parasaser Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Γιατι ξεχωριζεις απο μακρια το ipod touch απο το 3gs αν τα αφησεις πανω στο τραπεζι; οταν θα βγει και το νεο γυάλινο σαντουιτς ipod θα ειναι ολοιδια και παλι. αν είναι έτσι πάρε ενα ipad και για να μην μοιάζει με τα κινέζικα πάρε καλύτερα ένα mac mini και για να μην μοιάζει με τα κιβώτια του μαγαζιού, βάλε μια μάσκα του steve μην ανησυχείς δεν κυκλοφορούν πολλές.
alexioualexios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δηλαδή, όσοι παίρνουν iPhone, το παίρνουν για να το αφήνουν επιδεικτικά στο τραπέζι;;; Έχω γεμίσει πληροφορίες σήμερα!!! Το 96% και νομίζω ακόμη και το 4% δε ξέρει γιατί θα το πάρει. Ξέρεις πόσους ξέρω οι οποίοι το έχουν κάνει pre-order επειδή απλά έχουν ακούσει πολλά για αυτό; όχι ότι με χαλάει να γεμίσει ο κόσμος iPhone ή... i γενικά. Τις μετοχές τις να ανεβαίνουν θέλω.
tsagasth Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 [url']http://www.iphonehellas.gr/18754/iphone-4-issues/[/url] Πόση χαζομαρα κουβαλάει ο κόσμος!!!έτσι σπάει μόνο το iPhone ενώ τα αλλά κινητά όχι;;; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
waves Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 την αντικειμενική θες. Πραγματικά, πιστεύεις, ότι τα περισσότερα σχόλια σε αυτό το νήμα ενέχουν κάποιο ίχνος αντικειμενικής κριτικής;;; Μήπως πιστεύεις και σε ένα καλοκάγαθο χοντρούλη με κόκκινα ρούχα, που ανεβοκατεβαίνει καμινάδες;; Σίγουρα υπάρχει ποσοστό, που παίρνει iPhone για, τέτοιας φύσης, λόγους, όπως λες, αλλά μάλλον είσαι υπερβολικός στα ποσοστά.
parasaser Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Πόση χαζομαρα κουβαλάει ο κόσμος!!!έτσι σπάει μόνο το iPhone ενώ τα αλλά κινητά όχι;;; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app αν αναφέρεσαι σε sonim έχει λάθος.
songless_bird Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 αν είναι έτσι πάρε ενα ipad και για να μην μοιάζει με τα κινέζικα πάρε καλύτεραένα mac mini και για να μην μοιάζει με τα κιβώτια του μαγαζιού, βάλε μια μάσκα του steve μην ανησυχείς δεν κυκλοφορούν πολλές. Πραγματικα δεν εβγαλα νοημα απο το post σου Αλλα αν οντως καποιος θελει να κανει φιγουρα φανταζομαι θα κανει ολον αυτο το συνειρμό σου...
parasaser Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Πραγματικα δεν εβγαλα νοημα απο το post σουΑλλα αν οντως καποιος θελει να κανει φιγουρα φανταζομαι θα κανει ολον αυτο το συνειρμό σου... τα έγραψα 3D αν έχεις γυαλιά 3D θα βοηθούσαν.
tsagasth Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 geek chick πρώτη φορά βλέπω. ιδρώνει και τρέμει με ένα κινητό τηλέφωνο. ΜΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ;;; Με αγορά iMac τί θα κάνει; θα έρθει σε οργασμό; Που να το βάλει κ στην δόνηση να δείτε τι θα πάθει.... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
songless_bird Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 τα έγραψα 3D αν έχεις γυαλιά 3D θα βοηθούσαν. Συγνωμη που εχω μεινει τεχνολογικα μια 10ετια πισω στο marketing και ακομη δεν πιανω το αστειο σου....
