Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με samsung LE26C450

sokonik_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα! την τριτη αγορασα την συγκεκριμενη tv και χθες το βραδυ επαθα το εξης: η tv εχει σβυσει και ακουγεται ανα 10-15 sec ο ηχος εκκινησης της συσκευης αλλα δεν ξεκιναει ποτε, φαινεται δλδ σαν να κανει προσπαθεια για εκκινηση αλλα τζιφος, αυτο οπως ειπα γινεται συνεχως και ανα 10- 15 sec. Εχετε ιδεα αν μπορω να κανω κατι η να παρω το πλαισιο για τα περεταιρω?

Κριμα ρε γμτ ειναι 3 ημερων tv...

Δημοσ.

Αν ημουν κοντα σε καταστημα πλαισιο αυτο θα εκανα αλλα τι να κανω που ειμαι επαρχια...

Πηρα τηλ χθες το πλαισιο και με παραπεμψανε στον φουρλη (εισαγωγεα) και αυτος μου ειπε να την παω στο service της περιοχης μου (ηγουμενιτσα) το οποιο και εκανα.

Ο τυπος την τσεκαρε και μου ειπε: οκ θα στην φτιαξω, του λεω δεν θελω να μου την φτιαξεις θελω αντικατασταση με νεα! παιρνει τηλ τα κεντρικα και τους το λεει οτι ο πελατης θελει αντικατασταση κλπ, του ειπανε να φτιαξει την εκθεση βλαβης και να συμπεριλαβει και την αντικατασταση μεσα οποτε λογικα θα μου την αλλαξουν.

Το περιεργο ειναι οτι ο τεχνικος μου ειπε οτι στην θεση μου θα προτιμουσε επισκευη γιατι αφου θα την αλλαξει ολη την πλακετα η νεα θα ειναι πιο νεα version και λογικα πιο αξιοπιστη. Παντως εγω δεν δεχτηκα επισκευη.

Ο τυπος ηταν εξυπηρετικοτατος και ξεκαθαρος αλλα δεν θα ηθελα μια νεα tv που να εχει ''σκαλιστει'' και ανοιχτει απο οποιονδηποτε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...