Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω 3GS και Nexus. Δεν έχω κανένα προβλημα σήματος στο nexus (στο iPhone έχω 3.1.3 οπότε δεν έχω προβλημα έτσι κι αλλιώς). Απ ότι κατάλαβα, οι φήμες που κυκλοφόρησαν για το jailbreak της 4, βάλανε σε πονοκέφαλο την apple και θεωρώ πολύ πιθανό τα προβλήματα να έμειναν επίτηδες. Είδαν ήδη την τρύπα της 5 και σου πετάνε σε 10 μέρες μια 4.0.1 τέλεια, αλλά κλειδωμενη πια. Δεν είναι κορόιδα στην apple και ξέρουν από μαύρη διαφήμιση... Εκτός από τους ορκισμενους εχθρούς της (που δεν έχουν iPhone...ακόμα!!!), δε νομίζω ότι χάσαμε κανέναν άλλο πελάτη.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Απαντ. 586
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ έχω 3GS και Nexus. Δεν έχω κανένα προβλημα σήματος στο nexus (στο iPhone έχω 3.1.3 οπότε δεν έχω προβλημα έτσι κι αλλιώς). Απ ότι κατάλαβα, οι φήμες που κυκλοφόρησαν για το jailbreak της 4, βάλανε σε πονοκέφαλο την apple και θεωρώ πολύ πιθανό τα προβλήματα να έμειναν επίτηδες. Είδαν ήδη την τρύπα της 5 και σου πετάνε σε 10 μέρες μια 4.0.1 τέλεια, αλλά κλειδωμενη πια. Δεν είναι κορόιδα στην apple και ξέρουν από μαύρη διαφήμιση... Εκτός από τους ορκισμενους εχθρούς της (που δεν έχουν iPhone...ακόμα!!!), δε νομίζω ότι χάσαμε κανέναν άλλο πελάτη.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μα ούτε και γω μίλησα για πρόβλημα στο Nexus! Απλά αν το πιάσεις από κάτω και δεις αναλυτικα τις ενδείξεις στο σήμα (και δεν μιλάω μόνο για τις μπάρες στην οθόνη), θα παρατηρήσεις μια μικρή μείωση και είναι απολύτως λογικό!

B)

Δημοσ.

Απλά αν είσαι σε περιοχή με καλή κάλυψη δεν θα το καταλάβεις καν γιατί δεν θα μειωθούν οι μπάρες' date=' ενώ αν είσαι σε περιοχή που έχει λιγότερες γραμμές στην ένδειξη σήματος, θα προσέξεις τη μείωση.

Επίσης στο Nexus One αυτό το φαινόμενο είναι επίσης εμφανές αλλά δεν είδα να φωνάζει κανείς (+ το ότι ποτέ δεν μου δημιούργησε πρόβλημα μιας και το έχω και σας το έχω πει πως κάνει το ίδιο με το iphone!)

Συνεπώς για μένα αρκεί μια αλλαγή στο software για να είναι λιγότερο "ευαίσθητη" η ένδειξη σήματος για να ηρεμήσουν και αυτοί που τρομοκρατούνται όταν μειώνονται οι ...γραμμούλες!

:P[/quote']

Επομένως εδώ στην Ελλάδα που έχουμε σήμα "καμπάνα" μιας και έχουν γκρεμίσει ενα σωρό κεραίες το πρόβλημα θα είναι παραπάνω από αισθητό. Ελπίζω να μην έχει χειρότερη λήψη και από το 3G όταν με το καλό το αγοράσω....

Επίσης για το πρόβλημα του Nexus έχει βρωμίσει ο τόπος στα ξένα forum. Τώρα για τα ελληνικά sites ποιος να ασχοληθεί μιας και το έχεις εσυ και άλλα 100-1000 άτομα και πολλά μπορεί να λέω.

