Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγω παντως ανοιχτο το εχω.

Και επισης οποιος γνωριζω που εχει data plan , το εχει ανοιχτο. Το θεωρω τελειως αφελες να το εχεις κλειστο: για λιγο παραπανω μπαταρια, χανεις σε ποιοτητα κλησης, ενω εχεις τραγικες ταχυτητες στο internet που ακομα και για να ελεγξχεις τα εμαιλ σου, πρεπει να μπαινοβγαινεις στα settings.

Ε όχι και λίγο παραπάνω μπαταρία, ρουφάει αβέρτα το 3G, ο μόνος λόγος που το έχω κλειστό τόσα χρόνια είναι για την διάρκεια της μπαταρίας.

• Απαντ. 586
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Με GPRS δεν μπορείς να πάρεις τα mail σου; Γιατί εγώ μια χαρά παίρνω και στέλνω τόσο καιρό.

Σιγα μην ξεκινησω να τα περνω και με wap. O χρονος μας καποιες στιγμες ειναι πολυτιμος, οταν ο αλλος μου εχει 2mb attachment στο mail προτιμας να το κατεβαζεις με 56Kbps ή με 3,5 Mbps; Μην το παραξηλωνουμε κι ολας. Δεν εχει ραδιοφωνο, τι να το κανουμε το ραδιοφωνο, δεν παιζει καλα το 3g, τι να το κανουμε το 3g, δεν εχει αναφορες μυνηματων, τι να τις κανουμε και τις αναφορες.... Στο τελος τι μενει; Μιλαμε για 700+ ευρω συσκευη. Με gprs εμπαινα το 2002 με το 7650 μου, αν ηταν να μπαινω ακομα με gprs θα κρατουσα εκεινο...

Δημοσ.
Σιγα μην ξεκινησω να τα περνω και με wap. O χρονος μας καποιες στιγμες ειναι πολυτιμος, οταν ο αλλος μου εχει 2mb attachment στο mail προτιμας να το κατεβαζεις με 56Kbps ή με 3,5 Mbps; Μην το παραξηλωνουμε κι ολας. Δεν εχει ραδιοφωνο, τι να το κανουμε το ραδιοφωνο, δεν παιζει καλα το 3g, τι να το κανουμε το 3g, δεν εχει αναφορες μυνηματων, τι να τις κανουμε και τις αναφορες.... Στο τελος τι μενει; Μιλαμε για 700+ ευρω συσκευη. Με gprs εμπαινα το 2002 με το 7650 μου, αν ηταν να μπαινω ακομα με gprs θα κρατουσα εκεινο...

Ε άμα παίρνεις συνέχεια mails με πολλά mb τότε οκ χρειάζεσαι 3G. :-) Είσαι υποψήφιος αγοραστής για το iPhone 4;

Δημοσ.

Όχι ρε παιδιά, κλειστό το 3G. Σε ταχύτητα τουλάχιστον η διαφορά είναι τεράστια (μπορώ να θέσω ως παράδειγμα την εφαρμογή της εφημερίδας "Τα Νέα". Όποτε μπαίνω χωρίς 3G, συνήθως δεν μπαίνω :-)

Η μπαταρία του iPhone, πάντως, είναι ένα θέμα κι αυτή....

Υ.Γ. Απάντησα, σε μήνυμα, που διαγράφηκε και διαγράφηκε και το δικό μου. Και πολύ καλά έγινε :-) Απλά καμιά φορά εξανίστασαι!!

Δημοσ.
Το ανοίγω όταν πρέπει, το κλείνω τις υπόλοιπες ώρες. Βλέπεις, θέλω το τηλέφωνό μου να βγάζει όλη την ημέρα. Με το iPhone 4, θα είναι εφικτό. Τα android πόσες ώρες βγάζουν, αλήθεια, για να μπορούν οι χρήστες του να πουλάνε μούρη επειδή ανοίγουν τις σελίδες 1 sec γρηγορότερα; Είναι μαλάκες στην apple που υποχρόνισαν τον A4, έτσι;

edit: Δεν χρειάζεσαι να μπαινοβγαίνεις στα settings, ενα κουμπάκι στο sbsettings μου ήταν τόσο καιρό και έχω data plan.

