στιγμή που το έκαναν θέμα και άρχισε να επεκτείνεται η "φήμη", έπρεπε να βγάλει μια ανακοίνωση μιας και ήταν η πρώτη μέρα της κυκλοφορίας!

Εγω γιατι δεν εχω δει κανενα αλλο κινητο να χανει το σημα του οταν το πιανεις; Εχεις καταλαβει τι γινεται η λες οτι να'ναι; Το προβλημα δεν ειναι οτι πιανεις την κεραια, το προβλημα ειναι στο οτι κανεις κυκλωμα μεταξυ της κεραιας του wifi και του τηλεφωνου. Κανενα αλλο κινητο δεν εχει ξεσκεπαστες τις κεραιες, και οσο και να χτυπιεσαι, κανενα αλλο κινητο δεν χανει εντελως το σημα του οταν το πιανεις εκει που ειναι η κεραια... Αλλα φυσικα οπως ειπε και ο Jobs στην παρουσιαση του iphone οι κεραιες του ειναι τιγκα στο innovation...

Οποιοδήποτε κινητό πιάσεις στο σημείο που είναι η κεραία χάνει ελαφρώς το σήμα! Το αν θα το χάσει εντελώς εξαρτάται από αν ήσουν σε περιοχή με οριακό σήμα και με μια γραμμή κάτω έφτανες στο ...0!

Υποθέτω πως γνωρίζεις πλήρως τις λεπτομέρειες για το πως είναι φτιαγμένες οι κεραίες του 4, τα υλικά τους, τη συνδεσμολογία κλπ και βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα ε?

:-)B)

μα όταν ο άλλος το έχει ακόμα και στο όνομά του.

Ο Steve το έχει στο DNA του να δουλεύει τον κόσμο

γιαυτό άλλωστε λέγετε και Jobs (από Job's) δηλαδή εγώ τώρα θα

πάω κόντρα στην επιστήμη της ιατρικής?

Κάνε έναν κόπο να διαβάσεις το μήνυμα στο οποίο απαντώ πριν μου γράψεις ότι είμαι offtopic. ;)

Μάλιστα, καινούργια γλώσσα... Ελληνικά πάντως ΔΕΝ είναι. Ούτε ελληνιστί.

Διάβασε σε παρακαλώ τα links που έχω παραθέσει πριν γράψεις. Είναι κρίμα να εκτίθεσαι έτσι.

Το αν η καθε εταιρια εχει καλο η κακο σημα δεν εχει να κανει. Εκτος αν επεφτε η κεραια σε ολα τα κινητα που παρουσιασαν το προβλημα την ωρα που το αγγιζαν στο επιμαχο σημειο. Το ιδιο παρατηρησε ο κολλητος μου και με την orange στο Λονδινο. Μια βολτα στο youtube θα σας δειξει πανω απο 200 βιντεο απο διαφορετικους χρηστες που εχουν το εν λογω προβλημα.

Υ.Γ. Το να κρινεις το αν ο αλλος μιλαει καλα ελληνικα ή οχι δημοσια, ειναι το λιγοτερο αγενεια και προσωπικη επιθεση... Με την λογικη σου το "links" που γραφεις εσυ δεν ειναι ελληνικη λεξη, επρεπε να γραψεις συνδεσμοι...

Οποιοδήποτε κινητό πιάσεις στο σημείο που είναι η κεραία χάνει ελαφρώς το σήμα! Το αν θα το χάσει εντελώς εξαρτάται από αν ήσουν σε περιοχή με οριακό σήμα και με μια γραμμή κάτω έφτανες στο ...0!

Υποθέτω πως γνωρίζεις πλήρως τις λεπτομέρειες για το πως είναι φτιαγμένες οι κεραίες του 4, τα υλικά τους, τη συνδεσμολογία κλπ και βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα ε?

:-)B)

Κανενα κινητο δεν χανει σημα οταν το πιασεις στην κεραια γιατι τα υπολοιπα κινητα δεν την εχουν ακαλυπτη. Στα εκατονταδες βιντεο στο ιντερνετ δεν μιλαμε για μια γραμμη πτωση στο σημα αλλα για ολικη πτωση και αποσυνδεση απο το δικτυο. Απο προχτες εχω δοκιμασει πανω απο 10 κινητα για να δω τι γινεται με το σημα. Σε κανενα δεν επεσε ουτε γραμμη. Το μονο που εχασε μια γραμμη ηταν το nexus one αλλα εκει ηταν οντως σε περιοχη του πειραια με προβληματα στην ληψη και σε υπογειο...