Βέβαια αν θέλω Android αγοράζω το desire ή κάποια άλλη επιλογή. Αν θέλω iOS ποια άλλη επιλογή έχω που θα μου δώσει επίσημη support για τα επόμενα δύο χρόνια που υπολογίζω να το κρατήσω;

Και για να κλείσουμε το θέμα όλη η σειρά iphone έχει αδύναμο πομποδέκτη. Εως ένα βαθμό το αποδεχόμαστε, αλλά μετά από αυτό bye bye Apple. Τώρα πια ευτυχώς υπάρχουν εναλλακτικές.

• Super Moderators
Δημοσ.

Και για να κλείσουμε το θέμα όλη η σειρά iphone έχει αδύναμο πομποδέκτη. Εως ένα βαθμό το αποδεχόμαστε, αλλά μετά από αυτό bye bye Apple. Τώρα πια ευτυχώς υπάρχουν εναλλακτικές.

"Άλλες επιλογές" θα το έλεγα εγώ και όχι "εναλλακτικές"!

B)

Δημοσ.

"Άλλες επιλογές" θα το έλεγα εγώ και όχι "εναλλακτικές"!

B)

Κι όμως εναλλακτικές θα έλεγα διότι ο μόνος λόγος που δεν την κάνω από το iphone(και υπερέχει ουσιαστικά έναντι του ανταγωνισμου) είναι η πλούσια βάση εφαρμογών του πολλές από τις οποίες έχω πληρώσει. Αλλά σιγά εδώ άντεξε το iphone για 1 χρόνο χωρις app store, σίγουρα μπορώ να κάνω λίγο υπομονή να δω πως θα πάει η αντιστοιχη αγορά για το android.

Παρεπιπτόντως σαν χρήστης και των δύο πλατφόρμων μπορείς να μου πεις σε τι άλλο υπερέχει το iOS σε σχέση με το android εκτός της βάσης των εφαρμογών; Σε τι υστερεί γνωρίζω ήδη αλλά θα με ενδιέφερε η άποψή σου...

Δημοσ.

πάντως στο δούλεμα έχουν μπεί μεγαλές εταίριες σχετικά με το πρόβλημα στο σήμα του iphone. Πρώτα η nokia και τώρα η motorola, σε διαφήμιση της στους ΝΥ Τimes.

κοιτάξτε στο κάτω μέρος της φωτογραφίας

500x_droidxad_01.jpg

Δημοσ.

άντε ρε... κλείνει ένα τέτοιο θέμα;;;;;;;;;; Μόνο όταν βγει το iPhone5.

είναι και αυτό σαν τις συζητήσεις για το χρέος της Ελλάδας....

Δημοσ.

άντε ρε... κλείνει ένα τέτοιο θέμα;;;;;;;;;; Μόνο όταν βγει το iPhone5.

είναι και αυτό σαν τις συζητήσεις για το χρέος της Ελλάδας....

Κι όμως σε 1-2 μήνες το πολύ θα έχει κλείσει είτε με νέο hardware revision είτε με software update.

Το χρέος της Ελλάδας είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρεπιπτόντως σαν χρήστης και των δύο πλατφόρμων μπορείς να μου πεις σε τι άλλο υπερέχει το iOS σε σχέση με το android εκτός της βάσης των εφαρμογών; Σε τι υστερεί γνωρίζω ήδη αλλά θα με ενδιέφερε η άποψή σου...

Αν και υπάρχει άλλο θέμα για αυτό, περιληπτικά θα σου έλεγα εκτός προφανώς από το App store και τις εφαρμογές (στο android υπάρχουν πάρα πολλά "σκουπίδια" από τα απλά πολλά του appstore), τη συνολικότερη εμπειρία χρήσης. Για παράδειγμα έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να είναι στο δρόμο και να πρέπει να κάνει γρήγορα μια κλήση ή να στείλει ένα sms/email αλλά να κολλάει προσπαθώντας να φτάσει στο σχετικό μενού, να αλλάξει τη γλώσσα στο πληκτρολόγιο και τελικά να πληκτρολογήσει το κέιμενο χωρίς να πεί από μέσα του "αει σιχτιρ"!

- Επίσης μου λείπουν οι multimedia δυνατότητες του iphone μιας και το Nexus απλά παίζει μουσική χωρίς την ποιότητα και τις ευκολίες του πρώτου.

- Πολλές φορές το Nexus "τρελαινεται" με αποτέλεσμα αλλού να πατάς στην οθόνη και αλλού να επιλέγει και πρέπει να κάνω lock/unlock για να επανέλθει

- Έξω στον ήλιο χειρίζομαι πολύ καλύτερα το iphone από ότι το Nexus μιας και η οθόνη του δεν τα πάει καλά στον ήλιο!

- Και τέλος μια πονεμένη ιστορία: Google Maps! Εκτός από ότι δεν λειτουργεί ακόμη το navigation στην Ελλάδα, δεν μπορεί να κάνει το πιο απλό πράγμα ενώ έχει ενσωματωμένη πυξίδα! Να γυρίζει τον χάρτη προς την κατεύθυνση που πας! Μιλάμε είναι τραγικό και όσες φορές το χρειάστηκα στο δρόμο έφτασα σε σημείο να θέλω να βάλω τα κλάμματα από τα νεύρα μου!

B)

Προφανώς όμως δεν λέω πως το android δεν αξίζει! Θα ήθελα πολύ να δω την ενσωμάτωση και τις ειδοποιήσεις των google υπηρεσιών (gmail, docs, calendar, contacts) του Android στο iphone, καθώς και την "ελευθερία" κινήσεων στο ίδιο το λειτουργικό που σου δίνει το android.

Μερικά από όσα περιγράφω δεν είναι μόνο θέμα android αλλά και συσκευής! Απλά το βλέπω συνολικά!

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω ξενερώσει λίγο με το iPhone 4 και αυτά που ακούγονται. Το θεωρώ απαράδεκτο αυτό το πρόβλημα...

Ήμουν έτοιμος για αγορά iPhone 4 μόλις θα έρχονταν στην Ελλάδα, αλλά όμως τώρα ίσως περιμένω λιγάκι για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση...

Αν και έχω την αίσθηση οτι παρά τα προβλήματα θα αγοραστεί το iPhone 4 από τον κόσμο. Θα είναι όπως με τα Windows (s)Vista...!!!

Όλος ο κόσμος είχε συνηθίσει με τα "WinXP" τόσα χρόνια και με τα πολύ πιο αργά "Windows Vista" και με το που ήρθαν τα Win7, τα θεοποίησαν λέγοντας ότι είναι πολύ γρήγορα και οτι "φυσάνε"....!!! Εμ βέβαια "φυσάνε" αν τα συγκρίνεις με τα άλλα δυο λειτουργικά (και ιδίως όταν έχεις χρησιμοποιήσει ΚΑΙ Vista πριν τα Win7)

Βλέπω την apple, όταν θα βγει το iPhone 5, να λέει οτι "μπορείς να το πιάνεις όπως θες χωρίς να χάνετε το σήμα" και να το διαφημίζει και ως εκπληκτικό "Feature" του iPhone 5 στο μέλλον...χαχαχα...!!!!

Λοιπόν, πέρα από την πλάκα, έχω ξενερώσει με το "πρόβλημα στο σήμα" του iPhone 4....!!! Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα γίνει με το "και καλά update" που θα βγάλουν και τι αλλαγές θα επιφέρει...!!!

