Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 586
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ψιλό άργησε η φίλη που με "εξυπηρετεί" και ακριβώς επειδή με εξυπηρετεί δεν μπορούσα να την πιέσω... θέλω να ελπίζω ότι μέχρι την Παρασκευή θα το έχω. Εσύ;

Σε ενα μηνα λογω οτι δεν ειχα κανει προπαραγγελια...

Αντε να ακουσουμε κι αλλον απο πρωτο χερι που το εχει τι ψαρια πιανει με το σημα. Μεχρι στιγμης απο γνωστους εχω 2 στους 3 που εχουν προβλημα.

Δημοσ.

Ή γιατί η Apple που έχει μοναδικό σκοπό το κέρδος να είναι μια εταιρί που κοροϊδεύει τους χρήστες ενώ τα φιλόπτωχα ταμεία engadget και gizmodo το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους???

Εννοείς πως δεν ξέρει το αγοραστικό κοινό στο οποίο απευθύνεται?

Η Apple? Που έβαλε πυξίδα στο 3GS και βγήκαν στο σφυρί όλα τα 3G για την αγορά καινούριου?

Χμ η απλή λογική γίνεται τώρα fanboy-σμός??? Cool! Πίστεψέ με αν το "πρόβλημα" ήταν τόσο σημαντικό θα είχαν λυσσάξει όλοι και όχι 10 ή 100 μόνο!

Επέτρεψε μου να αμφιβάλλω για τους πελάτες της Apple.

Ωραία... άντε και υπάρχουν πολλά ζώα... τα ζώα που το φτιάξανε και τα ζώα που το αγοράσανε (εγώ καλή ώρα)

Ποια είναι η (επιστημονική σας) εξήγηση για το ότι σε κάποια συμβαίνει και σε κάποια όχι;

Προσωπικά δεν μπορώ να απαντήσω στην ερώτηση αυτή, αλλά θα θέσω και γω τη δική μου απορία.

Δεδομένου ότι το πρόβλημα υπάρχει, και το παραδέχεται και η ίδια η Apple, αν υποθέσουμε πως είναι θέμα software, πως θα μπορούσε να επηρεάσει ο τρόπος που κρατάς την συσκευή την λειτουργία του λογισμικού της?

Δημοσ.
Προσωπικά δεν μπορώ να απαντήσω στην ερώτηση αυτή, αλλά θα θέσω και γω τη δική μου απορία.

Δεδομένου ότι το πρόβλημα υπάρχει, και το παραδέχεται και η ίδια η Apple, αν υποθέσουμε πως είναι θέμα software, πως θα μπορούσε να επηρεάσει ο τρόπος που κρατάς την συσκευή την λειτουργία του λογισμικού της?

Πάππου, εγώ δεν είμαι καν σίγουρος για το αν το update θα λύσει κάτι και φυσικά δεν αντιλέγω ότι κάτι υπάρχει. Απλά έχουμε αναλύσει μέχρι και την μοριακή δομή της ζελατίνας περιτυλίγματος της συσκευασίας του μηλόφωνου με τους απανταχού ειδήμονες να παραθέτουν μελέτες ετών για το τι γίνεται και κάποια χάνουν το σήμα τους αλλά κανείς δεν μας είπε αφού τι αλλάζει στα "υγιεί"

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επέτρεψε μου να αμφιβάλλω για τους πελάτες της Apple.

Άρα καταλαβάινεις και τη δική μου λογική που πιστεύω κάτι αντίστοιχο για τους μή πελάτες της Apple! (του στυλ: δεν είχαν ποτέ προϊόν της και δεν μπορούν να αντιληφθούν τη "διαφορά" και είναι κρίμα!) :-)

Προσωπική ανάλυση: Εγώ θεωρώ πως το "πρόβλημα" είναι χαρακτηριστικό των συσκευών που έχουν τις κεραίες τους χαμηλά στα σημεία που τα πιάνεις. Αν μέσω software δούμε "βελτίωση", τότε σημαίνει πως δεν έφταιγε μόνο η κεραία αλλά ο τρόπος που συμπεριφερόταν τον κινητό όταν υπήρχε μείωση στην ένταση του σήματος. Αν δηλαδή αντί να συνεχίσει την κλήση και με 2 γραμμές λιγότερες σήμα, επέλεγε για κάποιο τρόπο να τερματίσει την κλήση.