• Super Moderators
Μια βολτα στο youtube θα σας δειξει πανω απο 200 βιντεο απο διαφορετικους χρηστες που εχουν το εν λογω προβλημα.

200 στα 1.700.000 δεν είναι καν στα όρια των ελλατωματικών συσκευών που ούτως ή άλλως βγαίνουν από το εργοστάσιο! :-)

200 στα 1.700.000 δεν είναι καν στα όρια των ελλατωματικών συσκευών που ούτως ή άλλως βγαίνουν από το εργοστάσιο! :-)

1700000

δεν είναι οι συσκευές που έχουν οι κάτοχοι τους, αλλά όσες έχουν

σταλεί στα καταστήματα.

• Super Moderators
Κανενα κινητο δεν χανει σημα οταν το πιασεις στην κεραια γιατι τα υπολοιπα κινητα δεν την εχουν ακαλυπτη. Στα εκατονταδες βιντεο στο ιντερνετ δεν μιλαμε για μια γραμμη πτωση στο σημα αλλα για ολικη πτωση και αποσυνδεση απο το δικτυο. Απο προχτες εχω δοκιμασει πανω απο 10 κινητα για να δω τι γινεται με το σημα. Σε κανενα δεν επεσε ουτε γραμμη. Το μονο που εχασε μια γραμμη ηταν το nexus one αλλα εκει ηταν οντως σε περιοχη του πειραια με προβληματα στην ληψη και σε υπογειο...

Σε μένα πάλι το κάνει το Nexus, το Milestone, το 3Gs, το 6600i, το Bberry 9000, το Bberry 9700 και το Ν87! Sorry αλλά δεν έχω άλλα να το δοκιμάσω!

:-)

• Super Moderators
Το αν η καθε εταιρια εχει καλο η κακο σημα δεν εχει να κανει. Εκτος αν επεφτε η κεραια σε ολα τα κινητα που παρουσιασαν το προβλημα την ωρα που το αγγιζαν στο επιμαχο σημειο. Το ιδιο παρατηρησε ο κολλητος μου και με την orange στο Λονδινο. Μια βολτα στο youtube θα σας δειξει πανω απο 200 βιντεο απο διαφορετικους χρηστες που εχουν το εν λογω προβλημα.

Προφανώς απαντάς σε κάτι που δεν έχω γράψει. Προσωπικά αναφέρθηκα μόνο στο δήθεν καλό σήμα της AT&T. Το οποίο έχει γίνει σχεδόν ανέκδοτο στις ΗΠΑ. Δεν προσπάθησα να δικαιολογήσω το φερόμενο πρόβλημα ως θέμα της ΑΤ&Τ.

Υ.Γ. Το να κρινεις το αν ο αλλος μιλαει καλα ελληνικα ή οχι δημοσια, ειναι το λιγοτερο αγενεια και προσωπικη επιθεση... Με την λογικη σου το "links" που γραφεις εσυ δεν ειναι ελληνικη λεξη, επρεπε να γραψεις συνδεσμοι...

Μην βιάζεσαι να μου επιτεθείς, δεν έκανα κριτική σε κανέναν. Ως γνωστό, από τους κανόνες του forum, η μόνη αποδεκτή γλώσσα στο forum είναι τα ελληνικά, οι δε αγγλικοί όροι (link, server κλπ) γράφονται με λατινικούς και όχι με ελληνικούς χαρακτήρες. Δεν γράφουμε σερβερ γράφουμε server. Δεν γράφουμε γουίντοζ, γράφουμε Windows κ.ο.κ.

Αν έχεις την καλοσύνη, διάβασε πρώτα τους κανόνες του forum και μετά κάνε παρατηρήσεις. ;)

• Super Moderators

το "links" δεν ξεσκίζει την αναζήτηση όπως το "ιφον"... :-(

για αυτό όπως απαγορεύονται τα greeklish πρέπει να απαγορεύονται και τα engreek...

• Super Moderators
1700000

δεν είναι οι συσκευές που έχουν οι κάτοχοι τους, αλλά όσες έχουν

σταλεί στα καταστήματα.

Πάρ'το όπως θες και πάλι πόσοι υπολογίζεις πως το έχουν στα χέρια τους???

:-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...