Praetorianos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Η apple δεν είπε, ναι είναι πρόβλημα, αλλά να το κρατάμε αλλιώς Οκ προσωπικά αυτό το βρίσκω κάπως αστείο, όπως αστείο θα έβρισκα κι αν μου έλεγε μια εταιρία αυτοκινήτων "το αυτοκίνητο δεν έχει πρόβλημα αλλά μην πατάς πολύ το γκάζι γιατί κολλάει καμιά φορά, θα το διορθώσουμε σε επόμενη έκδοση, δεν εμφανίζεται σε όλα τα μοντέλα" κτλ. Όπως αστείο θα έβρισκα σε ένα ασύρματο ποντίκι να μου έλεγα μια εταιρία "δεν έχει πρόβλημα αλλά μην χουφτώνεις τα πλαϊνά γιατί χάνει επαφή". Anyway γούστα είναι αυτά, δεν θέλω να γκρινιάζω, ειλικρινά καλές αγορές και καλορίζικο σε όποιον το αγοράσει. Να γράψει εντυπώσεις να διαβάσουμε και κάτι alternative
pappous_soulis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Τώρα αν το σύμπτωμα θα "μασκαρευτεί" ή θα λυθεί με software update, αυτό είναι άλλο καπέλο και δεν επηρεάζει την αιτία του προβλήματος. Θα βγάλουν update και είτε έχεις σήμα είτε δεν έχεις θα δείχνει τουλάχιστον 2 μπάρες για να νομίζεις πως ο άλλος έχει το πρόβλημα.
kapodistrias Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Και αν έχουν και οι 2 iphone τι γίνεται; Αυτό δεν είναι λύση με ένα print ας πούμε σου βγάζω μεγαλύτερο σήμα. Αυτή η λύση είναι πολύ γρήγορη. Και θα βγει αύριο....?
firewalker Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Το μεταλλικό περίβλημα που έχει ενώνεται με την έξοδο του rf module; Σωστά κατάλαβα; Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα σε συσκευή που λειτουργεί σε τέτοιες συχνότητες.
Nomedor Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Άμα το χουφτώσεις από κάτω μια χαρά θα δείς το σήμα να πέφτει 1-2 γραμμές! Εκτός και αν έχεις την κεραία της κινητής δίπλα σου! Έχεις δίκιο δεν το είχα προσέξει, άμα το χουφτώσω καλά να εφάπτεται όλη η παλάμη πέφτει μια γραμμή το σήμα. Έτσι δεν είχε τύχει να το πιάσω ποτέ και δεν το είχα παρατηρήσει
N0sferatus Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Εεε η apple έτρεξε να το καλύψει όπως όπως απτην αρχή με τα iPhone bumpers...χαχαα και μ χαν φανεί πολύ γύφτος για προϊόν apple χαχα τώρα εξηγείται.. Αλλά κακώς που βγάζει στην αγορα ένα μοντέλο χωρίς να το ελέγξει πλήρως....ειδικά όταν δεν είναι άψογο στο όνομα του i PHONE...(άσχετα που λίγοι το παίρνουν γιαυτο :Ρ)
kirileman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Για δείτε και το βίντεο του iPhonehellas. http://www.iphonehellas.gr/18815/iphone-4-review-signal-tests/ Το παραμικρό πρόβλημα! Τυχαίο; Άντε και του χρόνου.
kgkatzi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Για δείτε και το βίντεο του iPhonehellas.http://www.iphonehellas.gr/18815/iphone-4-review-signal-tests/ Το παραμικρό πρόβλημα! Τυχαίο; Άντε και του χρόνου. Καλά αγόρασε το εσύ και να σου τύχει προβληματικό και μετά θα δούμε αν θα έχεις όρεξη για αστεία
Heatspreader Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Για δείτε και το βίντεο του iPhonehellas.http://www.iphonehellas.gr/18815/iphone-4-review-signal-tests/ Το παραμικρό πρόβλημα! Τυχαίο; Άντε και του χρόνου. Οπότε η Apple γιατί λέει ότι υπάρχει πρόβλημα?