Οχι δεν ειναι μ@λ@κ3$ απλα στο iphone 4gs θα σου δωσουν τον κανονικο Α4 και θα στο πουλησουν σαν Innovation. Τι παει να πει το ανοιγεις οταν πρεπει; Εγω θελω push emails να μου ερχονται την στιγμη που μου τα στελνουν. Δεν τα βλεπεις εσυ οταν σου καπνισει, αλλα πρεπει να απαντας οσο το δυνατον γρηγοροτερα, αν θες να λεγεσαι σοβαρος επαγγελματιας.

Δημοσ.
Ε άμα παίρνεις συνέχεια mails με πολλά mb τότε οκ χρειάζεσαι 3G. :-) Είσαι υποψήφιος αγοραστής για το iPhone 4;

Πριν ανακοινωσει η HTC κινητα με 2πυρηνους μεχρι το τελος της χρονιας ηταν μια απο τις επιλογες μου, ευτυχως ο ανταγωνισμος εβγαλε ισασξια η καλυτερα μοντελα, και με τα τελευταια νεα, δεν το βλεπω να πηγαινω προς apple. Tα smartphone γνωριζεις σε ποια αγορα απευθυνονται κανονικα;

Δημοσ.
Ε άμα παίρνεις συνέχεια mails με πολλά mb τότε οκ χρειάζεσαι 3G. :-)

Μιισό! Έχω την αίσθηση ότι ο πρωταρχικός ρόλος του κινητού δεν είναι κατεβάζεις μεγάλη συνημμένα αλλά να βλέπεις/διαβάζεις τα νέα σου email (να απαντάς εν συντομία, αν θες) και μετά να τα ανοίγεις στο pc. Ο μοναδικός λόγος που μπορεί να θέλει κανείς συνεχές και σταθερό 3g είναι αν η δουλειά του επιβάλει να βρίσκεται στο δρόμο μακριά από υπολογιστή.

Δημοσ.
Ε όχι και λίγο παραπάνω μπαταρία, ρουφάει αβέρτα το 3G, ο μόνος λόγος που το έχω κλειστό τόσα χρόνια είναι για την διάρκεια της μπαταρίας.

Παντως σε εμενα που κανω χρηση ιντερνετ σχετικα συχνα(εστω και λιγα mails, maps, καμμια εφαρμογη που θελει net) μου ερχεται σχεδον πανω-κατω το ιδιο, γιατι αν το ειχα κλειστο το 3g ακομα και σε αυτες τις απλες περθπτωσεςι , τοτε με το 2g θα ηθελαν εναν αιωνα και θα καταναλωνε παραπανω μπαταρια μεχρι να φορτωσουν.

Οποτε ισοσταθμιζεται η μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας που εχει το 2g σε idle.

Αλλα σε ολα αυτα να προσθεσω οτι προτιμω να εχω λιγο μικορτερη διαρκεια μπαταριας, απο την στιγμη που απολαμβανω καλυτερο call quality σε 3g.

Αλλωστε με εναν φορτιστη αυτοκινητου, πολυ δυσκολα μενω απο μπαταρια.

Δημοσ.
Οχι δεν ειναι μ@λ@κ3$ απλα στο iphone 4gs θα σου δωσουν τον κανονικο Α4 και θα στο πουλησουν σαν Innovation. Τι παει να πει το ανοιγεις οταν πρεπει; Εγω θελω push emails να μου ερχονται την στιγμη που μου τα στελνουν. Δεν τα βλεπεις εσυ οταν σου καπνισει, αλλα πρεπει να απαντας οσο το δυνατον γρηγοροτερα, αν θες να λεγεσαι σοβαρος επαγγελματιας.

Ο καθένας τα ζυγίζει όπως τον βολεύει, άλλος θέλει να έχει μπαταριά και ανοίγει το 3g όταν θέλει, και άλλος θέλει να το έχει ανοιχτό γιατί ο χρόνος παίζει ρόλο γιαυτόν και θέλει να κάνει την δουλειά του πιο γρήγορα. Απλά πράγματα.

