panther_512 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Σχετικά με το θέμα, ενδιαφέρον έχει αυτό το άρθρο. Είσαι απίστευτος φίλε μου. Χρησιμοποιείς άρθρο στο appleinsider για να αποδείξεις τί ακριβώς? 1) Ότι το πρόβλημα δεν υπάρχει? 2) Ότι το πρόβλημα αφορά συγκεκριμένες συσκευές? 3) Ότι το πρόβλημα είναι software based και όχι hardware? Να σου δώσω τις απαντήσεις γρήγορα-γρήγορα: 1) Το πρόβλημα φυσικά και υπάρχει. Υπάρχουν τα βίντεο, οι μαρτυρίες από έγκυρα sites και φυσικά η έμμεση πλήν σαφέσταση παραδοχή από την ίδια την apple. 2) Αν το πρόβλημα αφορά συγκεκριμένο αριθμό συσκευών, τότε πολύ απλά μπορεί να βγεί ανακοίνωση για άμεση αντικατάστασή τους. Κάτι το οποίο ακόμα δεν είδαμε να γίνεται. 3) Όταν το πρόβλημα λύνεται αμέσως με λίγη κολλητική ταινία στο σημείο που ενώνονται οι 2 κεραίες ,ή προστατευτική θήκη, εσύ φίλε μου συνέχισε να επιμένεις για software based πρόβλημα.... Δηλαδή εσύ τί θα πείς στο οποιοδήποτε παλικάρι απο εδώ μέσα αν πιστέψει τα λόγια σου και δώσει ένα μισθό για το iphone 4 και προκύψει να έχει το πρόβλημα? Εξήγησέ μου τί θα του πείς. - Ότι είναι της φαντασίας του? - Ότι λέει ψέματα? - Ότι δεν φταίει το κινητό, αλλά ο τρόπος που το κρατά? - Ότι φταίει το δίκτιο? - Ότι ένα άρθρο στο appleinsider αποδεικνείει ότι οι μπάρες άλλα δείχνουν, άλλα εννοούν και η σύνδεση που κόβεται τελικά είναι παραπλάνηση, διότι το κινητό θέλει απλώς να παίξει με τα νεύρα σου? Όταν η εταιρία αφήνει ξεκρέμαστους αυτούς που έχουν το πρόβλημα, λέγοντάς τους να κρατάν διαφορετικά το κινητό ή να αγοράσουν θήκη, πώς είναι δυνατόν να επιμένετε ότι όλα είναι ΟΚ. Ακόμα και 10 να ήταν αυτοί που είχαν το πρόβλημα, αυτή τη στιγμή μένουν ξεκρέμαστοι. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2010 από panther_512
euklidis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Aρχισε να παρουσιαζεται και αλλο προβλημα λογο υπερευαισθησιας της οθονης, οταν μιλας στο κινητο το μαγουλο σου μπορει να πατησει end call και να διακοψει την κληση... Διορθονεται με το να κανεις reset τις ρυθμισεις ολου του κινητου. Μικρο το προβλημα αλλα μαλλον εκει στην apple ειναι οτι να'ναι και τα βγαλαν οπως οπως για να προλαβουν το evo μαλλον που στις 4 ιουνιου που βγηκε εγινε sold out μεσα σε λιγες ωρες. Πλακα πλακα θα μας που οτι αυτο με την οθονη και το μαγουλο ειναι γιατι το κινητο ειναι μονο για νιντζα που φορανε κουκουλα και δεν ακουμπαει το μαγουλο τους αμεσα
privateer Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=3h3Ogt2L44Q[/ame] http://www.boygeniusreport.com/2010/06/29/leaked-apples-internal-iphone-4-antenna-troubleshooting-procedures/
damastes Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 δείτε και αυτό με ενα δάχτυλο και τον browser σε 3G Video: iphone 4 απώλεια σήματος
kirileman Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Aρχισε να παρουσιαζεται και αλλο προβλημα λογο υπερευαισθησιας της οθονης, οταν μιλας στο κινητο το μαγουλο σου μπορει να πατησει end call και να διακοψει την κληση... Διορθονεται με το να κανεις reset τις ρυθμισεις ολου του κινητου. Μικρο το προβλημα αλλα μαλλον εκει στην apple ειναι οτι να'ναι και τα βγαλαν οπως οπως για να προλαβουν το evo μαλλον που στις 4 ιουνιου που βγηκε εγινε sold out μεσα σε λιγες ωρες. Πλακα πλακα θα μας που οτι αυτο με την οθονη και το μαγουλο ειναι γιατι το κινητο ειναι μονο για νιντζα που φορανε κουκουλα και δεν ακουμπαει το μαγουλο τους αμεσα Αφού τα γράφεις που τα γράφεις, κάντο τουλάχιστον σωστά. Ο proximity sensor, που κατά τη διάρκεια μιας κλήσης όταν ακουμπάς το κινητό στο αυτί υποτίθεται ότι πρέπει να κλείνει την οθόνη, δεν έχει ρυθμιστεί σωστά με αποτέλεσμα με την παραμικρή κίνηση (ή αν δεν το έχεις κολλήσει πάνω σου) η οθόνη να ξανανοίγει την ώρα που μιλάς και να πατιέται η οθόνη αφής κατά λάθος.
kgkatzi Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μάλλον η Apple πάει να καλύψει τα οπίσθια της....Κρίμα, φαντάσου να το πάρεις εδώ τι έχει και να έχει πρόβλημα και να πρέπει να αντιμετωπίσεις το ελληνικό service. http://www.engadget.com/2010/06/29/apple-telling-reps-to-smooth-over-iphone-4-reception-complaints/
grnrg Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Παντως υπαρχουν πολλοι ελληναρες υπερκαταναλωτες εδω μεσα. Ουκ ολιγες φορες εχω δει να γραφουν "δινω ενα μισθο και εχω απαιτησεις"... αν ο μισθος σου ειναι 700ευρω φιλε, θα σου προτεινα να επανατοποθετησεις τις αξιες σου και αυτη τη φορα λιγο καλυτερα... Δεν πειραζει και να μην εχεις iphone που θα εχει ο διπλα! Ας μην το διχνεις στον διπλα ή μεινε με το 3G/GS σου αν θες ντε και καλα iphone και μην ξοδευεις το 1/12 της χρονιας σου, καθε χρονια για ενα κινητο! Ποσο λυπητερο ειναι πια αυτο το θεμα!
parasaser Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Παντως υπαρχουν πολλοι ελληναρες υπερκαταναλωτες εδω μεσα. Ουκ ολιγες φορες εχω δει να γραφουν "δινω ενα μισθο και εχω απαιτησεις"... αν ο μισθος σου ειναι 700ευρω φιλε, θα σου προτεινα να επανατοποθετησεις τις αξιες σου και αυτη τη φορα λιγο καλυτερα... Δεν πειραζει και να μην εχεις iphone που θα εχει ο διπλα! Ας μην το διχνεις στον διπλα ή μεινε με το 3G/GS σου αν θες ντε και καλα iphone και μην ξοδευεις το 1/12 της χρονιας σου, καθε χρονια για ενα κινητο! Ποσο λυπητερο ειναι πια αυτο το θεμα! +1 ποτέ ο ελληνας δεν είχε καλή διαχείριση των χρημάτων του. δεν είναι τυχαίο εδώ που φτάσαμε.
Technology fan Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Λυπητερό πιστεύω είναι οτι το παίρνουν κάθε επόμενο... Διαφορετικά το να δώσεις 1 μισθό για ένα κινητό που θα το κρατήσεις χρόνια πιστεύω οτι αξίζει, Εγώ για παράδειγμα είχα πάρει το 2005 ένα nokia το οποίο είχε 450E που τότε ήταν πολλά τα λεφτά αλλα ακόμα το χω και το χρησιμοποιώ... και ούτε σκοπεύω να το αλλάξω! Βέβαια το iphone πολύ όμορφο αλλά με ξενέρωσαν λίγο όλα τα "προβληματα" που έβγαλε...
alexzzz Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δεν θα αναλύσω τον καημό του καθενός όπως πχ το ποστ του grnrg ως προς το νόημα γιατί είμαστε προ πολλού εκτός θέματος, απλά θα πω ότι στο iphone δεν σε "συμφέρει" όπως έχει δείξει η ιστορία μέχρι σήμερα να παίρνεις κάθε φορά το καινούριο αλλά ανά 2... Και 2 χρόνια είναι καλό διάστημα για αυτού του είδους τις συσκευές όταν θέλουμε κάτι παραπάνω από τηλέφωνο, sms κλπ
arxaggelos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Παντως υπαρχουν πολλοι ελληναρες υπερκαταναλωτες εδω μεσα. Ουκ ολιγες φορες εχω δει να γραφουν "δινω ενα μισθο και εχω απαιτησεις"... αν ο μισθος σου ειναι 700ευρω φιλε, θα σου προτεινα να επανατοποθετησεις τις αξιες σου και αυτη τη φορα λιγο καλυτερα... Δεν πειραζει και να μην εχεις iphone που θα εχει ο διπλα! Ας μην το διχνεις στον διπλα ή μεινε με το 3G/GS σου αν θες ντε και καλα iphone και μην ξοδευεις το 1/12 της χρονιας σου, καθε χρονια για ενα κινητο! Ποσο λυπητερο ειναι πια αυτο το θεμα! 1ον- δηλαδή είναι απαιτήσεις ενός υπερκαταναλωτή γκατζετάκια να θέλει αυτό που αγόρασε να λειτουργεί κι όλας; καλά πάμε, nice... 2ον- το να είναι το πρώτο smartphone που παίρνει φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση, είναι σίγουρο ότι παίρνει 2-3 το χρόνο, άρα καλά να πάθει που δεν του δουλεύει. Λογικό συμπέρασμα...Χμ.... 3ον- και φυσικά εννοείται ότι είναι απλά πόζερος και δεν υπάρχει περίπτωση να χρειαζόταν πραγματικά μια τέτοια συσκευή γαι τη δουλειά του και να επένδυσε κάτι παραπάνω από τα διαθέσιμά χρήματά του σε αυτή, για να την έχει μακροπρόθεσμα, σωστά; Η λογική σας δεν υπάρχει μερικές φορές.
waves Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δεν θα αναλύσω τον καημό του καθενός όπως πχ το ποστ του grnrg ως προς το νόημα γιατί είμαστε προ πολλού εκτός θέματος, απλά θα πω ότι στο iphone δεν σε "συμφέρει" όπως έχει δείξει η ιστορία μέχρι σήμερα να παίρνεις κάθε φορά το καινούριο αλλά ανά 2... Και 2 χρόνια είναι καλό διάστημα για αυτού του είδους τις συσκευές όταν θέλουμε κάτι παραπάνω από τηλέφωνο, sms κλπ Εγώ, πάντως, λέω να στείλω εκκαθαριστικό, Ε9 και λοιπά στοιχεία στο συμφορουμίτη gnrg, ώστε να μου πει αν μπορώ να πάρω το iPhone . Εν τω μεταξύ, γιατί δεν περιμένουμε να έρθει στην Ελλάδα να έχουμε πολύ καλύτερη άποψη για τα όποια προβλήματα έχει ή δεν έχει; Μπορεί να είναι φοβερό και να μην έχει τίποτα! Μπορεί να έχει άψογο σήμα και εν τέλει να μη δουλεύει τίποτα άλλο! Τόσο μεγάλη κριτική, εμπεριστατωμένες απόψεις για ένα προϊόν και γνωματεύσεις, μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσαν να γίνουν! Μήπως, θα ήταν καλό κι εδώ να επανατοποθετήσουμε τις αξίες μας...;;; Καλό το gizmodo, καλό το engadget, καλά όλα! Αλλά ας έρθει εδώ πρώτα να το τεστάρουμε στα μαγαζιά, να το αγοράσουν οι μερακλήδες και το "χτυπάμε" ή το θαυμάζουμε δίχως έλεος μετά! Προς το παρόν, ακούμε "το πήρε ένας φίλος μου και..." Ε, λοιπόν και μένα το πήρε ένας φίλος μου και καθώς έπαιζε "Angry Birds", το iPhone του είπε σε λίγο θα σε πιάσει κόψιμο και άρχισε από την οθόνη να βγάζει χαρτί υγείας!!! Φυσικά, υπάρχουν και προσωπικές μαρτυρίες, τις οποίες λαμβάνουμε πιο σοβαρά υπόψη, πάντα με κριτική διάθεση.
parasaser Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να χρειαζόταν πραγματικά μια τέτοια συσκευή και να επένδυσε κάτι παραπάνω από τα διαθέσιμά χρήματά του σε αυτή, για να την έχει μακροπρόθεσμα, σωστά; Η λογική σας δεν υπάρχει μερικές φορές. ΕΠΈΝΔΥΣΗ στην τεχνολογία? πάμε καλά. θα αγόραζες ποτέ σάπια φρούτα?.
arxaggelos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 ΕΠΈΝΔΥΣΗ στην τεχνολογία? πάμε καλά.θα αγόραζες ποτέ σάπια φρούτα?. ακόμη και για δύο χρόνια, είναι απένδυση για κάποιον, ειδικά με μειωμένο budget. Αν χρειάζεσαι κάτι συγκεκριμένο για μια συγκεκριμένη δουλειά, ακριβώς τότε είναι που το βλέπεις σαν εργαλείο και ΔΕΝ σε νοιάζει αν είναι state of the art. Σίγουρα δεν πειράζει να μην έχεις iphone η whateva, αλλά εφόσον το πήρες εννοείται ότι πειράζει να έχει πρόβλημα, και ειδικά όταν μάλλον δεν προτίθενται να σου το φτιάξουν!
parasaser Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 ακόμη και για δύο χρόνια, είναι απένδυση για κάποιον, ειδικά με μειωμένο budget. Αν χρειάζεσαι κάτι συγκεκριμένο για μια συγκεκριμένη δουλειά, τότε είναι που το βλέπεις σαν ετγαλείο και ΔΕΝ σε νοιάζει αν είναι state of the art. Σίγουρα δεν πειράζει να μην έχεις iphone η whateva, αλλά εφόσον το πήρες εννοείται ότι πειράζει να έχει πρόβλημα, και ειδικά όταν μάλλον δεν προτίθενται να σου το φτιάξουν! να πω ότι θα το πάρεις σε χαμηλότερη τιμή γιατί έχεις δηλώσει καταστηματάρχης να πω ναι, αλλά να το πάρεις στην κανονική τιμή της αγοράς? ε αυτό μόνο επένδυση δεν είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις