Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
200 στα 1.700.000 δεν είναι καν στα όρια των ελλατωματικών συσκευών που ούτως ή άλλως βγαίνουν από το εργοστάσιο! :-)

Σε λιγο θα το κανεις και στατιστικη. Νομιζεις οτι ολος ο κοσμος καθεται να ανεβασει βιντεο στο youtube με το κινητο του να χανει το σημα. Ρε βασιλη εισαι ελεος. Ποσο fanboy μπορει να γινει καποιος;

• Απαντ. 586
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μην βιάζεσαι να μου επιτεθείς, δεν έκανα κριτική σε κανέναν. Ως γνωστό, από τους κανόνες του forum, η μόνη αποδεκτή γλώσσα στο forum είναι τα ελληνικά, οι δε αγγλικοί όροι (link, server κλπ) γράφονται με λατινικούς και όχι με ελληνικούς χαρακτήρες. Δεν γράφουμε σερβερ γράφουμε server. Δεν γράφουμε γουίντοζ, γράφουμε Windows κ.ο.κ.

Αν έχεις την καλοσύνη, διάβασε πρώτα τους κανόνες του forum και μετά κάνε παρατηρήσεις. ;)

γιατι αν εγω πω ιφον παραβίασα κανένα κανόνα?

Δημοσ.
Κάνε έναν κόπο να διαβάσεις το μήνυμα στο οποίο απαντώ πριν μου γράψεις ότι είμαι offtopic. ;)

Μάλιστα, καινούργια γλώσσα... Ελληνικά πάντως ΔΕΝ είναι. Ούτε ελληνιστί.

Διάβασε σε παρακαλώ τα links που έχω παραθέσει πριν γράψεις. Είναι κρίμα να εκτίθεσαι έτσι.

Αυτά είναι επιχειρήματα. Και αυτή είναι και η δέουσα σοβαρότητα. :-)

Απαντήσεις... απαντήσεις... αλλά δεν μας λες και τίποτα...

Πάλι off topic είσαι.

Και ξαναλέω.

Δεν μιλάμε για μια δυο γραμμές αλλά ότι χάνει τελείως επαφή το κινητό όταν το κρατάς και ενώνονται οι δυο κεραίες, ενώ όταν το αφήνεις το σήμα επανέρχεται.

Κρατάς...νεκρό. Αφήνεις...επανέρχεται....

Με Full σήμα!

• Super Moderators
Δημοσ.
Απαντήσεις... απαντήσεις... αλλά δεν μας λες και τίποτα...

Πάλι off topic είσαι.

Και ξαναλέω.

Δεν μιλάμε για μια δυο γραμμές αλλά ότι χάνει τελείως επαφή το κινητό όταν το κρατάς και ενώνονται οι δυο κεραίες, ενώ όταν το αφήνεις το σήμα επανέρχεται.

Με Full σήμα!

Λυπάμαι, δεν αντιλαμβάνεσαι το μήνυμά μου.

Κρίμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Με Full σήμα!

λειτουργία walkie talkie...

...revolution! :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Σε λιγο θα το κανεις και στατιστικη. Νομιζεις οτι ολος ο κοσμος καθεται να ανεβασει βιντεο στο youtube με το κινητο του να χανει το σημα. Ρε βασιλη εισαι ελεος. Ποσο fanboy μπορει να γινει καποιος;

Χμ η απλή λογική γίνεται τώρα fanboy-σμός??? Cool! Πίστεψέ με αν το "πρόβλημα" ήταν τόσο σημαντικό θα είχαν λυσσάξει όλοι και όχι 10 ή 100 μόνο!

Έτσι σκευτομαι εγώ και δεν πρόκειται να αλλάξω τώρα στα γεράματα!

Αν τώρα ενοχλείται κάποιος τόσο πολύ μπορεί να πατήσει στη λίστα αγνόησης και να ηρεμήσει!

B)

PS: Επίσης τι κακό έχει η στατιστική? Με τη βοηθειά της απολαμβάνεις τα περισσότερα αγαθά και υπηρεσίες!

Δημοσ.