Κατά τα άλλα όμως το iPhone 4 είναι υπέροχο...!!! Δύσκολα του αντιστέκεσαι του ρημαδιού...χιιχχι

Έχω ήδη αρχίσει να σκέφτομαι "Different ways to Hold it"....κάνω προπόνηση στο 3G...χααχαχαχαχα

Ή ακόμα και να το "λύσω" και να πάω το μεταλλικό κομμάτι του iPhone για καμιά εχμ.. "ανοδίωση" (αν γίνεται στο κράμα μετάλλου που θα έχει...) προκειμένου να το "μονώσω" και να μην χρειάζεται "θήκη" χαχαχα

Δημοσ.
Για παράδειγμα έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να είναι στο δρόμο και να πρέπει να κάνει γρήγορα μια κλήση ή να στείλει ένα sms/email αλλά να κολλάει προσπαθώντας να φτάσει στο σχετικό μενού, να αλλάξει τη γλώσσα στο πληκτρολόγιο και τελικά να πληκτρολογήσει το κέιμενο χωρίς να πεί από μέσα του "αει σιχτιρ"!

Για να καλείς όποιον θες γρήγορα η απάντηση είναι dialer one, τέλος.

details?id=kz.mek.DialerOne

Το μενού είναι λίγο πιο ελεύθερο άρα πρέπει να θυμάσαι που βάζεις τι για να το βρίσκεις γρήγορα. Αλλά από ότι θυμάμαι έχεις το htc_ime που θυμάται πια γλώσσα είχες τελευταία φορά αλλά και πάλι με ένα πλήκτρο την αλλάζεις δεν θέλει κόπο.

B)

Δημοσ.

- Και τέλος μια πονεμένη ιστορία: Google Maps! Εκτός από ότι δεν λειτουργεί ακόμη το navigation στην Ελλάδα, δεν μπορεί να κάνει το πιο απλό πράγμα ενώ έχει ενσωματωμένη πυξίδα! Να γυρίζει τον χάρτη προς την κατεύθυνση που πας! Μιλάμε είναι τραγικό και όσες φορές το χρειάστηκα στο δρόμο έφτασα σε σημείο να θέλω να βάλω τα κλάμματα από τα νεύρα μου!

B)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=630887

δουλευει και παραδουλευει.το χρησιμοποιω καθημερινά.ειδικότερα αφου στον υπολογιστη φτιάξω ενα χάρτη με τα σημεία που θέλω να παω αυτα φορτωνονται αυτόματα στο κινητό.απλα κορυφη.

σχετικά με το σήμα.

αντι κάποιος να κοιταει τις μπάρες δεν μπορει να εγκαταστήσει ενα προγραμμα που να βγάζει τα db της κεραίας και να δοκιμάσει να δει αν χανεται το σήμα?

Δημοσ.

σχετικά με το σήμα.

αντι κάποιος να κοιταει τις μπάρες δεν μπορει να εγκαταστήσει ενα προγραμμα που να βγάζει τα db της κεραίας και να δοκιμάσει να δει αν χανεται το σήμα?

στο γαμάτο είχαμε ένα πακετάκι με όλα τα spy προγράμματα του Ευαγγελάτου. Ένα από αυτά είναι αυτό που λες. Δε ξέρω αν υπάρχει για το άιΦόουν.

http://www.afischer-online.de/sos/celltrack/

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=630887

δουλευει και παραδουλευει.το χρησιμοποιω καθημερινά.ειδικότερα αφου στον υπολογιστη φτιάξω ενα χάρτη με τα σημεία που θέλω να παω αυτα φορτωνονται αυτόματα στο κινητό.απλα κορυφη.

Χμ έχω καιρό να το δω αυτό γιατί στην αρχή είχε πολλά προβληματα. Είδωμεν (ελπίζω να λειτουργεί και στο froyo)! Πάντως στο απλό Google Maps δεν γυρίζει τους χάρτες προς την κατεύθυνση που πας!

Update: Λειτουργεί και στο Froyo!!! Thnx!

σχετικά με το σήμα.

Εννοείται πως μόνο έτσι μπορείς να το δεις σωστά και όχι κοιτώντας τις γραμμές!

B)

Επεξ/σία από billdanos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...