Προς το περιεχόμενο

iPhone 4 : Πρόβλημα με το σήμα και η περίεργη απάντηση της Apple

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 586
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ανακοίνωσαν το iOS 4.0.1 προκειμένου να λύσουν το θέμα με το σήμα...κατα πόσο είναι εφικτό θα το δούμε!

Εσείς τώρα γιατί βγάζετε χολή...!!!

Θα το τσεκαρουν αυτοί που έχουν το iphone 4, τι φοβάστε μην πούνε ψέματα!!!

Δεν την παλεύουν μερικοί!!!

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Iphone 4 owned by a house key: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=zvH-i7rKPJc[/ame] :o

Οντως κουλο προβλημα. Το προβλημα οφειλεται περισσοτερο στο οτι οι δυο κεραιες βραχυκυκλώνουν μεταξυ τους, παρα απο το αγγιγμα απο αγωγιμο υλικο.

Τωρα πως θα φτιαξουν κατι τετοιο μεσω software, μονο αυτοι στην apple ξερουν... Ωπα το βρηκα: Να βαλουν μεσα στο τηλεφωνο ενα χαρτη με τις περιοχες οπου εχει καλυψη η AT&T, και αμα το σημα πεσει σε περιοχη οπου επρεπε να υπαρχει καλυψη, θα βγαζει προειδοποιητικο μυνημα "you are holding me wrong, you @#!#$*% "

Παντως, οσο παει, το iphone ολο και περισσοτερο μοιαζει με προϊον της Sirius Cybernetics Corporation, παρα της Apple. Πρωτα προβλημα με υπερθερμανση (οσοι δεν εχετε δει το error message χανετε), μετα με την οθόνη και τωρα με την κεραια. Κλασσικο παραδειγμα εταιριας που πηραν τα μυαλα της αερα, και αρχισε να βγαζει προϊόντα με untested τεχνολογιες στην αγορα. Το περασε η Microsoft, το περασε η Google, αντε περαστικα και στην Apple...

Ανακοίνωσαν το iOS 4.0.1 προκειμένου να λύσουν το θέμα με το σήμα...κατα πόσο είναι εφικτό θα το δούμε!

Εσείς τώρα γιατί βγάζετε χολή...!!!

Θα το τσεκαρουν αυτοί που έχουν το iphone 4, τι φοβάστε μην πούνε ψέματα!!!

Δεν την παλεύουν μερικοί!!!

Τόσο καιρό μας έχουν πρήξει με το iPhone! Ας τα ακούσουν λοιπόν τώρα!

Τα παιδιά την πλάκα τους κάνουν, και καλά κάνουν.

Η Apple με αυτά που λέει προκαλεί αυτά τα σχόλια.

Και χαλάρωσε λίγο... πολύ προσωπικά το πήρες μου φαίνεται!;)

Σε ένα μήνα κανείς δεν θα το θυμάται και θα ακούμε πάλι χίλια-δυο κουφά που κάνει το μαματο iPhone...

Sent from my kitchen using iBlender

Το ότι το πρόβλημα, το "έφτιαξαν" επίτηδες για να διαφημίσουν το προϊόν, μπορώ να πω ότι μου πέρασε από το μυαλό. :P

Ακραίο...

Το σίγουρα όμως είναι, ότι ακόμα και το κορυφαίο μοντέλο οποιασδήποτε άλλης εταιρίας να είχε το διπλάσιο πρόβλημα από αυτό που έχει το iPhone, κανείς δεν θα ασχολούνταν ή και να γινόταν δεν θα ξεπέρναγε τις δύο σελίδες το Topic.

Ε, στανταρντ. Ετσι γινεται και με MS και με apple...

Αυτή τη στιγμή αναπαράγω το "πρόβλημα" για πλάκα... στο 3GS! Παραλία, σήμα καμπάνα και 3G, με το γνωστό γκριπ χάνονται και οι 5 γραμμές. Επίσης, σκεφτείτε ποιός το έβγαλε στη φόρα. Τυχαίο; Δε νομίζω!

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Αυτή τη στιγμή αναπαράγω το "πρόβλημα" για πλάκα... στο 3GS! Παραλία, σήμα καμπάνα και 3G, με το γνωστό γκριπ χάνονται και οι 5 γραμμές. Επίσης, σκεφτείτε ποιός το έβγαλε στη φόρα. Τυχαίο; Δε νομίζω!

ποιος το έβγαλε στην φόρα?

Θα εννοεί το Gizmodo

που παίχτηκε αυτή η φάση με το χαμένο

κινητό,και ΔΕΝ πήρε πρόσκληση στο WWDC 2010

από την apple για την παρουσίαση του iphone 4.

Ρε παιδιά η APPLE βγήκε και είπε ότι όσοι αντιμετωπίζουν το ΠΡΟΒΛΗΜΑ αυτό, να πιάσουν το κινητό τους διαφορετικά. Μάλιστα φιλοξενείται άρθρο στο forum που λέει ότι θα βγάλει update για να διορθώσει αυτό το πρόβλημα.

Και κάθεστε και βαυκαλίζεστε τώρα με το ποιος το έβγαλε στη φόρα, γιατί το έβγαλε, οι μηχανικοί της δεν κάνουν λάθος, όλα συνωμοσίες είναι, λίγοι μόνο το αντιμετωπίζουν.

