Προς το περιεχόμενο

Nba Elite 11

EKTELESTES

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω απο καποια βιντεο gameplay που ειδα το 2κ11 μου φανηκε παρα πολυ καλο και με βλεπω να ασχολουμε περισσοτερο παλι φετος μαζι σε σχεση με περσυ που το ριξα πιο πολυ στο live γιατι το 2κ παροτι καλο μου σπασε σε ενα σημειο τα νευρα.το θεμα παντως με αυτα τα sports games οπως και να χει ειναι οτι δεν μπορεις να εχεις σωστη αποψη αμα δεν τα παιξεις στο gameplay διοτι απο τα βιντεο μπορει κατι να φενεται ωραιο αλλα οταν το παιζεις να ξενερωνεις ,οπως και το αντιθετο.οποτε ελπιζω να βγουνε οσο δυνατον νωριτερα τα ντεμο να τα δουμε

** Sory παιδες** Λαθος ποστ.Αν μπορει καποιος Mod ας το μεταφερει στο topic του NBA2k11...

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2κ φαίνεται καλύτερο από πολλές πλευρές συγκρίνοντας και από video και από τα προηγούμενα. Αν δεν παίξεις ένα παιχνίδι όμως δεν μπορείς να ξέρεις όσα video και να δεις.

Δημοσ.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=km-RUpCzG9w[/ame]

Από κανονική κάμερα φαίνεται καλύτερο.:P

Τραγικά animations πάντως και διάφορα κουλά εδώ κι εκεί. Ωραία κάμερα και παρουσίαση. Απλά φέτος έχω απορία να δω πως είναι ο καινούργιος χειρισμός. Ξέρουμε τίποτα για ντέμο;

Δημοσ.

ρε παιδια περσυ ηταν η 1η φορα στην ζωη μου που ασχοληθηκα πιο πολυ με το live10 παρα με το 2κ και πιστευα οτι με καινουργιες βελτιωσεις και προσθηκες φετος θα ηταν πολυ δυναμη το μπασκετακι το elite.Τωρα τι να πω αμα δεν παιξεις ντεμο να δεις πως παιζει δεν μπορεις να εισαι απολυτος αλλα απο αυτα τα βιντεο που βλεπω παντα αυτο φενεται να ειναι καθαρα χειροτερο απο το Live10 και μην πως σε αρκετα θεματα χειροτερο και απο το 09.τι γεινεται δεν μπορω να καταλαβω.Ειδικα στο θεμα του animation που οφειλεται σε πολυ μεγαλο βαθμο για το ποσο ωραιο θα δειχνει ενα basketgame φετος δειχνει να εχει παει 2 χρονια πισω...σαν αγγιλωμενα κουτσουρα συμπεριφερονται οι παικτες γαμωτο

Δημοσ.

Ετυχε να ασχοληθω με NBA Live & 2k10 στο ps3. Πραγματικα επαθα σοκ...Καταρχάς οι κίνησεις του live μου φαινονταν τελειως ψευτικες και ξενερωσα αφανταστα με τις βολες...το 2κ10 μου αφησε καλυτερη εντυπωση αλλα εχει αρκετα περιθωρια βελτίωσης

Δημοσ.

Πιστεύω ότι το -τέως- Live πήγε πολύ πίσω όταν η EA σταμάτησε να το αναπτύσσει και σε PC. Τότε όντως κάπου εξαφανίστηκε, κυρίως γιατί εκείνη την εποχή το 2k υπήρχε μόνο στις κονσόλες και φυσικά δεν υπήρχε σύγκριση.

Είχα αρκετά χρόνια να παίξω Live (ίσως από το 2002 ή 2003). Κάπου εκεί αγόρασα ένα Xbox, ανακάλυψα το 2k και δεν ξανασχολήθηκα με το Live. Μέχρι πέρσι. Ίσως σε απευθείας σύγκριση το 2k να υπερτερούσε κατά πολύ, όμως κάτι οι Fiba Teams, κάτι τα χίλια μύρια bugs του 2k με οδήγησαν στο να το ψάξω λίγο παραπάνω και είχε αρκετή πλάκα.

Αν μη τι άλλο το Μουντομπάσκετ του Live δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Φέτος πιστεύω θα έχουμε μία από τα ίδια. My Player στο 2k11 και Fiba στο άλλο.

ΥΓ.: Οι βολές του Live όντως είναι τρελό fail.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...