Δημοσ.
Ο καθένας τα ζυγίζει όπως τον βολεύει, άλλος θέλει να έχει μπαταριά και ανοίγει το 3g όταν θέλει, και άλλος θέλει να το έχει ανοιχτό γιατί ο χρόνος παίζει ρόλο γιαυτόν και θέλει να κάνει την δουλειά του πιο γρήγορα. Απλά πράγματα.

Για αυτό πρέπει να κράξουμε την Apple εν προκειμένω...

Γιατί στη δεύτερη περίπτωση, αυτού που θέλει να κάνει τις δουλειές γρήγορα, τα ψιλοχοντροσκ@τωσε...:-)

Δημοσ.
Μιισό! Έχω την αίσθηση ότι ο πρωταρχικός ρόλος του κινητού δεν είναι κατεβάζεις μεγάλη συνημμένα αλλά να βλέπεις/διαβάζεις τα νέα σου email (να απαντάς εν συντομία, αν θες) και μετά να τα ανοίγεις στο pc. Ο μοναδικός λόγος που μπορεί να θέλει κανείς συνεχές και σταθερό 3g είναι αν η δουλειά του επιβάλει να βρίσκεται στο δρόμο μακριά από υπολογιστή.

Ηταν για απλα mail πριν γινουν τα κινητα πιο δυνατα απο τα netbooks. Τωρα μια χαρα απαντας και απο το κινητο, και μια χαρα ανοιγεις pdf και .doc σε ολα τα τελευταια smartphones. Πλεον η τεχνολογια σου επιτρεπει να το κανεις αυτο, στις περισσοτερες περιπτωσεις τουλαχιστον.

Δημοσ.

1) Το gprs αρκεί για να σου έρθει η ειδοποίηση του νέου email, το γνωρίζεις αυτό, έτσι;

2) Υπάρχουν δυο τάσεις αυτή τη στιγμή. Η τάση για μεγαλύτερες επιδόσεις και η τάση για μεγαλύτερη αυτονομία. Οι αυτονομία των σύγχρονων smartphones είναι τραγική, η apple έκανε την επιλογή της. Το iPhone 4 διαφωνείς ότι αυτή τη στιγμή αποτελεί τη χρυσή τομή ταχύτητας-αυτονομίας; Μιλάμε για σχεδόν διπλάσια αυτονομία από nexus.

Δημοσ.

Πάντως, πιστεύω, ότι η APPLE πρέπει να κάνει τα εξής απλά:

1) Ανάκληση των προβληματικών συσκευών (άμεσα) και αντικατάστασή τους.

2) Διόρθωση του προβλήματος για τις επόμενες παρτίδες

Να εισαι σιγουρος οτι το προβλημα θα το εχει διορθωσει στις επομενες παρτιδες, αλλωστε ειναι αρκετα απλο.

Αλλα να εισαι και παλι σχεδον σιγουρος οτι δεν θα κανει ανακληση των αποδεδειγμενα προβληματικων συσκευων.

Ετσι θα συνεχισει να αρνειται οτι υπηρχε ποτε προβλημα(παρολο που εμμεσως το παραδεχθηκε και οι επομενες συσκευες δεν θα το παρουσιαζουν) και τα διαφορα fanboys θα συνεχιζουν να λενε τα δικα τους.

Δημοσ.
Για αυτό πρέπει να κράξουμε την Apple εν προκειμένω...

Γιατί στη δεύτερη περίπτωση, αυτού που θέλει να κάνει τις δουλειές γρήγορα, τα ψιλοχοντροσκ@τωσε...:-)

Εννοείται ότι θα συμφωνήσω. :-)

Να εισαι σιγουρος οτι το προβλημα θα το εχει διορθωσει στις επομενες παρτιδες, αλλωστε ειανι αρκετα απλο.

Αλλα να εισαι και παλι σχεδον σιγουρος οτι δεν θα κανει ανακληση των αποδεδειγμενα προβληματικων συσκευων.

Ετσι θα συνεχισει να αρνειται οτι υπηρχε ποτε προβλημα(παρολο που εμμεσως το παραδεχθηκε και οι επομενες συσκευες δεν θα το παρουσιαζουν) και τα διαφορα fanboys θα συνεχιζουν να λενε τα δικα τους.

Ας περιμένουμε την απάντηση της Apple, μην προτρέχουμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...