Ωραία... άντε και υπάρχουν πολλά ζώα... τα ζώα που το φτιάξανε και τα ζώα που το αγοράσανε (εγώ καλή ώρα)

Ποια είναι η (επιστημονική σας) εξήγηση για το ότι σε κάποια συμβαίνει και σε κάποια όχι;

Δημοσ.
Χμ η απλή λογική γίνεται τώρα fanboy-σμός??? Cool! Πίστεψέ αν το "πρόβλημα" ήταν τόσο σημαντικό θα είχαν λυσσάξει όλοι και όχι 10 ή 100 μόνο!

Έτσι σκευτομαι εγώ και δεν πρόκειται να αλλάξω τώρα στα γεράματα!

Αν τώρα ενοχλείται κάποιος τόσο πολύ μπορεί να πατήσει στη λίστα αγνόησης και να ηρεμήσει!

B)

PS: Επίσης τι κακό έχει η στατιστική? Με τη βοηθειά της απολαμβάνεις τα περισσότερα αγαθά και υπηρεσίες!

Γιατι εγινε κανενα γκαλοπ για να δουν ποσοι εχουν προβλημα; Ο κολλητος μου που εχει προβλημα ανεβασε και εκεινος στο youtube; Δεν νομιζω...

Δημοσ.

Το θέμα είναι έαν συμβαίνει έστω και σε ένα ποσοστό 5% να το παραδεχτεί επίσημα η apple και να το διορθώσει σε αυτό το 5%. Έτσι ώστε όταν θα αγοράσω έγω το κινητό να ξέρω ότι αν είμαι άτυχος και είμαι μέσα στο 5% ότι θα πάω στο service και θα μου το φτιάξουν άμεσα.Ούτε άγχος ούτε τίποτα. Ενώ τώρα δεν μπορώ να ρισκάρω να είμαι σε αυτο το 2-5%.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ωραία... άντε και υπάρχουν πολλά ζώα... τα ζώα που το φτιάξανε και τα ζώα που το αγοράσανε (εγώ καλή ώρα)

Ποια είναι η (επιστημονική σας) εξήγηση για το ότι σε κάποια συμβαίνει και σε κάποια όχι;

Η δική μου άποψη είναι πως στις περισσότερες περιπτώσεις το πρόβλημα είναι "ψυχολογικό" και όχι απαραίτητα τεχνικό! Πόσες φορές δεν παρατήσρησες στο κινητό σου ότι μετακινώντας το έστω και λίγο ή πιάνοντάς το στα χέρια σου, αλλάζει η ένδειξη στο σήμα ή αλλάζει δίκτυο από gprs σε 3g κλπ?

Κάτι αντίστοιχο έγινε και στους περισσότερους από τους ...testers και άρχισαν μετά να το φωνάζουν απο δω και απο κει για να έχουμε να λέμε! Για να σας προλάβω τονίζω τη λέξη "περισσότερους" γιατί δεν έχω ακόμη πλήρη εικόνα για 1-2 περιπτώσεις.

Γιατι εγινε κανενα γκαλοπ για να δουν ποσοι εχουν προβλημα; Ο κολλητος μου που εχει προβλημα ανεβασε και εκεινος στο youtube; Δεν νομιζω...

Άρα αφού δεν έγινε γκαλοπ ή επίσημη αναφορά παρά μόνο μερικά videos στο youtube, γιατί πρέπει να δεχτουμε πως υπάρχει γενικότερο πρόβλημα???

B)

Δημοσ.
Το θέμα είναι έαν συμβαίνει έστω και σε ένα ποσοστό 5% να το παραδεχτεί επίσημα η apple και να το διορθώσει σε αυτό το 5%. Έτσι ώστε όταν θα αγοράσω έγω το κινητό να ξέρω ότι αν είμαι άτυχος και είμαι μέσα στο 5% ότι θα πάω στο service και θα μου το φτιάξουν άμεσα.Ούτε άγχος ούτε τίποτα. Ενώ τώρα δεν μπορώ να ρισκάρω να είμαι σε αυτο το 2-5%.

μην μπλέξεις με service apple, είναι σαν

να αγόρασες ψάρια απο των ψαρά του ειρηνικού ωκεανού και τώρα βρίσκεσαι στη σαχάρα

τα ψάρια ήταν ίδιοι μουχλιασμένα από την αρχή

• Super Moderators
Δημοσ.

5% στο 1.700.000 είναι 85.000 συσκευές! Έχουν τόσες πρόβλημα? Δε νομίζω!

B)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...