parasaser Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Για δείτε και το βίντεο του iPhonehellas.http://www.iphonehellas.gr/18815/iphone-4-review-signal-tests/ Το παραμικρό πρόβλημα! Τυχαίο; Άντε και του χρόνου. θα δόσεις 700 ευρώ? για την ακρίβεια αν πάρεις το 32gb το ποσό ανεβαίνει. όλο μαζί ρίσκο. τυχαίο? σαφώς και όχι. και αν σου κάτσει παίξε και στον οπαπ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Έχεις δίκιο δεν το είχα προσέξει, άμα το χουφτώσω καλά να εφάπτεται όλη η παλάμη πέφτει μια γραμμή το σήμα. Έτσι δεν είχε τύχει να το πιάσω ποτέ και δεν το είχα παρατηρήσει Πάντως είναι φυσιολογική συμπεριφορά αν σκευτείς πως εκεί είναι η κεραία! Το ότι πέφτει μια γραμμή δεν σημαίνει πως θα χάσεις και την κλήση, εκτός και αν είσαι ήδη σε περιοχή με σήμα μιας γραμμής.
Heatspreader Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Με iphone 2G, με όσα κινητά έχω αλλάξει, ποτέ με το σήμα όπως και να το κρατούσα δεν είχα πρόβλημα. Στο 4G, το πρόβλημα είναι ότι όταν πας να το κρατήσεις φυσικά το κινητό χάνει το σήμα. Και πάλι όμως από ψυχολογικής άποψης και έτσι να μην ήταν και το πρόβλημα να υπήρχε μόνο αν έκανες κάποιον περίεργο συνδυασμό με τα χέρια σου, κρατώντας το κινητό, σε χαλάει. Πόσο μάλλον κάτι τέτοιο.
kirileman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Καλά αγόρασε το εσύ και να σου τύχει προβληματικό και μετά θα δούμε αν θα έχεις όρεξη για αστεία Μόνο που από προχθές δε μιλούσαμε για μεμονωμένες προβληματικές περιπτώσεις αλλά βιαστήκαμε να τους κράξουμε για κακό σχεδιασμό, για το φιάσκο του αιώνα, να βγάλουμε ανεκδοτάκια κλπ. Και όταν έβγαινε και έλεγε κάποιος, "τα χω ξαναδεί αυτά, δε θα βιαστώ να βγάλω συμπεράσματα" τον λέγαμε γραφικό και φανμπόυ. Τώρα αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο και νομίζω ότι στους μεν κατόχους του iPhone θα μείνει μια υπέροχη συσκευή, στους δε άσπονδους φίλους της εταιρείας, η εμπάθεια και τα ανέκδοτα.
kgkatzi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μόνο που από προχθές δε μιλούσαμε για μεμονωμένες προβληματικές περιπτώσεις αλλά βιαστήκαμε να τους κράξουμε για κακό σχεδιασμό' date=' για το φιάσκο του αιώνα, να βγάλουμε ανεκδοτάκια κλπ. Και όταν έβγαινε και έλεγε κάποιος, "τα χω ξαναδεί αυτά, δε θα βιαστώ να βγάλω συμπεράσματα" τον λέγαμε γραφικό και φανμπόυ. Τώρα αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο και νομίζω ότι στους μεν κατόχους του iPhone θα μείνει μια υπέροχη συσκευή, στους δε άσπονδους φίλους της εταιρείας, η εμπάθεια και τα ανέκδοτα.[/quote'] Για την ακρίβεια συγκεκρίμενος γραφικός και funboy μόλις έσκασαν οι πρώτες περιπτώσεις μόνο το πέος του δεν έκοβε ότι ήταν όλα ψεματα και λόγια του σατανά 666 κτλ...και όπως κι εσύ παραθέτεις 10 περιπτώσεις που όλα είναι καλά έτσι κι εγώ μπορώ να σου βρω άλλες τόσες με πρόβλημα. Το ζήτημα είναι ότι το πρόβλημα προφανώς δεν είναι γενικευμένο αλλά σίγουρα είναι υπαρκτο και αυτό εμένα που θα δώσω σε λίγο καιρό 1 μισθό για να το αγοράσω θα με τσούξει γερά αν θα έχει πρόβλημα και θα πρέπει να ξανααντιμετωπίσω το εδώ προβληματικό service. Btw με τα ανέκδοτα και τις εικόνες κι εγώ γελάω, διότι αλοίμονο αν σταματήσω να γελάω. Τότε θα έχω καταντήσει κι εγώ γραφικός και funboy....
euklidis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Το προβλημα ισχυει και παρα-ισχυει. Το επιβεβαιωσε ο κολλητος μου στο Λονδινο που το εχει ηδη 2 μερες... Ανεκδοτο ηταν η απαντηση την apple...
Προτεινόμενες αναρτήσεις