Δηλαδή για όνομα, η ΕΤΑΙΡΙΑ παραδέχτηκε ότι υπάρχει πρόβλημα(μικρό/μεγάλο δεν ξέρουμε) και τσακώνεστε μεταξύ σας αν όντως υπάρχει πραγματικά ή όχι? Ντάξει στην αρχή έχει πλάκα το όλο σκηνικό να ανταλλάξουμε κανα καλαμπούρι μεταξύ μας, αλλά δείξτε κι εσείς λίγο έλεος.

Ο Alexzzz μόνο αν θυμάμαι καλά βγήκε και είπε, το κινητό έχει πρόβλημα, σκασίλα μου θα το πάρω. Ούτε όχι δεν έχει, ούτε συνωμοσία, ούτε λάθος κάνετε, ούτε τίποτα. Δύσκολο?

Δεν ξεκινάω flame, απλά αναφέρω αυτά που βλέπω, έτσι κι αλλιώς ούτε πλάκα δεν έχει πλέον.

Ρε παιδιά η APPLE βγήκε και είπε ότι όσοι αντιμετωπίζουν το ΠΡΟΒΛΗΜΑ αυτό' date=' να πιάσουν το κινητό τους διαφορετικά. Μάλιστα φιλοξενείται άρθρο στο forum που λέει ότι θα βγάλει update για να διορθώσει αυτό το πρόβλημα.

Και κάθεστε και βαυκαλίζεστε τώρα με το ποιος το έβγαλε στη φόρα, γιατί το έβγαλε, οι μηχανικοί της δεν κάνουν λάθος, όλα συνωμοσίες είναι, λίγοι μόνο το αντιμετωπίζουν.

Δηλαδή για όνομα, η ΕΤΑΙΡΙΑ παραδέχτηκε ότι υπάρχει πρόβλημα(μικρό/μεγάλο δεν ξέρουμε) και τσακώνεστε μεταξύ σας αν όντως υπάρχει πραγματικά ή όχι? Ντάξει στην αρχή έχει πλάκα το όλο σκηνικό να ανταλλάξουμε κανα καλαμπούρι μεταξύ μας, αλλά δείξτε κι εσείς λίγο έλεος.

Ο Alexzzz μόνο αν θυμάμαι καλά βγήκε και είπε, το κινητό έχει πρόβλημα, σκασίλα μου θα το πάρω. Ούτε όχι δεν έχει, ούτε συνωμοσία, ούτε λάθος κάνετε, ούτε τίποτα. Δύσκολο?

This is a spoiling text, please visit the website to see it![/quote']

Η apple δεν είπε, ναι είναι πρόβλημα, αλλά να το κρατάμε αλλιώς και ότι όλα τα κινητά αντιδρούν το ίδιο αν τους καλύψεις την κεραία. Την ακριβή φύση του "προβλήματος" δεν τη γνωρίζουμε, φημολογείται ότι έχει να κάνει με τη baseband του ios 4 (τον τρόπο που επιλέγει κεραία, κάτι τέτοιο) και ότι θα διορθωθεί με αναβάθμιση. Τέλος, μη ξεχνάμε ότι παρά πολλοί χρήστες του iPhone 4 δε μπορούν να το αναπαράγουν ενώ αντίθετα είδαμε να συμβαίνει από το 3G μέχρι το νέξους και το hd2. Και δεν τσακωνόμαστε, εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο.

Δεν ξέρω αν ήταν στα πρώτα nexus μόνο αλλά στο δικό μου όπως και να το πιάσω δεν χάνει σήμα. Μάλλον θα ήταν στην αρχή ή σε προβληματικα μοντέλα.

• Super Moderators
Δεν ξέρω αν ήταν στα πρώτα nexus μόνο αλλά στο δικό μου όπως και να το πιάσω δεν χάνει σήμα. Μάλλον θα ήταν στην αρχή ή σε προβληματικα μοντέλα.

Άμα το χουφτώσεις από κάτω μια χαρά θα δείς το σήμα να πέφτει 1-2 γραμμές! Εκτός και αν έχεις την κεραία της κινητής δίπλα σου!

B)

Άμα το χουφτώσεις από κάτω μια χαρά θα δείς το σήμα να πέφτει 1-2 γραμμές! Εκτός και αν έχεις την κεραία της κινητής δίπλα σου!

B)

Δε μπορούσαν και αυτά τα αστέρια οι μηχανικοί της Apple να βάλουν την ένωση των 2 κεραιών στο κάτω μέρος του τηλεφώνου που σπάνια το πιάνει κανείς να μην αναλωνόμαστε κι εμείς με αυτό το θέμα τόσες μέρες...Τι να κάνουμε όλα ανεξαιρέτως τα Iphone είχαν/έχουν(και φαντάζομαι θα έχουν) αδύναμο/προβληματικό σήμα και είναι γνωστό στους ιδιοκτήτες τους. Άπλα θυσιάζουμε λίγο σήμα για να κερδίσουμε πολύ περισσότερη ευχρηστία...Αν κάποιος θέλει καλύτερο σήμα σίγουρα θα βρει ένα κινητό κάποιας άλλης εταιρίας να τον καλύπτει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...