tsagasth Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 geek chick πρώτη φορά βλέπω. ιδρώνει και τρέμει με ένα κινητό τηλέφωνο. ΜΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ;;; Με αγορά iMac τί θα κάνει; θα έρθει σε οργασμό; Που να το βάλει κ στην δόνηση.....εκεί να δούμε πως θα κάνει! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
alexioualexios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 δε μπορείς να βλέπεις ότι θες σε ένα φορουμ. παντού υπάρχουν οι υποστηρικτές, οι φανατικοί υποστηρικτές, οι εχθροί και οι φανατικοί. απλά εδώ εκμεταλλεύονται την ανωνυμία ενός προφίλ. Είμαι σίγουρος ότι αν γνωρίσεις κάποιον από κοντά στο τέλος μάλλον θα δεχθεί την ανταλλαγή απόψεων με επιχειρήματα και όχι να πετάει κάτι αρνητικό έτσι για να γουστάρουμε και να την κάνει.
tsagasth Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Έχει λίγο καιρό που το λευκό iphone στοίχειωσε τα όνειρά μου. Ξυπνούσα από την ονείρωξη και ανυπομονούσα να κυκλοφορήσει. Ξαφνικά το μάτι μου έπεσε σε ένα review και το όνειρο έγινε εφιάλτης. Το iphone χάνει το σήμα του... Τραγικό! Άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια...δεν ήθελα να το πιστέψω. Άρχισα να διαβάζω τεχνικά εγχειρίδια' date=' το τηλέφωνο πήρε φωτιά συνομιλώντας με φίλους μηχανικούς, φυσικούς, χημικούς, αστρολόγους. Δοκίμασα να χουφτώσω το 3GS μου στο πάνω μέρος και ξαφνικά το σήμα wifi ΕΠΕΣΕ!!! Έχασα τη γή κάτω από τα πόδια μου! Ιδρωμένος αδειάζω το συρτάρι του γραφείου στο πάτωμα και βρίσκω το παλιό μου nokia. Το ανοίγω, το χουφτώνω... και ΝΑΙ! ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΕΦΤΕΙ!!! Συγκλονισμένος από την κοροιδία που ζούσα όλα αυτά τα χρόνια μαζέυω όλα τα κινητά μου και τα πετάω στα σκουπίδια. Ηθελα να πάρω αέρα... πνιγόμουν. Βγαίνω στο δρόμο χωρίς να ξέρω που θέλω να πάω. Περιπλανόμενος συναντώ τον μπαρμπα Μήτσο το γείτονα. Με ρωτάει γιατί είμαι έτσι. Του εξηγώ.... "Καλά αυτό είναι φυσιολογικό" μου λέει. ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ;;; "ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ";; ουρλιάζω. "Ναι", μου λέει" Αν καλύψεις μια κεραία με οτιδήποτε χάνει λίγο σήμα. Επίσης αν κατέβεις στο υπόγειο θα δεις το σήμα να πέφτει πάλι" μου λεει λες και έλεγε το πιο απλό πράγμα στον κόσμο. Έμεινα να κοιτάω το κενό. ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ??? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ??? Ο κόσμος μου έχει γκρεμιστεί. Πλέον με κρατάει στη ζωή η σιγουριά οτι το καινούριο iphone δε θα σπάει αν πέφτει στο τσιμέντο...[/quote'] Ωραίος!!!!! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
haHa Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Ποια είναι η (επιστημονική σας) εξήγηση για το ότι σε κάποια συμβαίνει και σε κάποια όχι; Δεδομενα: α) Αρκετα Iphone 4 συντακτων μεγαλων sites προσκειμενων στην apple (engadget,arstechnica κλπ) παρουσιαζουν το προβλημα με το σημα του κινητου που πολλες φορες εξαφανιζεται τελειως οταν το πιανεις απο αριστερα εκει που ενωνονται οι κεραιες. β) Με bumper case δεν υπαρχει προβλημα, πιθανον λογω οτι μονωνει και ετσι δεν ακουμπας την κεραια. γ) Υπαρχουν iphones συντακτων απο τα ιδια sites που δεν παρουσιαζουν το προβλημα. δ) Η