Περιμένω όμως λίγο γιατί σκεφτομαι και το σενάριο να μη γίνει τίποτα και να αποδειχτεί πως το "πρόβλημα" δεν ήταν ποτέ πρόβλημα!

B)

Επεξ/σία από billdanos
Δημοσ.
Άρα καταλαβάινεις και τη δική μου λογική που πιστεύω κάτι αντίστοιχο για τους μή πελάτες της Apple! (του στυλ: δεν είχαν ποτέ προϊόν της και δεν μπορούν να αντιληφθούν τη "διαφορά" και είναι κρίμα!) :-)

Προσωπική ανάλυση: Εγώ θεωρώ πως το "πρόβλημα" είναι χαρακτηριστικό των συσκευών που έχουν τις κεραίες τους χαμηλά στα σημεία που τα πιάνεις. Αν μέσω software δούμε "βελτίωση", τότε σημαίνει πως δεν έφταιγε μόνο η κεραία αλλά ο τρόπος που συμπεριφερόταν τον κινητό όταν υπήρχε μείωση στην ένταση του σήματος. Αν δηλαδή αντί να συνεχίσει την κλήση και με 2 γραμμές λιγότερες σήμα, επέλεγε για κάποιο τρόπο να τερματίσει την κλήση.

Περιμένω όμως λίγο γιατί σκεφτομαι και το σενάριο να μη γίνει τίποτα και να αποδειχτεί πως το "πρόβλημα" δεν ήταν ποτέ πρόβλημα!

B)

Βασίλη δε τα είπα εγώ αυτά... κάποιο μπέρδεμα έγινε στα quote.

• Super Moderators
Δημοσ.
Βασίλη δε τα είπα εγώ αυτά... κάποιο μπέρδεμα έγινε στα quote.

Sorryyyyyyy λάθος paste!

Fixed!

B)

Δημοσ.

Μόλις το έπιασα στα χέρια μου (ιδρωμένα κλπ), δεν έπεσε καθόλου το σήμα, μα καθόλου. Το αγκάλιασα μετά και με τα δυο χέρια και έπεσε 2 γραμμές. Δε θα το πάρω ... σήμερα.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

• Super Moderators
Δημοσ.
Μόλις το έπιασα στα χέρια μου (ιδρωμένα κλπ), δεν έπεσε καθόλου το σήμα, μα καθόλου. Το αγκάλιασα μετά και με τα δυο χέρια και έπεσε 2 γραμμές. Δε θα το πάρω ... σήμερα.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Ελπίζω τώρα σοβαρά αυτό να μην το χαρακτηρίσει κάποιος "πρόβλημα"!

:)

Δημοσ.

παιδια για οποιον ενδιαφερεται βρηκα και αλλη υπηρεσια οπως το my uk mail.λεγεται aramex και εχει παραρτημα και στην ελλαδα για τυχον προβληματα

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς που ασχολούνται/κρίνουν/κατακρίνουν το συγκεκριμένο πρόβλημα, είναι οι ίδιοι που στην πλειοψηφία τους έχουν δηλώσει ότι δεν τους κάνει σα συσκευή το iPhone!

Δημοσ.
Η πλάκα είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς που ασχολούνται/κρίνουν/κατακρίνουν το συγκεκριμένο πρόβλημα, είναι οι ίδιοι που στην πλειοψηφία τους έχουν δηλώσει ότι δεν τους κάνει σα συσκευή το iPhone!

H αλλη πλακα ειναι οτι οσοι προσπαθουν να δικαιολογησουν την apple κατω απο τα μυνηματα τους γραφουν "Sent from my iPhone using Insomnia.app"

Δημοσ.
H αλλη πλακα ειναι οτι οσοι προσπαθουν να δικαιολογησουν την apple κατω απο τα μυνηματα τους γραφουν "Sent from my iPhone using Insomnia.app"

Η συχνότητα και η ταχύτητα με την οποία απαντάς είναι χειρότερη από την υπογραφή που αναφέρεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...