apple παραδεχθηκε οτι με συγκεκριμενο κρατημα μπορει να χασει το σημα και προτεινει σε αυτες τις περιπτωσεις διαφορετικο κρατημα ή bumper case. ε) Το προβλημα δεν ειναι οτι καλυπτεις την κεραια(οπως μπορει να συμβει σε ολα τα κινητα και να επηρεασει λιγο το σημα), αλλα ειναι οτι ερχεσαι σε απευθειας επαφη με την κεραια, κατι που μπορει να συμβει μονο στο iphone 4(και οχι σε αλλα κινητα) που εχει εξωτερικη κεραια μεταλλικη. Για αυτο και οταν του φορας bumper case(ή βαλεις απλα μονωτικη ταινια σε εκεινο το σημειο) μπορεις να το πιανεις οπως θελεις, μιας και δεν ερχεσαι σε απευθειας επαφη με την κεραια. Εικασιες: Το γιατι συμβαινει σε μερικα iphone και σε μερικα αλλα δεν συμβαινει εχει οδηγησει συντακτες απο μεγαλα site να κανουν την εικασια οτι απλα μερικα iphone 4 δεν εχουν μονωτικη επιστρωση σε εκεινο το σημειο. Αυτο βεβαια ειναι εικασια και αν ειναι τετοιο το προβλημα, τοτε η επιδιορθωση μεσω software φανταζει δυσκολη, αλλα ειναι πολυ ευκολο τα επομενα iphone που θα παραχθουν να ειναι πιο προσεγμενα και να μην το εμφανιζουν. Υ.Γ.: Ποτε με το καλο alexzzz? Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2010 από haHa
for4 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δεδομενα:α) Αρκετα Iphone 4 συντακτων μεγαλων sites προσκειμενων στην apple (engadget,arstechnica κλπ) παρουσιαζουν το προβλημα με το σημα του κινητου που πολλες φορες εξαφανιζεται τελειως οταν το πιανεις απο αριστερα εκει που ενωνονται οι κεραιες. β) Με bumper case δεν υπαρχει προβλημα, πιθανον λογω οτι μονωνει και ετσι δεν ακουμπας την κεραια. γ) Υπαρχουν iphones συντακτων απο τα ιδια sites που δεν παρουσιαζουν το προβλημα. δ) Η apple παραδεχθηκε οτι με συγκεκριμενο κρατημα μπορει να χασει το σημα και προτεινει σε αυτες τις περιπτωσεις διαφορετικο κρατημα ή bumper case. ε) Το προβλημα δεν ειναι οτι καλυπτεις την κεραια(οπως μπορει να συμβει σε ολα τα κινητα και αν επηρεασει λιγο το σημα), αλλα ειναι οτι ερχεσαι σε απευεθειας επαφη με την κεραια, κατι που μπορει να συμβει μονο στο iphone 4 που εχει εξωτερικη κεραια μεταλλικη. Για αυτο και οταν του φορας bumper case(ή βαλεις απλα μονωτικη ταινια σε εκεινο το σημειο) μπορεις να το πιανεις οπως θελεις, μιας και δεν ερχεσαι σε απευθειας επαφη με την κεραια. Εικασιες: Το γιατι συμβαινει σε μερικα iphone και σε μερικα αλλα δεν συμβαινει εχει οδηγησει συντακτες απο μεγαλα site να κανουν την εικασια οτι απλα μερικα iphone 4 δεν εχουν μονωτικη επιστρωση σε εκεινο το σημειο. Αυτο βεβαια ειναι εικασια και αν ειναι τετοιο το προβλημα, τοτε η επιδιορθωση μεσω software φανταζει δυσκολη, αλλα ειναι πολυ ευκολο τα επομενα iphone που θα παραχθουν να ειναι πιο προσεγμενα και να μην το εμφανιζουν. Υ.Γ.: Ποτε με το καλο? αυτό πιθανόν να σημαίνει λάθη στην γραμμή παραγωγής που λογικά θα λυθούν σε λίγο καιρό οπότε να περιμένουμε σε λίγους μήνες τα 'καλά' κομμάτια. Τουλάχιστόν να επιδιορθώσει τα τωρινά στους άτυχους.
alexzzz Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Υ.Γ.: Ποτε με το καλο? ψιλό άργησε η φίλη που με "εξυπηρετεί" και ακριβώς επειδή με εξυπηρετεί δεν μπορούσα να την πιέσω... θέλω να ελπίζω ότι μέχρι την Παρασκευή θα το έχω. Εσύ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις